Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 17

QUOTE(Kikker @ 2016 01 12, 16:29)
Tai pradėti reikia ne nuo indaplovės keitimo bet matyt nuo plovimo priemonių....Kokiomis priemonėmis plaunate  4u.gif

Tai jus jau raset man apie tai,jau rasiau ,kad viska isbandziau.Galvoju ,gal senovine jin ,koki 10 metu maziausiai turiu.Seip ar taip ji is pirmu namu musu,neimontuojama,siuo metu uzsisakinesim virtuvini ,tai pats laikas galvoti.
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2016 01 12, 18:40)
O indaplovę plovėte kada nors  g.gif

Nu ploviau pries paleindziant ,nes buvo nepajungta apie metus.O ka ten plauti reiketu biggrin.gif ji juk man indus plauna,tai neplaudavau jos kai kriaukles,bet priezastys keistos ,nes taures puikiai plaunasi ,o puodeliai nuo arbatos ne.
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2016 01 12, 18:12)
Tai jus jau raset man apie tai,jau rasiau ,kad viska isbandziau.Galvoju ,gal senovine jin ,koki 10 metu maziausiai turiu.Seip ar taip ji is pirmu namu musu,neimontuojama,siuo metu uzsisakinesim virtuvini ,tai pats laikas galvoti.
Papildyta:

Nu ploviau pries paleindziant ,nes buvo nepajungta apie metus.O ka ten plauti reiketu biggrin.gif ji juk man indus plauna,tai neplaudavau jos kai kriaukles,bet priezastys keistos ,nes taures puikiai plaunasi ,o puodeliai nuo arbatos ne.

doh.gif tai apie ką mes čia jai jau 10 metų naudojatės ir keičiate baldus tai aišku tik naują indaplovę ir aišku ne 45 cm reikia o jau 60 cm pats laikas įmontuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 01 12, 20:19)
doh.gif tai apie ką mes čia jai jau 10 metų naudojatės ir keičiate baldus tai aišku tik naują indaplovę ir aišku ne 45 cm reikia o jau 60 cm pats laikas įmontuoti mirksiukas.gif

Tai taip.Todel irklausiu kaip rinktis?Pgal talpuma rsot ,kad skiraisi nzn i ka ziureti.Zinau ,kad noriu trecio stalciaus ir antro reguliuojamo.Noretusi ,kad turetu purkstukus ,gal ikrovos jutikli ir butu tyli.Pataisykit mane ,jei kokiu nereikalingu dalyku matau.Mano sena indaplove triuksminga ,girdisi vakare labai.Man idomu kazin kiek senoji sunaudoja elekrtos.Turriu visas programas ir atidejima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 12 sausio 2016 - 22:17
QUOTE(Boruze5 @ 2016 01 12, 23:57)
Tai taip.Todel irklausiu kaip  rinktis?Pgal talpuma rsot ,kad skiraisi nzn i ka ziureti.Zinau ,kad noriu trecio stalciaus ir antro reguliuojamo.Noretusi ,kad turetu purkstukus ,gal ikrovos jutikli ir butu tyli.Pataisykit mane ,jei kokiu nereikalingu dalyku matau.Mano sena indaplove triuksminga ,girdisi  vakare labai.Man idomu kazin kiek senoji sunaudoja elekrtos.Turriu visas programas ir atidejima.

Jei 10 metų, tai bus eilė faktorių: "apsivėlęs" vidus, sumažėjęs siurblio slėgis ir t.t. Visa tai natūralu.
Naujos pasirinkimui:
racionaliausias variantas SPV48M10EU (SR64M081EU)
geriausias variantas SR66T099EU
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2016 01 12, 21:57)
Tai taip.Todel irklausiu kaip  rinktis?Pgal talpuma rsot ,kad skiraisi nzn i ka ziureti.Zinau ,kad noriu trecio stalciaus ir antro reguliuojamo.Noretusi ,kad turetu purkstukus ,gal ikrovos jutikli ir butu tyli.Pataisykit mane ,jei kokiu nereikalingu dalyku matau.Mano sena indaplove triuksminga ,girdisi  vakare labai.Man idomu kazin kiek senoji sunaudoja elekrtos.Turriu visas programas ir atidejima.

Tai dabat parašykite norite 45 cm ar visgi 60 cm pločio reikės indaplovės?
Atsakyti
Sveiki, ieškome indaplovės iki 50 cm pločio. Indaplovė laisvai pastatoma, kaina iki 400 eur. Kol kas apsistojome ties AEG F77420M0P. Ar geras pasirinkimas? Ar yra geresnių variantų?
Atsakyti
QUOTE(Frediani @ 2016 01 14, 13:07)
Sveiki, ieškome indaplovės iki 50 cm pločio. Indaplovė laisvai pastatoma, kaina iki 400 eur. Kol kas apsistojome ties AEG F77420M0P. Ar geras pasirinkimas? Ar yra geresnių variantų?

Aišku kad yra geresnių Siemens SR25M884EU 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, nusprendėm pirkti Siemens indaplovę. Dabar renkamės iš kelių variantų-Siemens SC76M531EU (579,00 eur). ir SIEMENS SC76M540EU (659,00 eur.). Kurią patartumėte pasirinkti? Gal pasiūlysite kitą variantą? (Renkamės iš mažesnių, kur išmatavimai 59,5*59,5). Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FlipReck @ 2016 01 14, 14:50)
Laba diena, nusprendėm pirkti Siemens indaplovę. Dabar renkamės iš kelių variantų-Siemens SC76M531EU (579,00 eur). ir SIEMENS SC76M540EU  (659,00 eur.). Kurią patartumėte pasirinkti? Gal pasiūlysite kitą variantą? (Renkamės iš mažesnių, kur išmatavimai 59,5*59,5). Ačiū smile.gif

Modeliukas SC76M531EU ir SC76M540EU jau nebegaminami...gal rasite dar pardavime bet geriau tada naują modelį SC76M541EU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 01 14, 15:04)
Aišku kad yra geresnių Siemens SR25M884EU 4u.gif

O gal galėtumėt pakomentuoti jos privalumus prieš aeg? 4u.gif

Pigesnių neverta žiūrėti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frediani @ 2016 01 14, 15:53)
O gal galėtumėt pakomentuoti jos privalumus prieš aeg? 4u.gif

Pigesnių neverta žiūrėti?  ax.gif

Šiai dienai Vokietijoje pagaminti Bosch ,Siemens yra lyderiai indaplovių srityje,diegiamos pačios naujausios technologijos kurios pasiteisina metai iš metų indaplovė kokybiškai plauna ir džiovina 4u.gif
Jai pas Jus biudžetas +/-400 eur kam ieškoti pigiau čia modeliukas su trimis plovimo stalčiais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 14 sausio 2016 - 16:21
QUOTE(Kikker @ 2016 01 14, 17:20)
Šiai dienai Vokietijoje pagaminti Bosch ,Siemens yra lyderiai indaplovių srityje,diegiamos pačios naujausios technologijos kurios pasiteisina metai iš metų indaplovė kokybiškai plauna ir džiovina 4u.gif
Jai pas Jus biudžetas +/-400 eur kam ieškoti pigiau čia modeliukas su trimis plovimo stalčiais  thumbup.gif

Aeg taip pat su trimis stalčiais, papildomu purkštuku, inverteriniu varikliu bei A++ klasė. Siemens klasė A+, kiek matau pagal aprašymą, pliusas siemens tas, kad yra 10 komplektų... visa kita labai panašu. Tai ir sunku apsispręsti. ax.gif
Atsakyti