Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
pietus arteja, o as dar nesugalvojau, ka daryti su vistienos krutinele, laukiu ikvepimo biggrin.gif
Gal kai labiau isalksiu, ateis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2015 12 10, 12:44)
pietus arteja, o as dar nesugalvojau, ka daryti su vistienos krutinele, laukiu ikvepimo  biggrin.gif

as vakar gaminau su mieziniu kruopu perliukais, ale toki plova, niam niam buvo wub.gif

as jau po pasimatymo smile.gif tiek mamyte, tiek dukryte jauciasi gerai bigsmile.gif sekantis vizitas tik sausi, tad lauksime dabar svenciu wub.gif
Atsakyti
gal turit skaniu sausainiu recepta kaledoms ?

Papildyta:
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 10, 12:23)
as jau po pasimatymo smile.gif tiek mamyte, tiek dukryte jauciasi gerai  bigsmile.gif  sekantis vizitas tik sausi, tad lauksime dabar svenciu  wub.gif

smagumas thumbup.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
vakar edziau kiek tilpo ir kiek ne, net saldainiu ant nakties, ir imbieriniu sausainiu..ir nezinau kodel as edziau, siaip gal, nes nei norejau nei ka
viska vainikavo rukyta desra
bet siandien atsikeliau ir jauciu viskas baigesi daugiadienis edimas, nenoriu nieko
taigi issiviriau 200 gr grikiu biggrin.gif siandien grikiadienis
tik kad persudziau tai jauciu naudos daug nebus

dar buvau pas gydytoja, israse antibiotiku nuo bronchito...kita savaite gal jau ir sportuot galesiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 10, 12:25)
gal turit skaniu sausainiu recepta kaledoms ?

man skaniausi sviestiniai sausainiai, kur senais laikais mociute kepdavo, as internete susirandu recepta ir kepu, dar ne karto nenuvyle, o ir seimynai labai patinka smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..Serena..: 10 gruodžio 2015 - 12:46
QUOTE(..Serena.. @ 2015 12 10, 13:43)
man skaniausi sviestiniai sausainiai, kur senais laikais mociute kepdavo, as internete susirandu recepta ir kepu, dar ne karto nenuvyle, o ir seimynai labai patinka smile.gif

bet jay tie sausainukai-vezimukai kookie faini 4u.gif
Atsakyti
Ateinu vis ir tikiuosi Spaliukės žinutės, kad varo gimdyt biggrin.gif
Atsakyti
Aš šiąnakt sapnavau, kad Spaliuke gimdo smile.gif
Sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2015 12 10, 12:43)
man skaniausi sviestiniai sausainiai

aciu 4u.gif

QUOTE(*MM* @ 2015 12 10, 13:04)

gaal per velykas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lera* @ 2015 12 10, 13:07)
Sveikos smile.gif

laabas bigsmile.gif
kur prapuolus, kaip sportai ? gal jau matosi rezultatai ?
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2015 12 10, 14:04)

QUOTE(lera* @ 2015 12 10, 14:07)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 10, 12:23)
as vakar gaminau su mieziniu kruopu perliukais, ale toki plova, niam niam buvo  wub.gif

as jau po pasimatymo smile.gif tiek mamyte, tiek dukryte jauciasi gerai  bigsmile.gif  sekantis vizitas tik sausi, tad lauksime dabar svenciu  wub.gif

Ai padariau vistienos troskinuka su darzovemis ir grietinele, ir dar ryziai prie to. ax.gif

Saunuoles merginos 4u.gif wub.gif

QUOTE(qqte @ 2015 12 10, 12:30)

dar buvau pas gydytoja, israse antibiotiku nuo bronchito...kita savaite gal jau ir sportuot galesiu  g.gif

Sveik greiciau 4u.gif

Maniskis jau mokykloje, jauciu antibijotikai stiprus buvo, kad jau po 1,2 porcijos sveikutelis jautesi smile.gif

Serena, o kur receptas? smile.gif 4u.gif Tikrai grazus sausainukai, nematytos formeles ax.gif
Atsakyti