Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

QUOTE(ciu @ 2015 12 17, 10:39)
O kodėl gi negali, taigi skiriasi tik pusę cm? Čia tik iš mano varpinės, bet turiu ilgus, trumpus, pusilgius. Australia Luxe. Pėda 25, pirkti 39 dydžio, visi us 8, visi geri. Dukrai su 24 visi US7-38 eu. Jei pėda būtų 25,5, tada pirkčiau 40, bet tik šiuos batus. Kitų pirkčiau 8,5.

nu tai ir neabejoju kad jums geri su 25cm US 8 wink.gif O cia Lietuvoje devit visad EU 39 ?

Papildyta:
QUOTE(Rita003 @ 2015 12 17, 10:32)
Va as tai 100% apsipirkau  doh.gif , nesioju 35EU dydi, tai paskesiu su savo 6 US???? Kad mazesniu dydziu nebuvo  biggrin.gif , o batu tai reikia  blink.gif

Nepergyvenkit,anksciau laiko mirksiukas.gif Juk batai ,batams nelygu,vieni mazesni,kiti didesni,gal viskas bus gerai ,as asmeniskai neturejus Australia Luxe ,tad nieko negaliu pasakyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Salvince @ 2015 12 17, 12:12)
nu tai ir neabejoju kad jums geri su 25cm US 8 wink.gif O cia Lietuvoje devit visad EU 39 ?

Na taip, 39, su retom išimtim smile.gif

Atsakyti
Ar dar daug truksta iki MK uzsakymo? Nu laaabai noriu tases ir niekaip nesulaukiu to stebuklingo zodzio uzsakyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciu @ 2015 12 17, 05:48)
oi, miargai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif užmėtysit mane lotuliukas.gif , bet kur jūs matot US8, EU38? Mačiau tik ant Michael korso ir Vince camuto. Ant visų kitų - timberland, columbia, calvin klein, bandolino, australia luxe ir kitų ne tokių einamų US8-EU39 (ne EU38) biggrin.gif

nemėtysiu nieko biggrin.gif aš kai perku savo dydį, paprastai ir pataikau. Bet tas pėdos ilgis nereiškia daug biggrin.gif jei koja plati/siaura, keltis aukšta/normali tai irgi nulemia. Todėl kažkaip bijau dažnai kažką ir sakyt ax.gif
o kiek batų esu turėjus, tai irgi kartais įvairiai rašo. Turiu daug batų 6,5 - 7 dydžio, tai ant vienų rašo 36,5/7 ant kitų 38 (pvz UGG). Bet visi tinka biggrin.gif Tiesa bateliai vieni 6,5 dideli buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 12 17, 12:38)
nemėtysiu nieko biggrin.gif aš kai perku savo dydį, paprastai ir pataikau. Bet tas pėdos ilgis nereiškia daug  biggrin.gif jei koja plati/siaura, keltis aukšta/normali tai irgi nulemia. Todėl kažkaip bijau dažnai kažką ir sakyt  ax.gif
o kiek batų esu turėjus, tai irgi kartais įvairiai rašo. Turiu daug batų 6,5 - 7 dydžio, tai ant vienų rašo 36,5/7 ant kitų 38 (pvz UGG). Bet visi tinka  biggrin.gif Tiesa bateliai vieni 6,5 dideli buvo  biggrin.gif

blogai, kokį siuntinuką mestelėtumėt smile.gif

O dėl tų dydžių, tai iš tikrųjų visiškai sutinku, kad tai kas tinka vienai, nebūtinai tiks kitai, ir tikrai priklauso nuo visų išvardintų aplinkybių 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ciu @ 2015 12 17, 08:48)
blogai, kokį siuntinuką mestelėtumėt smile.gif

O dėl tų dydžių, tai iš tikrųjų visiškai sutinku, kad tai kas tinka vienai, nebūtinai tiks kitai, ir tikrai priklauso nuo visų išvardintų aplinkybių 4u.gif

po vieną batą lotuliukas.gif pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 12 17, 13:17)
po vieną batą  lotuliukas.gif  pomidorai2.gif

aha lotuliukas.gif ir dar tinkamus tik vienai kojai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lagatta @ 2015 12 16, 21:30)
Kate25, notejau paklausti ar Elzos ir Anna iskeliavo i Lietuva ar Kaledu seniui reikia tureti atsargini plana? smile.gif

Taip ir buvo jums saskaiteles. Pasitikrinkit spama.
Atsakyti
QUOTE(Salvince @ 2015 12 17, 10:04)
As visad pastebejau kad US dydziai  man lygiagreciai lygus Eu jai as cia Lietuvoje deviu EU 36-36.5
tai man US tinka idealiai 6.5  smile.gif Tai jai tiketi kad US6.5 yra Eu 37.5 tai mano peda prapultu  lotuliukas.gif
Niekad dar nebuvo taip kad nepataikyciau schmoll.gif
Taip pat jai mergaites perka is manes batus,kurios devi EU39 ,tai US8 tikrai buna visad mazas,visad tinka US 8.5  mirksiukas.gif Tiek is mano pastebejimu.
Papildyta:

drinks_cheers.gif
Papildyta:

Labai teisingai paraset  mirksiukas.gif  4u.gif

Man taip pat us dydziai titp top su euro perku us 5-5,5 ir nera kad buciau prasovus, iprastai deviu 35, laaaaabai retu atveju 36
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2015 12 17, 13:36)
Taip ir buvo jums saskaiteles. Pasitikrinkit spama.

Zinokite nieko negavau. Prie spamo irgi nera
. Gal galetumete pakartoti laiskuti? Aciu.

Atsakyti
Naujos GAP tympos. Su etikete, pirkta JAV. Dydis 12-18 mėn. 80 cm. Sudėtis 96 proc. medvilnė, 4 proc. spendex. Kaina 8 eur.
user posted image
Visiškai nauji Carters bodžiukai. Yra trijų spalvų. Dydis 24 mėn. Labai minkštučiai ir patogūs. Sudėtis 100 proc. medvilnė. Labai patogu žiemą pamauti po megztinuku vaikui, nes nugarytė visada bus šilta. Kaina 1 vnt. Kaina 6 eur.
user posted image
user posted image
user posted image
Nauja Carters pižama. Sudėtis 100 proc. minkštutė medvilnė. Dydis 18 mėn. Pirkta JAV. Kaina 10 eur.
user posted image
Nauji, su etikete, pirkti JAV, Ralph Lauren originalūs šliaužtukai. Tiks pasipuošti, labai prabangiai atrodo. Dydis 6 mėn. Sudėtis 100 proc. medvilnė. Parduodu pigiau, nei mokėjau. Kaina 20 eur.
user posted image
Naujas, pirktas JAV, tobulas JcrewFactory paltukas. Labai stilingas ir tuo pačiu šiltas. Sudėtis: 60 proc. pūkai, 40 proc. plunksnos. Patogios kišenės, užsisega kakliukas, kapišonas - viskas ko reikia kokybiškai striukei. Dydis 3T. Spalva navy.Kaina 70 eu.
user posted image
Nauji, originalus Ralph Lauren batukai.Pirkti JAV. Dydis usa 7, eur 23,5. Kaina 28 eu.
user posted image
Nauji Ralph Lauren batukai, pirkti JAV. Dydis usa7, eu23,5. Kaina 28 eu.
user posted image
Nauji, originalūs, pirkti JAV, Ralph Lauren batukai. Nerealiai gražūs ir patogūs. Etiketėje rašo: USA 6,5, EUR23, 12,5 cm. Kaina 28 eu.
user posted image

Kadangi SM stringa, galime susirasineti cia:
http://www.musumazyl...471-eglepeaches
taip pat ten rasite daugiau realiu foto.
Siunciu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(aurason @ 2015 12 17, 12:23)
Ar dar daug truksta iki MK uzsakymo? Nu laaabai noriu tases ir niekaip nesulaukiu to stebuklingo zodzio uzsakyta smile.gif

Aš irgi laukiu to žodelio dėl savo batukų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti