Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

user posted image
Atsakyti
Extriukai, matau, kad visai neteisingai tiek ilgai slėpei karolius - na toooks geras daiktas. Visiems thumbup.gif
Juodai princesei labai tinka wub.gif
Atsakyti
Na taip iseina kad karoliai tik per sventes lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš ir vėl numečiau eglutę, mamka barė smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 12 10, 16:12)
na, Diinka, pradedu:)
Žinai, manau visus atspėjau, jokios intrigos nebebus, jei parašysiu

... nieko nesupratau smile.gif (atspėjai kur?)

QUOTE(busycat @ 2015 12 10, 16:20)
[b]Diinka, zinai kodel vertinami_ Todel, kad su Ryzo ir Kiaros kvapu [/B]biggrin.gif

Nesiimsiu vardinti, bo susimausiu 4u.gif

... kaž kaip neįsikirtau... bet ryžas ir Kiara... viskas aišku smile.gif
tai vardink, bus įdomiau, nes Erendira nesusimaus...Extriukas ir pusę būt paėmęs.... beje "pastovi atmintis " pas mane gera.... na ram-ai kartais paveda smile.gif

QUOTE(Vidam @ 2015 12 10, 16:23)
Aš irgi manau teisingai surašyčiau, bet neteisinga čia vardinti, nes turiu išsisaugojusi nuotraukas mirksiukas.gif  Taip kad prizas nepriklauso lotuliukas.gif

na vardinam ir neatsiokalbinėjam 4u.gif

o jei rimtai..... (visokie planai, mintys....ir t.t keliasi į kitus metus...)

turiu kamuoliukų, pelių "cher žino ko' katiną megztą....niu man labaiiiiiiiii pelyčių 9įv. dydžio alia adatynių...realai didesnės, kažkada bdėjau fotkes- ....dar alia .... net nežina kaip įvardinti...daug kišeniukų...aš pritaikiau...- virtuvėj.. fain

O jei rimtai kiekvienai norėčiau prisiminimo- alia dovaną padaryti: velt kamuoliukai, siūtos pelytės... meztas katinas(kol kas vienas) - man nerealūs), "krakamulai, eglutės 'kepurytės" ......kojinės, pirštinės
Atsakyti
Ir mane kartais bara...o būna taip linksma

user posted image
Atsakyti
Isbartas Giliukas su Nikita hihihi.gif

Neatsimenu ar klausiau, kodel panaikino SM aukciona, jei pas mus kazkokiu daikteliu pilna, galima juos parduoti ir pinigelius skirti prieglaudom ar privatiems asmenims, kurie gaudo, gydo, sterilizuoja palaidus gyvunus? Gal Ruste uzmatys klausima?

Extriaus vaizdeliu jau FB prisiziurejau thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 10 gruodžio 2015 - 16:26
QUOTE(diinka @ 2015 12 10, 16:17)
na vardinam ir neatsiokalbinėjam 4u.gif

Na gerai vardinu
Bučkis, Fiffa, Birbė, Ponas Šponkus, Čiučia, Maika, Gražuolė, Kobrytė ir Kipras. Bet gaunasi devyni?
Atsakyti
Diinka, tai surašiau į žinutę ir iškirpau, kad kitos galėtų spėlioti biggrin.gif

Aišku, kad atsirastų, kas įvertintų žaisliukus, bet intrigos tai reikia biggrin.gif

Giliukas nabagiukas. ta eglė ryškiai jį erzina, gal net pravardžiuoja, ne kitaip schmoll.gif

Aš su egle dar delsiu, gal net per Kūčias tik puošim g.gif "atsisiųsdinsiu" sūnėną atostogoms, turėsim veiklos. Buvau suplanavus rogučių žygius po apylinkes, bet reiks prie rogučių ratukus pritaisyt, matau g.gif Išvis kažkokių atrakcijų reiks susimąstyt...
Atsakyti
Mes irgi per kucias puosimes. Kaip tik sunaus mergaite atvaziuos i svecius, gales puostis biggrin.gif
Atsakyti
Aukcioną panaikino nes buvo miręs, dar kažkada čia mūsų forumo narės bandė kažką, kad jį vėl leistų, bet nieko nesigavo...

Mes eglę irgi tik per kūčias arba diena prieš smile.gif bet lauke kukmedį aprėdysiu lempukais jau savaitgalį jei laiko rasiu smile.gif

Giliukas, grimasų meistras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 10 gruodžio 2015 - 16:34
QUOTE(Weronica @ 2015 12 10, 16:33)
Aukcioną panaikino nes buvo miręs, dar kažkada čia mūsų forumo narės bandė kažką, kad jį vėl leistų, bet nieko nesigavo...

Mes eglę irgi tik per kūčias arba diena prieš smile.gif bet lauke kukmedį aprėdysiu lempukais jau savaitgalį jei laiko rasiu smile.gif

Giliukas, grimasų meistras biggrin.gif

Aaaa... cia turbut tik musu tema visame forume egzistuoja visu gazu, kitos temos fb sulinde biggrin.gif Tai gerai, vadinasi turim nuosava foruma laugh.gif

Aciu priminei man skarotaja Kiara thumbup.gif Kazkur yra ir skarotasis Ryzas, tik neatsimenu kur 4u.gif
Atsakyti