Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 17

Kokie komentarai būtų modeliukui Siemens SN65N089? Ar naudingas savaime išsivalantis filtras indaplovėje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2016 01 08, 21:14)
Kokie komentarai būtų modeliukui Siemens SN65N089? Ar naudingas savaime išsivalantis filtras indaplovėje? ax.gif

Visos indaplovės turi savaime išsivalančius fitrus...todėl jis ne tik naudingas bet ir reikalingas....
Jūsų modeliukas turi tik vieną gal pliusą sunaudoja prie eco 50C programos 6 l vandens...kodėl nepažiūrėjus SMV68N60EU g.gif kaina ta pati privalumu daugiau
Atsakyti
Sveiki, reiketu 45 cm plocio , pilnai imontuojamos indaploves, geriausia su trim stalciais, kaina butu gerai iki 400e. Pirmenybe butu teikiama bosh firmai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaslene @ 2016 01 09, 14:38)
Sveiki, reiketu 45 cm plocio , pilnai imontuojamos indaploves, geriausia su trim stalciais, kaina butu gerai iki 400e. Pirmenybe butu teikiama bosh firmai 4u.gif

Pasižiūrėkite BOSCH SPV58M40EU
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 01 09, 11:18)
kodėl nepažiūrėjus SMV68N60EU g.gif kaina ta pati privalumu daugiau

Dėkui, tiesiog pradėjus domėtis šiuo modeliuku, keli pardavėjai pasakė, kad tai išeinantis modelis, ir nuo 2016 metų nebebus gaminamas, kaip yra iš tikrųjų, nežinau. Kokie dar būtų modeliukai, turintys panašius privalumus? Kaina plius/minus 600e.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltuse: 09 sausio 2016 - 16:39
QUOTE(viltuse @ 2016 01 09, 16:37)
Dėkui, tiesiog pradėjus domėtis šiuo modeliuku, keli pardavėjai pasakė, kad tai išeinantis modelis, ir nuo 2016 metų nebebus gaminamas, kaip yra iš tikrųjų, nežinau. Kokie dar būtų modeliukai, turintys panašius privalumus? Kaina plius/minus 600e.

Tai ir Jūms siūlytas modelis jau 2016 metais bus keičiamas į kitą tai nereiškia kad negalite nusipirkti jo ,šiai dienai galite nusipirkti SMV68N60EUsu geriausiomis techninėmis sąvybėmis ir vargo nematytsite 4u.gif
Atsakyti
Na aš pagaliau apsisprendžiau ir išsirinkau Siemens SN25N881EU. Dabar dar vienas klausimas- gal kas žinote kur Vilniuje būtų galima gyvai apžiūrėti ir įsigyti g.gif Radau internetu pirkti tik dvejose parduotuvėse, abi jos Kaune, kas man visai ne pakeliui nei važiuoti apžiūrėti, nei garantijos atveju jeigu sugestų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2016 01 11, 18:24)
Na aš pagaliau apsisprendžiau ir išsirinkau Siemens SN25N881EU. Dabar dar vienas klausimas- gal kas žinote kur Vilniuje būtų galima gyvai apžiūrėti ir įsigyti  g.gif Radau internetu pirkti tik dvejose parduotuvėse, abi jos Kaune, kas man visai ne pakeliui nei važiuoti apžiūrėti, nei garantijos atveju jeigu sugestų  doh.gif

Garantijas suteikia ogminos servisas (balticcontinent.lt) Vilniuje - nesvarbu kur pirksite.
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2016 01 11, 16:24)
Na aš pagaliau apsisprendžiau ir išsirinkau Siemens SN25N881EU. Dabar dar vienas klausimas- gal kas žinote kur Vilniuje būtų galima gyvai apžiūrėti ir įsigyti  g.gif Radau internetu pirkti tik dvejose parduotuvėse, abi jos Kaune, kas man visai ne pakeliui nei važiuoti apžiūrėti, nei garantijos atveju jeigu sugestų  doh.gif

Nelabai kas laiko savo parduotuvese šiuos modeliukus todėl siūlau pasižiūrėti kad ir ne tą modeliuką bent jau Siemens vidu pvz įmontuojamos....
Daug kur ir Vilniuje galima užsisakyti tuos modeliukus....Garantija suteikia eurpine todėl juos taso net trys servisai Vilniuje....tiesiog turėkite s/f kurioje tiksliai bus išvardytas modeliukas ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 11 sausio 2016 - 19:06
Turiu siuo metu 45cm.Nepatinka ,kad nesvariai plauna puodelius kuriu pas mus buna daugiau ,nei telpa i jos virsu ,nelabai svarus irankiai.Gal kas papasakotumete kokie privalumai butu pasikeisti indaplove.Elektros ,galbut.Vandesns sanaudos mums nera aktualu.
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2016 01 12, 14:18)
Turiu siuo metu 45cm.Nepatinka ,kad nesvariai plauna puodelius kuriu pas mus buna daugiau ,nei telpa i jos virsu ,nelabai svarus irankiai.Gal kas papasakotumete kokie privalumai butu pasikeisti indaplove.Elektros ,galbut.Vandesns sanaudos mums nera aktualu.

Tai pradėti reikia ne nuo indaplovės keitimo bet matyt nuo plovimo priemonių....Kokiomis priemonėmis plaunate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2016 01 12, 16:18)

O indaplovę plovėte kada nors g.gif
Atsakyti