Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Weronica @ 2015 12 07, 11:06)
biggrin.gif tai būtina įamžint ir parodyt dienos šviesoje biggrin.gif Šponkiukas jau pasirodė kad turi išmanų fotiką su pulteliu biggrin.gif o tave Busy betraukiančia gerklines dainas irgi gal galėtų kas nors įamžint biggrin.gif

Magnuna negaunu patvirtinimo, ar gavai AZ mano balsų išklotinę ax.gif

user posted image
Atsakyti
Labuka,

oi kiek grožių wub.gif

Pabalsuota pioneer.gif
Atsakyti
Aš gal vakare pabalsuosiu.

Nesitikėjau, kad taip sunku bus eit į darbą verysad.gif
Atsakyti
Erendira - užuojauta dėl ėjimo į darbą smile.gif labai tave suprantu, aš beveik būč mielai antrą duntį išsirovus ir dar savaitę namie pabuvus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 07, 13:27)
Erendira - užuojauta dėl ėjimo į darbą  smile.gif  labai tave suprantu, aš beveik būč mielai antrą duntį išsirovus ir dar savaitę namie pabuvus  smile.gif

Aš kaip tik maniau, kad rutina geriausiai gydo, bet kai paaiškėjo, kad kai kurių rutinos detalių (skambinti mamai 11 val) nebėra, tai kažkaip nepagydė. Ai, praeis.
Geriau pasakykit ma, kuo domisi 11 metų berniukai. Reikia kalėdinės dovanos.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 12 07, 14:35)

As dovanosiu va toki 4u.gif Sake uzkabina vaikus blush2.gif

http://galvosukis.lt.../sg-477-iq-link
Atsakyti
Erendira:console: tam reikia laiko, labai daug laiko.Tu ir taip laikaisi,kaip uola.
O berniukas jau tikrai nebetiki, kad dovanas neša 000054.gif .Tai tu paklausk maždaug taip, kai sutiksiu senelį, ko paprašyti , kad tau po egle padėtų? Vyrukas pats pasakys, tau tik beliks jo norus išpildyti.Mes su sūnumi tokį žaidimą žaizdavom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 gruodžio 2015 - 13:07
QUOTE(Erendira @ 2015 12 07, 13:35)

4u.gif
Mano panašaus amžiaus sūnėnas užsiprašė tokios: http://www.cikipiki....t-stunt-speeder
Atsakyti
aha, o ką padovanoti 17-čiui g.gif

Erendira, žinau, kad nepaguosiu, bet vis tiek console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 07 gruodžio 2015 - 13:32
QUOTE(Nikuna @ 2015 12 07, 15:31)
aha, o ką padovanoti 17-čiui  g.gif

Erendira, žinau, kad nepaguosiu, bet vis tiek  console.gif

Bilietą į kiną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 12 07, 13:41)
Bilietą į kiną smile.gif

idėja... ačiū 4u.gif
Atsakyti
Et, vieno bilieto nedovanosi, o su kuo jį į tą kiną išleist dar nežinau...

Šią minutę jis man jokios dovanos nenusipelnęs, nes nenuėjo į mokyklą, nors ryte liepiau... (pasisakė sesei, kad silpna, nors vakar vakare viskas buvo OK - man irgi šian silpna į darbą eiti unsure.gif )... Atskaičiau lekciją apie pasitikėjimą. Nesu pratus į nugarą vaikui kvėpuot, ypač per 200 km unsure.gif verysad.gif
Atsakyti