Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 34 tema

Mergaites ,visoms graziu svenciu, kad ateinantys metai butu ramus ir sekmingi! 000059.gif 000054.gif newyear.gif

777,As neblogai, gulineju ir tiek. Vakar buvai ? Gal ka daugiau sake?
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 12 24, 17:56)
Mergaites ,visoms graziu svenciu, kad ateinantys metai butu ramus ir sekmingi!  000059.gif  000054.gif  newyear.gif

777,As neblogai, gulineju ir tiek. Vakar buvai ? Gal ka daugiau sake?

Ne, antradieni kaip buvau tai daugiau niekur nebuvau. Lauksiu sausio 7 vizito pas giniu.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita7878 @ 2015 12 24, 13:59)
Sveikos merginos, rasau jums beveik is pragaro.

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tu zinai mano nuomone mirksiukas.gif
STIPRYBES 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Visas mergaites sveikinu su šventėmis ! visoms kantrybės , stiprybės , sveikatos ir ryžtingumo einant šiuo sunkiu keliu oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

Jurgita sveikinu wub.gif bet tikrai labai sunku ir gaila kad taip liko nesužiūrėta, bet svarbu dabar esi gerose rankose ir tavim pasirūpins thumbup.gif

nuojauta laikykis ... console.gif

777 tikrai ankstoka dar tad ramiai laukiam kito viito wub.gif wub.gif

vasaros žiedai kaip tu ? gerai mergytės sako tavo gydymas šiuo metu gulimas režimas , jis daro stebuklus 4u.gif
Atsakyti
Su šventėmis visas visas wub.gif
linkiu kad ateinantys metai atneštų į namus begalinį džiaugsmą bei norų išsipildymo wub.gif
Atsakyti
Visas mergaites sveikinu su Šv. Kalėdom wub.gif!!!! Tegul kalėdiniai stebuklai vyksta ne tik per Kalėdas, bet ir kiekvieną diena wub.gif!!! Visoms linkiu, kad kitais metais sūpuotume vaikelius arba bent būtume nestuke.gif.
Atsakyti
4u.gif su SVENTEM merginos 4u.gif

Jurgitele,Sveikinimai 4u.gif Nors ir nesireiskiau ka galvojau, bet stebejau tave ir tikejau, kad tau pavyks!wuolia thumbup.gif
O visa kita kantrybes, visus skausmus lai permusa dziaugsmas besilaukiant leliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu labai merginos uz palaikyma. Visas su Sv. Kaledom, ir didziausiu noru issipildymo.

Kas liecia del sodinimo TR iki paskutines dienos dvejojo ka su manim daryti, dar diena pries sodinima dare kraujo tyrimus, apziurejo ekoskopu. Ovitrelio suleido labai nedaug. Pati jauciausi puikiai, todel nusprende sodinti. Nors mano vyras kiekviena vizita akcentavo, kad jei yra bent menkiausia rizika hiper, tai nesodint ir saldyt. Atrodo buvo daroma viskas, kad isvengti hiper, bet ivyko kaip ivyko laiko neatsuksi, belieka kapstytis.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita7878 @ 2015 12 25, 21:57)
Aciu labai merginos uz palaikyma. Visas su Sv. Kaledom, ir didziausiu noru issipildymo.

Kas liecia del sodinimo TR iki paskutines dienos dvejojo ka su manim daryti

Sveikinu Jurgita !!! thumbup.gif
Jeigu neštumo nebūtú buvę tai ir hiper nebūtú,taigi labai saugok save ir jau greitai bus viskas super!!! Mėgausiesi nėštumu thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2015 12 24, 00:05)
Sveikos merginos, temute skaitau jau kuris laikas ir pati galvoju kelti sparnus Turkijos link. Siandien buvau pas ginekoloke ir rado mioma gimdoje, 1.97 cm. Sake gerybinis darinys, nieko daryti su ja kol kas nereikia. Bet ar galima padeti IVF su mioma? Gal turite kas patirties, esat susidure?
Dekui labai uz pasidalinima mintimis

Aš turiu mioma gimdos išorėje ir man leido startuoti, bet kiekvienas atvejis kitoks, tad aišku geriausia klausti jų. Šiaip aš dariausi IVF su 3 cm mioma. O pas tave viduje ar išorėje?
Atsakyti
Merginos, patarkit del crinono, ar galiu detis, jei tepa? Nemanau kad cia bleeding, manau spotting? Nuo leidziamu subiniukas gumbais jau...
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 12 25, 22:52)
Merginos, patarkit del crinono, ar galiu detis, jei tepa? Nemanau kad cia bleeding, manau spotting? Nuo leidziamu subiniukas gumbais jau...

O kaip daznai tu leidies PRG? Jei jau visai nebegali leistis, tai bent kas antra diena, nes jei teplioja, tai geriau pasisaugoti, maza kas...
Atsakyti