Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 34 tema

QUOTE(Persikute123 @ 2015 12 22, 22:38)
Oj, atvirkščiai! Sergu labai visada ir už visas, net jei ne aktyviam procese  wub.gif

Maugute156, gal jau žinai, kiek turit žirnių? ax.gif
Liūdėti tikrai dar anksti 4u.gif pritariu merginoms - arba po 2 sav. nueik, arba pas kitą gydyt nulėk smile.gif
LISKAUS, kaip tu? wub.gif

777 neskubek,suprantu kaip nekantrauji,bet dar anksti 4u.gif

Aciu persikute 4u.gif as siaip ne taip issikapsciau nuo kosulio,persalau tai savaite kosejau iki apsim.... Ir aisku baimiu pilna ar nepakenkiau doh.gif
Siaip visa menesi nuo transferio praktiskai lovoj praleidau,iki darbo vos porai valandu dasliauzdavau,nekilo nei galva nei ...tad pasakymas kad nestumas ne liga ryskiai ne man,ligonis ne tas zodis buvau,dabar jau geriau.praeita ketvirtad maciau plakancia sirdute wub.gif buvo 7sav ir 6d .
Visoms mergaitems paciu nuostabiausiu,paciu stebuklingiausiu svenciu pasaulyje 4u.gif nestuke.gif
Nuojauta dar karta stiprybes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maniakas @ 2015 12 22, 22:49)
Sveikos merginos,

Raso toks Maniakas turbut vienintelis temos vyras. Buvom vieni is pirmuju apsilanke Memorial klinikoje ir uzsisalde embrionus. Kaip ir atejo laikas vel vaziuoti i Turkija, tai rasiau laiska Yelenai, bet ziuriu atmete ji kaip neegzistuojanti. Kaip suprantu ji nebedirba. Pirmame puslapyje matau nemazai yra meilu, kam galima rasyti, bet gal patarsit kuri is kordinatoriu atisliepia greiciausiai i laiskus?

Linkejimai visoms kurios dar atsimena mane  4u.gif

4u.gif pamenam pamenam, dziugu girdeti ir lauksim geru ziniu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2015 12 22, 21:49)
Sveikos merginos,

Raso toks Maniakas turbut vienintelis temos vyras. Buvom vieni is pirmuju apsilanke Memorial klinikoje ir uzsisalde embrionus. Kaip ir atejo laikas vel vaziuoti i Turkija, tai rasiau laiska Yelenai, bet ziuriu atmete ji kaip neegzistuojanti. Kaip suprantu ji nebedirba. Pirmame puslapyje matau nemazai yra meilu, kam galima rasyti, bet gal patarsit kuri is kordinatoriu atisliepia greiciausiai i laiskus?

Linkejimai visoms kurios dar atsimena mane  4u.gif

Pamenam, kaip smagu, kad jau vel laikas smile.gif siuo metu man greiciausiai Madina atraso, tik su ja rusiskai reik bendraut. Angliskai rasyciau Sevdai, nes bent jau i mane tas Bahram nereaguoja smile.gif
Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 12 23, 09:09)
Pamenam, kaip smagu, kad jau vel laikas smile.gif siuo metu man greiciausiai Madina atraso, tik su ja rusiskai reik bendraut. Angliskai rasyciau Sevdai, nes bent jau i mane tas Bahram nereaguoja smile.gif
Sekmes!

Supratau dekui. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2015 12 23, 10:18)
Supratau dekui.  4u.gif

Maniakas, kaip greit laikas bega!!! blink.gif doh.gif kaip smagu, kad jau apie snaigites galvojat wub.gif kiek pupai laiko dabar? Linkejimai nuo musu seimynos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 23 gruodžio 2015 - 08:37
Merginos, vakar kraujas pasipyle, nulekiau i ligonine, rado hematoma verysad.gif dabar bijau is lovos keltis... Magni israse ir sake laukti. Gal kas ka nors zino ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 12 23, 10:14)
Merginos, vakar kraujas pasipyle, nulekiau i ligonine, rado hematoma verysad.gif  dabar bijau is lovos keltis... Magni israse ir sake laukti. Gal kas ka nors zino ?  4u.gif

Viskas bus gerai, tik laikykis paskirto režimo . Man dar buvo paskirtas askorutinas, padidinta ultragestrono
Doze ir daug skysčiu . Po 2 sav nematomos neliko ir is nešiojau kuo puikiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2015 12 23, 10:19)
Viskas bus gerai, tik laikykis paskirto režimo . Man dar buvo paskirtas askorutinas, padidinta ultragestrono
Doze ir daug skysčiu . Po 2 sav nematomos neliko ir is nešiojau kuo puikiausiai smile.gif

Ingbri, kaip aciu uz atsakyma 4u.gif o keliu savaiciu jums rado?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarosziedai: 23 gruodžio 2015 - 09:26
Merginos, vakar kraujas pasipyle, nulekiau i ligonine, rado hematoma verysad.gif  dabar bijau is lovos keltis... Magni israse ir sake laukti. Gal kas ka nors zino ?  4u.gif

Gulimas rezimas! jokiu pasivaiksciojimu, tik i wc. Mums buvo apie 12 sav. Turkai patare vietoj Crinone naudoti leidziama progesterone, 2 kartus per diena ir nutraukti aspirina. LT dar patare naudoti Magni diasporal, askorutina.
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 12 23, 10:25)
Ingbri, kaip aciu uz atsakyma 4u.gif o keliu savaiciu jums rado?

Man buvo 6 sav ir 2 d. O 7 sav ir 5 d jau buvo rezorbavusi ( išnykusi ) ir toliau nėštumas buvo be problemu. Sekmes, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
LISKAUS, kaip gera skaityti tokias žinutes wub.gif wub.gif Stebuklingos kalėdos jums šiemet smile.gif

Maniakai, tokios pat sėkmės su snaigute drinks_cheers.gif

Maugute156, gal jau pupiniesi? bigsmile.gif
Atsakyti

Laikykis 4u.gif klausyk Aives, kelkis tik i wc drinks_cheers.gif

Idomu kaip Jurgitai sekas, jokiu ziniu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 23 gruodžio 2015 - 17:36
QUOTE(Ingbri @ 2015 12 23, 15:07)
Man buvo 6 sav ir 2 d. O 7 sav ir 5 d jau buvo rezorbavusi ( išnykusi ) ir toliau nėštumas buvo be problemu. Sekmes, viskas bus gerai  4u.gif

Labai tikiuosi 4u.gif
Atsakyti