Visas mergaites sveikinu su Šv. Kalėdom !!!! Tegul kalėdiniai stebuklai vyksta ne tik per Kalėdas, bet ir kiekvieną diena !!! Visoms linkiu, kad kitais metais sūpuotume vaikelius arba bent būtume .
Jurgitele,Sveikinimai Nors ir nesireiskiau ka galvojau, bet stebejau tave ir tikejau, kad tau pavyks!wuolia O visa kita kantrybes, visus skausmus lai permusa dziaugsmas besilaukiant leliuko
Aciu labai merginos uz palaikyma. Visas su Sv. Kaledom, ir didziausiu noru issipildymo.
Kas liecia del sodinimo TR iki paskutines dienos dvejojo ka su manim daryti, dar diena pries sodinima dare kraujo tyrimus, apziurejo ekoskopu. Ovitrelio suleido labai nedaug. Pati jauciausi puikiai, todel nusprende sodinti. Nors mano vyras kiekviena vizita akcentavo, kad jei yra bent menkiausia rizika hiper, tai nesodint ir saldyt. Atrodo buvo daroma viskas, kad isvengti hiper, bet ivyko kaip ivyko laiko neatsuksi, belieka kapstytis.
Sveikos merginos, temute skaitau jau kuris laikas ir pati galvoju kelti sparnus Turkijos link. Siandien buvau pas ginekoloke ir rado mioma gimdoje, 1.97 cm. Sake gerybinis darinys, nieko daryti su ja kol kas nereikia. Bet ar galima padeti IVF su mioma? Gal turite kas patirties, esat susidure?
Dekui labai uz pasidalinima mintimis
Aš turiu mioma gimdos išorėje ir man leido startuoti, bet kiekvienas atvejis kitoks, tad aišku geriausia klausti jų. Šiaip aš dariausi IVF su 3 cm mioma. O pas tave viduje ar išorėje?