Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Mano Stasiukas cipuotas, o Vasiukas - ne
Atsakyti
Na, uzsitaisiau kreveciu bomba, einu balsuoti pagaliau, juhuuu.... jauciuos kaip per prezidento rinkimus, sventiskai nusiteikusi biggrin.gif
Atsakyti
Paroooo bombą biggrin.gif
ir na o bet tačiau krevetėmis reiktų pasidalinti su draugais tongue.gif
o aš sukirsiu vakarienę ir komisijos pirmininkas eis regisruoti balsus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 10 gruodžio 2015 - 18:21
Ką te rodyt, vaka rodžiau biggrin.gif
Atsakyti
tai vakarykštės jau suvalgytos biggrin.gif
Atsakyti
Šiandieninės irgi essen.gif biggrin.gif Prabalsavusi, puoliau ir sukirtau biggrin.gif Jei nori aš tau receptuką mestelsiu 4u.gif Salotos labai fantastiškai neblogos thumbup.gif Tik užpilas turėtu pastovėti naktį, mano manymu. Tuomet skonis geresnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 10 gruodžio 2015 - 19:32
Mesk čia receptuką mirksiukas.gif
Atsakyti
teisingai, mesk temon receptuką biggrin.gif
Atsakyti
salotai

Kaip sakiau, užpilas gaunasi geresnis pasotvėjęs per naktį 4u.gif bet čia mano receptoriams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 10 gruodžio 2015 - 19:42
Aš prisiminiau Tutės nuotrauką kur jai nam nam nedavė biggrin.gif tai aš tokiu pat žvilgsiu per ekraną į Busy lėkštę su salotais žiūrėtau biggrin.gif
Busy - salotas gerulis thumbup.gif labai nam nam mėgstu krevetes, būtinai reiks užsipikti ir save palepinti, jei liks pinigų nuo mašinos remonto biggrin.gif
Atsakyti
Ne juokas čia jumi, katinėlis papliokščias iš bado biggrin.gif Neskųskit žaliesiem

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 10 gruodžio 2015 - 19:58
Tikrai busy, šonai įkritę Tutuko, na kaip čia tu taip biggrin.gif Pati maitiniesi salotoms ir tų pačių neduodi, gaili mergaitei nono.gif
Atsakyti