Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

Hm, kas cia per atakos:(
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 12 17, 17:14)
O man visą atsiuntė, iš normalaus adreso, viską apsimokėjau ir biškį laukiu... Nelabai laukiu, nes jei pasakysiu, kad labai laukiu, tai pagal kiaulystės dėsnį, siuntinys užvėluos biggrin.gif Žo, nesvarbus man jis visai, bet kai ateis, tai aš jį imsiu biggrin.gif

megalol.gif
Atsakyti
kate as tp gavau kazka is jusu atejo kaip tuscias laiskas su nuoroda,pabijojau atidaryt ...
Atsakyti
Aš ir gavau neaiškų laišką..
Atsakyti
As irgi negavau jokiu ataku ir jokiu virusu biggrin.gif
Atsakyti
ir man atejo... istrynau neziurejus

QUOTE(Vitro @ 2015 12 17, 19:30)
aha, as irgi radau toki  blink.gif

Atsakyti
pas mane irgi ziuriu i spam nuejes laiskas su skaicias, patikrinau o ten pasirodo RL saksaitele, nors ne per seniausiai kitos pard saskaitele normaliai i pasta gavau. mistika. tai kam db rasyti kad perskaiciuotu ta saskaita nes jau trys dienos praejo sad.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Kate, mano guess parka iskeliavo is Macys spejo I paskutini siuntinuka blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zviro @ 2015 12 17, 20:36)
pas mane irgi ziuriu i spam nuejes laiskas su skaicias, patikrinau o ten pasirodo RL saksaitele, nors ne per seniausiai kitos pard saskaitele normaliai i pasta gavau. mistika. tai kam db rasyti kad perskaiciuotu ta saskaita nes jau trys dienos praejo sad.gif

Tiesiog sumokėkit 4u.gif
Atsakyti
labas rytas biggrin.gif

Turiu gerą naujieną bigsmile.gif biggrin.gif
Kaunas gavo 12/11 siuntą bigsmile.gif biggrin.gif žinutes surašiau, jei kas negavot parašykit į klistutia@gmail.com 4u.gif Labai laukiu kuo skubiau atsiimant savo prekytes ax.gif kas skolingos susimokėkit greičiau , kad spėtumėt paimti iki kalėdų biggrin.gif skambinamės nuo 10 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingava @ 2015 12 18, 08:34)
Labas rytas!

Kate, mano guess parka iskeliavo is Macys spejo I paskutini siuntinuka  blush2.gif  4u.gif

Laba

Taip.
Dar nesiunciau 15d skaiciuku, kad nesimaisytu su 11d.
Atsakyti
QUOTE(klistutia @ 2015 12 18, 09:29)
labas rytas  biggrin.gif

Turiu gerą naujieną  bigsmile.gif  biggrin.gif
Kaunas gavo 12/11 siuntą  bigsmile.gif  biggrin.gif žinutes surašiau, jei kas negavot parašykit į klistutia@gmail.com  4u.gif Labai laukiu kuo skubiau atsiimant savo prekytes  ax.gif kas skolingos susimokėkit greičiau , kad spėtumėt paimti iki kalėdų  biggrin.gif skambinamės nuo 10  4u.gif

Jeee, kaip smagu, einu laiško ieškot ax.gif thumbup.gif
Atsakyti