Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(meja82meja @ 2016 01 18, 02:37)
as praita savaitgali praleidau lovoj,isvesdama tik suni ir nueidama i parde,bet sitas vel veiklus buvo,prieglauda biski man emociskai trenkia per smegenis,bet as lb pasiilgstu sunu po nesilankymo

Pripratinai jau savo suni prie sunisko maisto?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 01 18, 07:46)
Pripratinai jau savo suni prie sunisko maisto?

pas drauge paragavo skanaus sausiako,tai db jau valgo,nes perku toki pat :)bet mano ir neatsisako
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 01 18, 09:42)
pas drauge paragavo skanaus sausiako,tai db jau valgo,nes perku toki pat :)bet mano ir neatsisako

O kam savo duodi jei jau suniska valgo?
Atsakyti
apie deles neteisingai parasiau. ne "atrodo jos nutolo", o "atrodo, kad ju cia negali buti".

man pirmadienis gera diena. tik gaila, pieskos pavarge po savaitgali "gyvento gyvenimo".

sakyciau, kad savaite galetu buti ne 7, o bent jau 10 dienu. nes tas traukinys, kol isivaziuoja, ziurek, vel gara leidzia bandydamas sustoti.
Atsakyti
atejau i darba, ilindau i sm doh.gif doh.gif doh.gif galetu uzblokuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 01 18, 08:54)
O kam savo duodi jei jau suniska valgo?

nes neatsispiriu prasanciam zvilgsniui jei valgau ir praso...
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 01 18, 14:10)
nes neatsispiriu prasanciam zvilgsniui jei valgau ir praso...

abudu be valios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 01 18, 13:24)
abudu be valios smile.gif

tas bevalis vakar man naujas kelnes sugrauze!i narva isitrauke kazkaip ir per puse doh.gif doh.gif doh.gif maniau nudesiu kai pamaciau.lb pikta buvau.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 01 18, 14:12)
tas bevalis vakar man naujas kelnes sugrauze!i narva isitrauke kazkaip ir per puse doh.gif  doh.gif  doh.gif maniau nudesiu kai pamaciau.lb pikta buvau.

Kaip jo vardas, Meja, šuniuko tavo?
Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2016 01 18, 17:29)
Kaip jo vardas, Meja, šuniuko tavo?

manau,kad tokio vardo neturi nei vienas gyvunas smile.gif Bolekas biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cremaster @ 2016 01 18, 02:07)
mano savaitgaliai kominiai, nes as nepernesu vaidinti namu. man jau vien nuo minties, kad teks TEN uzeiti ta viena karta per "puse" metu, jau suka vidurius, pykina, bloga, zilstu, raukslejuosi, mikcioju, negaliu kvepuoti. bet susivaldau. kartais ziauktelnu i rankove, kartais tyliu, bet isbunu. ir man tai daug sunkiau, negu bet kuris is sudetingiausiu, psichopatiskiausiu, egocentriskiausiu, debilu mytu. snargliai išryja viską ką turi. net ir bijodami jie kaip dėlės - atrodo jau nutolo, o pasirodo prisiriubė.

mano gyvenimas pats sau yra geras. visi kiti yra ne tokie  cool.gif

Ar tu vadini `vaidinimą namais`, kai grįžti pas kitus žmones? g.gif Kai grįžti ten, kur viena gali būt, juk nėra taip? g.gif Ar tu neturi pastovios gyvenamos vietos? biggrin.gif

Žinai, būna savaičių, kai tau pritarčiau dėl tų 10sav. dienų. Tik blogiausia, kad man nei 5 dažniausia nereik, kad pavargčiau kaip šuo. Šian tik pirmadienis, bet pavargau turbūt labiau, nei Mėja perdien mosuodama šluota. Aš flegma, netoleruoju skubos. Ypač, kai reikia mest vieną, daryt kitą, o paskui mest kitą ir daryt dar kitą. Galva šešiakampė, bet, reik pripažint, susikoncentruot ir pasinert į darbus jau gebu neblogai ir pastoviai neėda nerimas ir kitokie grybai.
Atsakyti