Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkuti, panašu kad čia apie tavy smile.gif
https://www.facebook...4...e=3

laba ryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 12 10, 17:25)

Bučkis, Fiffa, Birbė, Ponas Šponkus, Čiučia, Maika, Gražuolė, Kobrytė ir Kipras. Bet gaunasi devyni?

bigsmile.gif tikrai nesitikėjau biggrin.gif ...taigi Kipras dovanojamas, prašau adresą

QUOTE(Erendira @ 2015 12 10, 17:26)
Diinka, tai surašiau į žinutę ir iškirpau, kad kitos galėtų spėlioti  biggrin.gif

tikiu, kad surašiai teisingai....bet manau Runceliui norėčiau kokią pelytę padovanoti....parašyk adresiuką 4u.gif perfrazavus- "pokazat magu, no adres neznaju":)

QUOTE(busycat @ 2015 12 10, 20:41)
salotai

Kaip sakiau, užpilas gaunasi geresnis pasotvėjęs per naktį 4u.gif bet čia mano receptoriams biggrin.gif

AČIŪ 4u.gif

QUOTE(busycat @ 2015 12 10, 21:19)
Imk, nam nam dosi?

duosiu, duosiu kiek beprašysi biggrin.gif wub.gif

QUOTE(Erode @ 2015 12 10, 22:07)
Nuneš tau namus...  blink.gif  mirksiukas.gif

Kaip Fogi ?

Aist, kaip jūs ? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ar auginatės kailinius ir taukus žiemai? rolleyes.gif Aš auginuosi ax.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Laba rytas 4u.gif

QUOTE(diinka @ 2015 12 11, 09:36)
bigsmile.gif  tikrai nesitikėjau  biggrin.gif ...taigi Kipras dovanojamas, prašau adresą

Sakiau kad aš turiu pas save susikėlusi nuotraukas biggrin.gif Kažkaip Kipras įsiminė dažnai minimas tai įsivaizdavau kad taviškis. Nikita savo prizą dovanoja Erendiros chebrytei, nes Erendira pirma surašė, nesvarbu kad nematomai smile.gif

Tai taip išeina kad į kalendoriaus mėnesį pateko ne taviškis, o globotinis g.gif

Kivis kokius kailinius auginasi thumbup.gif o Nikita kaip tik pametė kalnierių, matyt nusprendė kad namuose per šilta ir jis nereikalingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 12 11, 10:58)

Tai taip išeina kad į kalendoriaus mėnesį pateko ne taviškis, o globotinis g.gif

...niekas nežino tos ribos kada globotinis virsta saviškiu....juolab, kai globojasi 9+ (-3) 5 mėn......jau virš metų, aš gi ji užauginau smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ateinu prasiblaškyti pas jus. biggrin.gif Ignas nėra sveikas, bet dar stebimas ir bandoma jį "remontuoti" gražiuoju, be peilio. Laikykit kumščius, uodegas, nes pozityvios mintys visada padeda. O aš bandau filosofiškai žiūrėt į šitą durną gyvenimo užsitęsusį tarpsį mūsų šeimai. Kaip toje dainoje "what doesn't kill you makes you stronger..."
Tutės plokštumas biggrin.gif
Pikų Damos dvynukai mieli labai wub.gif
Busy eglutė thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 12 11, 12:43)
Laikykit kumščius, uodegas, nes pozityvios mintys visada padeda.

būtinai laikysim ir mintis siųsiu, labai labai linkiu 4u.gif
Atsakyti
Aist, 5 vuodegos, 10 lapcių ir visos kitos nekatinų galūnės laikomos už Igną 4u.gif 4u.gif

Bandau prisiruošti pabalsuoti, vis neištaikau laiko, bet iki vakaro prižadu ax.gif
Atsakyti
Aist, tu tik laikykis 4u.gif Visi linkim viso ko geriausio.Laikom kumštukus suspaudę ir uodegas sumezgę.Pamatysi , grįš saulytė ir atneš pagerėjimą ir gerą nuotaiką.
Atsakyti
Aist - paprašysiu Grikio kiaurą parą pozityviai šypsotis 4u.gif uodegos sumazgytos, kumštus laikysim ir daugybę pozityvių minčių siųsim 4u.gif 4u.gif
Nikuna - tavo balsus gavau
Erendiros balsų lauksiu vakare kaip ir visų kas dar nebalsavote balsų laukiu 4u.gif
Atsakyti
Ir mes mezgam uodegas ir liezuvius uz Igna 4u.gif Tutuko paprasysiu neziureti i mane sunkiu nevaikisku zvilgsniu, kai risiu jos liezuvi biggrin.gif

Viskas turi buti gerai

Erendira pagailek Grikio, komisijos pirmininkas visus piestukus sulauzys, belaukdamas paskutiniu balsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 12 11, 13:37)
Erendira pagailek Grikio, komisijos pirmininkas visus piestukus sulauzys, belaukdamas paskutiniu balsu  biggrin.gif

Žinai kur pataikyt ania? cool.gif biggrin.gif

ainu bandyt žiūrėt-apsispręst

Žodž, dėl manęs Grikutis ššian jau nesikankins, gal net pieštukai sveiki liks hihihi.gif Magnuna, nusiunčiau paštan blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 11 gruodžio 2015 - 13:07