Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 34 tema

QUOTE(Nuojauta @ 2015 12 26, 12:03)
O kaip daznai tu leidies PRG? Jei jau visai nebegali leistis, tai bent kas antra diena, nes jei teplioja, tai geriau pasisaugoti, maza kas...

Kasdien leidziuosi, 2 ampules. Tai galiu ir leistis, tik jei gumbai, gal neisisavina gerai? Kraujas man nuo hematomos, bent taip gine sake. O kiek prg dabar pas mane, nezinau. Tas dabar rudas kraujas irgi kazkaip baisu prisiskaiciau visko doh.gif ryt einu,kad paziuretu, kas darosi ten pas mane.
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2015 12 24, 10:49)
Sveika prisijungus 4u.gif
As startavau su dviem miomom.turkai tai zinojo,bet butinai jiems pranesk.

O kokio dydžio miomos buvo pas tave?Ar nepaaugo per stimuliaciją?
O per nėštumą miomos ar auga?
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2015 12 26, 13:18)
O kokio dydžio miomos buvo pas tave?Ar nepaaugo per stimuliaciją?
O per nėštumą miomos ar auga?

apie 2 ir 3 cm. per stimuliacija nezinau ar paaugo,bet manau kad nestovi vietoj,ginė sakė kad pradžioj neštumo augs kartu su embrionu o vėliau nustoja 4u.gif
tai net ir nežinau kas šiuo metu vyksta su jomis.
Atsakyti
Sveikos mergaites, na prisiduodu - gavom savo Kaledine dovana, as jau pupo wub.gif Eiga buvo tokia-Ispunktavo 15, apvaisino is ju pasirodo tik 9(kitos buvo netinkamo dydzio), apsivaisino - 7, 3 diena liko 7 ir penktai dienai 3 blastutes. Viena 4AA siandien isodino ir kitas 4AB ir prastesne 2 AA uzsalde smile.gif
Lauksim Kaledinio stebuklo angel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maugute156: 26 gruodžio 2015 - 18:31
QUOTE(maugute156 @ 2015 12 26, 19:30)
Sveikos mergaites, na prisiduodu-as, gavom savo Kaledine dovana, as jau pupo  wub.gif  Eiga buvo tokia-Ispunktavo 15, apvaisino is ju pasirodo tik 9(kitos buvo netinkamo dydzio), apsivaisino - 7, 3 diena liko 7 ir penktai dienai 3 blastutes. Viena 4AA siandien isodino ir kitas 4AB ir prastesne 2 AA uzsalde smile.gif
Lauksim Kaledinio stebuklo  angel.gif

Kaip saunu,jau pupo thumbup.gif lauksim hcg nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, na prisiduodu - gavom savo Kaledine dovana, as jau pupo  wub.gif  Eiga buvo tokia-Ispunktavo 15, apvaisino is ju pasirodo tik 9(kitos buvo netinkamo dydzio), apsivaisino - 7, 3 diena liko 7 ir penktai dienai 3 blastutes. Viena 4AA siandien isodino ir kitas 4AB ir prastesne 2 AA uzsalde smile.gif

wub.gif kumštukai už kalėdaitį. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 12 26, 18:30)
Sveikos mergaites, na prisiduodu - gavom savo Kaledine dovana, as jau pupo  wub.gif 

PUPIENE kumstukai stipriai suspausti už stebukleli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2015 12 26, 13:15)
Kasdien leidziuosi, 2 ampules. Tai galiu ir leistis, tik jei gumbai, gal neisisavina gerai? Kraujas man nuo hematomos, bent taip gine sake. O kiek prg dabar pas mane, nezinau. Tas dabar rudas kraujas irgi kazkaip baisu prisiskaiciau visko doh.gif ryt einu,kad paziuretu, kas darosi ten pas mane.

Jei nori mažinti, tai leiskis bent 1 ampule i 2 dienas. Crinonas vistiek pasisavina, negali sakyti, bet del visa ko susileisciau karts nuo karto. Del guzu tai tave suprantu, man tas pats buvo, sake gydytoja butinai reikia sildyti, tai kas vakara gulejau su pusle biggrin.gif
Papildyta:
Sveikos mergaites, na prisiduodu - gavom savo Kaledine dovana, as jau pupo  wub.gif  Eiga buvo tokia-Ispunktavo 15, apvaisino is ju pasirodo tik 9(kitos buvo netinkamo dydzio), apsivaisino - 7, 3 diena liko 7 ir penktai dienai 3 blastutes. Viena 4AA siandien isodino ir kitas 4AB ir prastesne 2 AA uzsalde smile.gif

Sveikinimai PUPIENEI 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 27 gruodžio 2015 - 15:45
QUOTE(Nuojauta @ 2015 12 27, 16:45)
Jei nori mažinti, tai leiskis bent 1 ampule i 2 dienas. Crinonas vistiek pasisavina, negali sakyti, bet del visa ko susileisciau karts nuo karto. Del guzu tai tave suprantu, man tas pats buvo, sake gydytoja butinai reikia sildyti, tai kas vakara gulejau su pusle biggrin.gif

Aciu Nuojauta, eisiu pasidaryt del viso pikto kiek to prg pas mane.
Dar ir sloga prikibo doh.gif

Rami temute, ziema niekas pas turkus nevaziuoja, ar uzsislaptine? bigsmile.gif
Atsakyti
as jau pupo  wub.gif

Uchu, sveikinam PUPO 4u.gif tikimes tik aukščiausių hcg first.gif
Man rodos kad tikrai labai daug užsislapstinusių važiuoja, temutese tikrai daug info prikaupta, moterytes pasinaudoja, o savo patirtim nepasidalina ir jokio angalinio rysio unsure.gif kad nebera važiuojančių tai tikrai netikiu irnesakyk.gif
Atsakyti
Mergaitės, su šventėm!!!! newyear.gif
Linkiu, kad Kalėdų Angelas būtų kiekvienai padėjęs po laukiamiausių dovaną - kam teigiamą testuką, kam plakančią širdelę, kam krykštaujantį veiduką wub.gif naujas galimybes ir tvirtą tikėjimą stebuklais nestuke.gif
Linkiu kitas Kalėdas švęsti pilvūziukių ar mamyčių temutėse didis.gif

QUOTE(Jurgita7878 @ 2015 12 25, 20:57)
Aciu labai merginos uz palaikyma.

Jurgituk, sveikinu 4u.gif augink savo žirniuką sėkmingai dar 8 mėnesius victory.gif

QUOTE(maugute156 @ 2015 12 26, 18:30)
Sveikos mergaites, na prisiduodu - gavom savo Kaledine dovana, as jau pupo  wub.gif 

Brangioji wub.gif sutik naujus jau žinodama, kad esi 2 in 1 biggrin.gif

QUOTE(vasarosziedai @ 2015 12 27, 16:32)
Dar ir sloga prikibo doh.gif

Rami temute, ziema niekas pas turkus nevaziuoja, ar uzsislaptine?  bigsmile.gif

Arbatytė ir pledas dabar turi būti tavo geriausi draugai doctor.gif
Slapukių nežinau, bet tikiu, kad yra g.gif Arba gal tikrai visos švenčia alc.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persikute123: 27 gruodžio 2015 - 20:33
QUOTE(LISKAUS @ 2015 12 26, 13:21)
apie 2 ir 3 cm. per stimuliacija nezinau ar paaugo,bet manau kad nestovi vietoj,ginė sakė kad pradžioj neštumo augs kartu su embrionu o vėliau nustoja  4u.gif
tai net ir nežinau kas šiuo metu vyksta su jomis.

Liskiaus, Joorgita, dekui uz nuomones. Mano mioma 1.97 cm gimdos viduje. Nusiunciau turkams nuotraukas - sake mioma matosi, bet nesimato kaip arti gleivines. Liepe isgauti ginekologes izvalgas, ar mioma gali tureti spaudima gleivinei ar ne. Tai ryt eisiu pas gin. dar karta. Turkai sake, kad jei zenklaus spaudimo nera- galima pradeti ivf. Beja, as susirasineju su Dr. Selman is Medicana.
Atsakyti