Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Gavau drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Busy - tvarkelė drinks_cheers.gif
Daba ramia sąžine einu miegoti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Diinka, visai nepykstu, aš tik dėl katukės pergyvenu, nepriimk mano parašymo kaip kažkokio priekaišto, tiesiog norėjau pasiguosti, jog žmonių ligas gal išmanau, o katinukų - ne. Ir neatiduosiu. Pasiusk, bet ne. Net nesvarstytina. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Miela, graži mažiukė. Įžūloka net. Manau, tikrai išsikrapštysim iš tų ligučių. Ėda gerai, reikalauja net, apmiaukia mane, Tašę, Niką. Savo porciją gina. Todėl, jei ji gydoma ir neblogėja, tuomet, tikėtina, kad ir pasveiks. Juk taip?
Labiau MB draugė ir Nikutės draugė. Mažiuko mano žaidimų draugė.
Aš dar jai baubas, kuris liečia ir gydo, todėl nuo manęs lekia paknopstom.
Nika tik mane toleruoja bet kokią, net gydančią. smile.gif

Dėl foto neįsiskaičiau, ryt bandysiu vėl, mažu ką įkirsiu, bet jau grožybių prisižiūrėjau, vaje. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Kruopuko foto, kur su rožėm thumbup.gif

Renatelexx, ginkis šįmet, kitąmet bus laabai sunku - metai laiko - jau bambliukas būna gana savarankiškas daryti iškadoms. Tuo metu akių reikia nenuleisti.
Pateisinu tik tada, jei labai blogai jausies, o juk viskas gerai dabar. mirksiukas.gif Taip gražiai vaikštai ir atrodai. 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 06 gruodžio 2015 - 23:31
Va, įrodymas, jog tikrai mylima katytė.

Nejudėk, padūkėle, ateina mamka, aš turiu prieš gydymąsi tave nuprausti.
user posted image
Maam, galim imti Fogi, jau nuprausiau. Gydymuisi pasiruošę!
user posted image

Tašės vienišumas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 07 gruodžio 2015 - 00:22
Labas rytas,
eina sau kiek foto, dar daugiau reikalų nei per LR kokius nors rinkimus biggrin.gif

Ir kas čia per netvarka? ana tema nesuplepėta iki galo, o naujos jau 3 lapai prirašyti bigsmile.gif

Daug prirašėt per savaitgalį tai nebesukomentuosiu, tik paminėsiu kad labai gražios mytininkės wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Marš visos senąją temą pabaigti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ainu visaip bandziau įrodyti, kad neverta eiti į dušą prispaudęs laikiau ale vistiek ėjo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kaip mačiau senojon temoje turėjom vienos nepriklausomos ekspertės nuomonę dėl koliažo, kad daryti koliažą atskirame lape, o Busy rašė kad koliažą bus galima padaryti taip kad klausimas sprendžiasi smile.gif
Giliukas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 07 gruodžio 2015 - 10:55
QUOTE(busycat @ 2015 12 07, 11:49)
Zodziu nestresuokim labai, mudu budu su Sponkiuku siandien uzsiimsim burtais. Musim bugnus, lakstysim aplink lauza, garsiai trauksim gerklines dainas, sauksim foto dievus, manau turetu kazkas gautis biggrin.gif

biggrin.gif tai būtina įamžint ir parodyt dienos šviesoje biggrin.gif Šponkiukas jau pasirodė kad turi išmanų fotiką su pulteliu biggrin.gif o tave Busy betraukiančia gerklines dainas irgi gal galėtų kas nors įamžint biggrin.gif

Magnuna negaunu patvirtinimo, ar gavai AZ mano balsų išklotinę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 07 gruodžio 2015 - 11:06
QUOTE(Weronica @ 2015 12 07, 11:06)
Magnuna negaunu patvirtinimo, ar gavai AZ mano balsų išklotinę ax.gif

balsus minejo kad tvirtins vakare po darbo, tad atsakymus tada ir sulauksite smile.gif
Atsakyti
Giliukas, vargstantis, kad žūtbūt išlaikyti kojas lovoje kuo ilgiau thumbup.gif lotuliukas.gif
Busy, jeigu kažkokia Ainu foto netyčia papultų į kalendorių, atsiųsčiau tau originalią neapkarpytą ir nesumažintos raiškos foto versiją, kurią jau Tu pritaikytum reikiamu formatu, ok?
Nikos ir Fogi draugystė wub.gif Bet tai Tašė vargšytė atstumta lieka unsure.gif
Atsakyti
Taip taip smile.gif žinutes gavau, vakare suregistruosiu balsus į savo didyjį balsavimo sąsiuvinį ir išsiųsiu patvirtinimus 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti