Busy, egle sakyciau labai nealpi

tai jau taip Extriuk, stengėmės, rinkom ilgai
Graži "išpirka"

Graži "išpirka"

Grazi ispirka
Sirsiuke kokia rimta panele
Siandien buvau linijiniuose sokiuose. Lankau, neapleidau. Patinka man tie sokiai. Tik kad svoris nekrenta nuo jo, o mitybos dar nesusitvarkiau, nepazaboju apetito
Extriuk, katukui sveikatos balioniukas
Tutukai, merginos zinai, turi but grakscios, taip kad jokiu nom nom...salotikes lapas, krevetike pauostom i psio...aerobika

Siandien buvau linijiniuose sokiuose. Lankau, neapleidau. Patinka man tie sokiai. Tik kad svoris nekrenta nuo jo, o mitybos dar nesusitvarkiau, nepazaboju apetito

Extriuk, katukui sveikatos balioniukas

Tutukai, merginos zinai, turi but grakscios, taip kad jokiu nom nom...salotikes lapas, krevetike pauostom i psio...aerobika

Labai graži eglutė ir dvyniai.
Extravaganza, manau, kol kas stebėk.
Pliokščias katinėlis. Busy, nu nebūk ta, kur upelyje gyvena... Duok katytei niamu.

Extravaganza, manau, kol kas stebėk.
Pliokščias katinėlis. Busy, nu nebūk ta, kur upelyje gyvena... Duok katytei niamu.
Laba vakareli mergaites
Del cipu as rami, mano abu jau cipuoti... daugiau nediskutuosiu, nes timpt uz vadziu vel nuo pradziu
Vetra nieko tokio, pavalgyt as irgi megeja.... taip, kad esi ne viena
Labai fainios foto ir Nikitos ir ispirka, ir Tutuka maitinam greitai!!!!!!!!
Extriuk sveikit, mamos Moliui taip buvo, guzas guzas ant dupos, o veterinaras prakirpo puliai isejo, bet anas minkstas buvo.
Pasigirsiu, mane mokytoja iskele i aukstesni lygi
daba su savo MB vienoj klasej, o jis laisvai kalba, o as ne... bet cia jiem svarbu gramatika, o rasyt man sekasi gerai, MB atvirksciai....
Busy eglute tavo
isivaizduok dabar kiek po ja dovanu telpa
Del cipu as rami, mano abu jau cipuoti... daugiau nediskutuosiu, nes timpt uz vadziu vel nuo pradziu

Vetra nieko tokio, pavalgyt as irgi megeja.... taip, kad esi ne viena

Labai fainios foto ir Nikitos ir ispirka, ir Tutuka maitinam greitai!!!!!!!!
Extriuk sveikit, mamos Moliui taip buvo, guzas guzas ant dupos, o veterinaras prakirpo puliai isejo, bet anas minkstas buvo.
Pasigirsiu, mane mokytoja iskele i aukstesni lygi

Busy eglute tavo

Labas rytas
Piku*Dama dvynukai grazuoliai katuliai , jau labia labai
Eglute liux
visu problemu iseitis surasta!
extravaganza sveikatos ligoniukui
Piku*Dama dvynukai grazuoliai katuliai , jau labia labai

Eglute liux

extravaganza sveikatos ligoniukui

Labas šarmotas rytas
Busy - eglutė gerulė
tik įsivaizduoju Tutuko išraišką - panašiai kai kad nam nam nedavei
jaučiu Tutukas nusivylė eglute
Dvyniai tiesiog gražuoliai

Busy - eglutė gerulė

Dvyniai tiesiog gražuoliai

Labas rytas, kada antro etapo pabaiga?

Šitas klausimas ir man rūpėjo, bet kadangi ir taip daug klausinėjau I etape tai nebenorėjau pasirodyt dar didesnė neišmanėlė 
Tutė- kūdutė
reikia kažkaip suorganizuoti kad kalėdų senelis jai atneštų maišąąąą krevečių
Dvynių išpirka labai labai

Tutė- kūdutė

Dvynių išpirka labai labai

QUOTE(busycat @ 2015 12 11, 08:10)
Tikiuosi šiandien vakare finalo. Yra dar nebalsavusių tad raginu visas norinčias atiduoti savo balsus tai ir padaryti tuo labiau kad yra šiuo metu vykasta arši ko a dėl patekimo į kalendorių ir keletas nuotraukų turi panašų skaičių balsų surinkę dėl dviejų paskutinių vietų kale doriuje. Vakare suskaičiuosij balsus ir parašysiu kokia situacija - tuomet valėsite išsakyti savo nuomone stabdom balsavimą ar dar lauksime balsų

Weronica - taigis klausinėk prašom

Vėtriuk - bus dar ne finito ta prasme kad reikės mėnesius nugalėtojams išdalinti. Kai pasmelbsiu nugalėtojas nuotraukas, galėsite išsakyti savo nuomones dėl mėnesių nuotraukoms priskyrimo