Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ne, tiesiog luktersiu biggrin.gif drinks_cheers.gif Dar ne visos klausimą matė. Tik norėčiau tikro, nuoširdaus atsakymo
Atsakyti
Aš tai nemėgstu jokių vabzdžių schmoll.gif Na jei neliks paslaptimi, tai palauk iki rytojaus, nes kai kam jau vėlyvas vakaras, ne visos pelėdos kaip aš biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai baisiausias vieversys, bet ry išeiginė.... miegosiu kiek norėsiu, tai vakaroju biggrin.gif
Atsakyti
Tai pas tave dar tik pusę vienuolikos irnesakyk.gif
Atsakyti
nu ja biggrin.gif bet aš da galiu būt i būt, kokį pusvalanduką laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 12 12, 22:27)

Yra kas pas mus dievina laumžirgius?

Ne tai, kad dievinu, bet man jie labai grazus. Net uzpavydejau vienam akvariumistui, pas kuri akvariume atsirado is kazkur lervu ir pries kelias dienas isskrido is akvariumo smile.gif

Visiems ligoniukams sveikatos 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Labas rytas.Erode va ką š naudoju šuniui.Lietuviškam vertime parašyta, kad čia būtent šunims.Anglų kalba parašyta, kad gyvūnui.Į sudėtį įeina valerijonas, katinui būtų atvirkštinis rezultatas.Pirkta VET-1 vaistinėje.Turėtų būti ir katėms, nes visame pasaulyje yra bėda su gyvūnais.Mes jį naudojam maždaug 10 dien prieš sventes ir iki trijų karalių.Setas labai bijo petardų, tai aš jį ir apšeriu.Vaikšto toks ramus, ne taip aštriai reaguoja į sprogimus.

Laumžirgis ir yra laumžirgis.Kiekvieno vandens telkinio puošmena ir ne daugiau.
Man irgi įdomu, kodėl toks klausimas iškilo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 13 gruodžio 2015 - 07:25
Labas rytas 4u.gif
man laumžirgiai gražu rolleyes.gif į gyvus galėtau žiūrėti ir žiūrėti biggrin.gif saviškiams katams nė už ką neleisčiau sumedžioti. Turiu sagę-laumžirgį, kurią dažnai seguosi, laumžirgių-auskarų daugybę esu turėjusi. Nesu laumžirgių fanatikė bet man jie tokie truputį stebuklingi sutvėrimai ax.gif Man laumžirgis ko gero vienintelis iš vabzdžių nuo kurio nesiraukau, ai ne, dar drugeliai, nu ir bitutės, nu ir skruzdėlytės kol jos į namus nelenda biggrin.gif
Gal atsiras dar kas nors, kas tikrai labai laumžirgiais žavisi, bo aš sąžiningai prisipažįstu, kad man gražu ir akis visada užkliūva už papuošalo ar interjero detalės, bet manija tai dar nevirto biggrin.gif Neseniai mačiau sagę su laumžirgiu, bet sėkmingai save sustabdžiau nes panaši į jau mano turimą biggrin.gif vadinasi dar nesu laumžirgiais galutinai apkerėta biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas ,na va aš galėčiau pasirašyti po kiekvienu Magnunos žodžiu wub.gif laumžirgis - man pats stebuklingiausias iš vabzdžių ,neįprastas nei savo forma ,nei spalvomis...turiu daug schemų siuvinėjimo su laumžirgiais,vis ketinu kurį nors išsiuvinėti,vieną tiesa jau esu siuvinėjusi,ne konkrečiai jį,bet ir jis kompozicijoje buvo,va šitas
user posted image
man jis toks gražus ne dėl gėlių,bet dėl laumžirgio ,jis yra čia paveikslo "razinka",smagu buvo siuvinėti wub.gif ,dar esu pasiuvusi draugei tokį daikčiuką adatoms,žirklutėms susidėti iš medžiagytės su laumžirgiais,vat man irgi už akių užkliūna viskas ,kas yra su laumžirgiais ar laumžirgio formos
user posted image

o čia vat keletas planų,reikia kažkurį išsirinkti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dar vienas dalykas,kuris man be galo patinka,tai filmas "Laumžirgis",nežinau kiek kartų jį esu mačiusi,nesuskaičiuojamą ir kiekvieną kartą verkiu balsu,toks už širdies griebiantis verysad.gif .ten istorija apie tai ,kaip vienas gydytojas su savo žmona irgi gydytoja buvo misijoje kažkokiame pasaulio užkampyje,ji buvo nėščia,ir ten įvyko kažkoks didelis potvynis,katastrofa ir jos metu tą jo žmoną nunešė upė.Žodžiu, jis ten jos ieškojo tose džiunglėse ,bet taip nieko ir nerado ,grįžo namo į Ameriką ir susitaikė su mintimi ,kad prarado ir mylimąją ir kūdikį...Po kurio laiko,jam pradėjo sapnuotis žmona,ir pradėjo dėtis visokie neįtikėtini dalykai,naktimis atsibusdavo nuo staiga atsidariusiu langų,ar dužtančios vazos garso,arba laumžirgių plazdenimo apie naktinę lempą ,paskui jo gydomi onkologiniai vaikai jam dovanodavo paveikslus su laumžirgiais ir kažkokiais lyg žemėlapiais kur kažko lyg jis turėtų ieškoti,jie jam sakė ,kad viską sapnuodavo ir sapne kažkas liepdavo visa tai jam nupiešti..žodžiu atsirasdavo vis daugiau visokių ženklų,kad reikia kažko ieškoti..ir jis nusprendė ,kad turi grįžti į tas džiungles.....visi jį laikė pamišusiu dėl tokio sprendimo bet jis metė darbą išvažiavo į tąs džiungles...ir ne veltui ,nes pagal tuos sergančių vaikų žemėlapius pieštus jis surado tą vietą ir vieną tokią vietinių gentį,o joje rado savo kelių mėnesių dukrelę,kuriai ant kojytės buvo tokia pigmentinė dėmė ,lyg laumžirgis.Lygiai tokią pačią toje pačioje vietoje turėjo ir jo žmona.Pasirodo tos genties žmonės iš upės išgelbėjo tą skendusią jo žmoną,ji pagimdė kūdikį,bet jos pačios jie išgelbėti negalėjo,kadangi tie žmonės matė ant mergaitės kojos tą laumžirgį,tai meldėsi dievams ,kad atsiųstų pagalbą ir artimuosius tam vaikui ,nes laumžirgis jų religijoje ,kaip dievas..tokia tai istorija,labai gražus ,jaudinantis filmas "Dragonfly"-taip ir vadinasi,pasižiūrėkite.
Atsakyti
O, va čia tikras laumžirgio fanas thumbup.gif

Tuomet galiu atskleisti, kodėl uždaviau tokį klausimą biggrin.gif

Bet pirma, Zundyt turi į až numesti man savo adresioką, tik tuomet parodysiu

O kolkas salotų mėgėjams, salotai su lašiša. (Rūkyta lašiša, rukola, špinatai, salotos, turėjo būti Iceberg, bet aš turėjau tik kiniškų, pomidorai, agurkai, varškinis minkštas sūris, kiaušinis, lašiša, aliejus, druska pipirai)

user posted image
Atsakyti
Salotai nam nam essen.gif
Iš tiesų, Zundytė tikras laumžirgių fanas thumbup.gif Zundyte - iš planų siuvinėti laumžirgį man gražiausias trečias biggrin.gif
Na ir laukiam paslapties atskleidimo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Salotai iš tikro gavosi labai nam nam... Tututis mikliai mane išgrežiojo kiaurai išilgai. Nedaviau biggrin.gif

Parodysiu paslaptį, po to kai gausiu iš Zundytės laiškiuką
Atsakyti