Labas rytas ,na va aš galėčiau pasirašyti po kiekvienu Magnunos žodžiu

laumžirgis - man pats stebuklingiausias iš vabzdžių ,neįprastas nei savo forma ,nei spalvomis...turiu daug schemų siuvinėjimo su laumžirgiais,vis ketinu kurį nors išsiuvinėti,vieną tiesa jau esu siuvinėjusi,ne konkrečiai jį,bet ir jis kompozicijoje buvo,va šitas

man jis toks gražus ne dėl gėlių,bet dėl laumžirgio ,jis yra čia paveikslo "razinka",smagu buvo siuvinėti

,dar esu pasiuvusi draugei tokį daikčiuką adatoms,žirklutėms susidėti iš medžiagytės su laumžirgiais,vat man irgi už akių užkliūna viskas ,kas yra su laumžirgiais ar laumžirgio formos

o čia vat keletas planų,reikia kažkurį išsirinkti

Dar vienas dalykas,kuris man be galo patinka,tai filmas "Laumžirgis",nežinau kiek kartų jį esu mačiusi,nesuskaičiuojamą ir kiekvieną kartą verkiu balsu,toks už širdies griebiantis

.ten istorija apie tai ,kaip vienas gydytojas su savo žmona irgi gydytoja buvo misijoje kažkokiame pasaulio užkampyje,ji buvo nėščia,ir ten įvyko kažkoks didelis potvynis,katastrofa ir jos metu tą jo žmoną nunešė upė.Žodžiu, jis ten jos ieškojo tose džiunglėse ,bet taip nieko ir nerado ,grįžo namo į Ameriką ir susitaikė su mintimi ,kad prarado ir mylimąją ir kūdikį...Po kurio laiko,jam pradėjo sapnuotis žmona,ir pradėjo dėtis visokie neįtikėtini dalykai,naktimis atsibusdavo nuo staiga atsidariusiu langų,ar dužtančios vazos garso,arba laumžirgių plazdenimo apie naktinę lempą ,paskui jo gydomi onkologiniai vaikai jam dovanodavo paveikslus su laumžirgiais ir kažkokiais lyg žemėlapiais kur kažko lyg jis turėtų ieškoti,jie jam sakė ,kad viską sapnuodavo ir sapne kažkas liepdavo visa tai jam nupiešti..žodžiu atsirasdavo vis daugiau visokių ženklų,kad reikia kažko ieškoti..ir jis nusprendė ,kad turi grįžti į tas džiungles.....visi jį laikė pamišusiu dėl tokio sprendimo bet jis metė darbą išvažiavo į tąs džiungles...ir ne veltui ,nes pagal tuos sergančių vaikų žemėlapius pieštus jis surado tą vietą ir vieną tokią vietinių gentį,o joje rado savo kelių mėnesių dukrelę,kuriai ant kojytės buvo tokia pigmentinė dėmė ,lyg laumžirgis.Lygiai tokią pačią toje pačioje vietoje turėjo ir jo žmona.Pasirodo tos genties žmonės iš upės išgelbėjo tą skendusią jo žmoną,ji pagimdė kūdikį,bet jos pačios jie išgelbėti negalėjo,kadangi tie žmonės matė ant mergaitės kojos tą laumžirgį,tai meldėsi dievams ,kad atsiųstų pagalbą ir artimuosius tam vaikui ,nes laumžirgis jų religijoje ,kaip dievas..tokia tai istorija,labai gražus ,jaudinantis filmas "Dragonfly"-taip ir vadinasi,pasižiūrėkite.