QUOTE(Persikute123 @ 2015 12 22, 22:38)
Oj, atvirkščiai! Sergu labai visada ir už visas, net jei ne aktyviam procese
Maugute156, gal jau žinai, kiek turit žirnių?
Liūdėti tikrai dar anksti
pritariu merginoms - arba po 2 sav. nueik, arba pas kitą gydyt nulėk 
LISKAUS, kaip tu?

Maugute156, gal jau žinai, kiek turit žirnių?

Liūdėti tikrai dar anksti

LISKAUS, kaip tu?

777 neskubek,suprantu kaip nekantrauji,bet dar anksti

Aciu persikute

Siaip visa menesi nuo transferio praktiskai lovoj praleidau,iki darbo vos porai valandu dasliauzdavau,nekilo nei galva nei ...tad pasakymas kad nestumas ne liga ryskiai ne man,ligonis ne tas zodis buvau,dabar jau geriau.praeita ketvirtad maciau plakancia sirdute

Visoms mergaitems paciu nuostabiausiu,paciu stebuklingiausiu svenciu pasaulyje

Nuojauta dar karta stiprybes

Papildyta:
QUOTE(Maniakas @ 2015 12 22, 22:49)
Sveikos merginos,
Raso toks Maniakas turbut vienintelis temos vyras. Buvom vieni is pirmuju apsilanke Memorial klinikoje ir uzsisalde embrionus. Kaip ir atejo laikas vel vaziuoti i Turkija, tai rasiau laiska Yelenai, bet ziuriu atmete ji kaip neegzistuojanti. Kaip suprantu ji nebedirba. Pirmame puslapyje matau nemazai yra meilu, kam galima rasyti, bet gal patarsit kuri is kordinatoriu atisliepia greiciausiai i laiskus?
Linkejimai visoms kurios dar atsimena mane
Raso toks Maniakas turbut vienintelis temos vyras. Buvom vieni is pirmuju apsilanke Memorial klinikoje ir uzsisalde embrionus. Kaip ir atejo laikas vel vaziuoti i Turkija, tai rasiau laiska Yelenai, bet ziuriu atmete ji kaip neegzistuojanti. Kaip suprantu ji nebedirba. Pirmame puslapyje matau nemazai yra meilu, kam galima rasyti, bet gal patarsit kuri is kordinatoriu atisliepia greiciausiai i laiskus?
Linkejimai visoms kurios dar atsimena mane