Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(busycat @ 2015 12 13, 12:11)
Aš irgi buvau pastebėjusi Kruopos nuotraukų sumažėjimą biggrin.gif  wub.gif

Tuomet taip, laukių iki 15:00 laumžirgių mylėtojų ir tuomet atskleidžiu paslaptį drinks_cheers.gif

* blush2.gif reiks pasitaisyti ax.gif
** vaje, tai mums dabar dar tris valandas kankintis blink.gif
Atsakyti
Nu, pasikankinkit... verta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 12 13, 01:13)
Ne, tiesiog luktersiu biggrin.gif  drinks_cheers.gif Dar ne visos klausimą matė. Tik norėčiau tikro, nuoširdaus atsakymo

Man nepatinka: laumzirgiai, vorai, muses ropliai (saltakraujai gyvunai). Labai nepatinka. Aisku, tegu jie gyvena bigsmile.gif biggrin.gif Bet kuo toliau nuo manes...
Papildyta:
Tiesa, spalvine gama laumzirgiu man patinka. Buna ryskiai melynu wub.gif
Atsakyti
Magnun, prisijunk i FB, reikia pasitarti 4u.gif
Atsakyti
pioneer.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Skubinau lįsti į forumą sužinoti kaip ten su tais laumžirgiais, o pasirodo-niekaip biggrin.gif Zundyte, siųsk adresą, didesnės jų mylėjotos jau nebus. Gal tau atsiųs kokį laumžirgį g.gif Nu kaip cekava... biggrin.gif
Aš pagalvojau kad tik vaikystėje esu mačiusi gyvą laumžirgį, atsimenu kai su pusbroliu rinkdavom prie upės jų sparnelius, nesuprantu iš kur ten jų būdavo g.gif
Atsakyti
Nedaug beliko, nepilna valanda laugh.gif Zundytė jau atsiuntusi adresą, sakė nebijanti, nei gyvų, nei džiovintų hihihi.gif Tai tikrai gal fanė ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 12 13, 14:06)
Zundyte, siųsk adresą, didesnės jų mylėjotos jau nebus. Gal tau atsiųs kokį laumžirgį g.gif Nu kaip cekava... biggrin.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(busycat @ 2015 12 13, 14:09)
Nedaug beliko, nepilna valanda laugh.gif Zundytė jau atsiuntusi adresą, sakė nebijanti, nei gyvų, nei džiovintų hihihi.gif Tai tikrai gal fanė ne? biggrin.gif

Kiba bus laumžirgis stiklainyje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 13, 15:19)
drinks_cheers.gif

Kiba bus laumžirgis stiklainyje  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Su vandeniu? Šiuo metu laumžirgiai gyvi tik po vandeniu lervų pavidale tongue.gif
Atsakyti
Tai turbūt iš kažkur gavai džiovintų laumžirgių g.gif
Atsakyti
Greit viską sužinosit biggrin.gif
Atsakyti
Nu laukiam, laukiam dar pusvalandį rolleyes.gif
Atsakyti