Sveikos
Jolitkos seimynele kokia grazi
QUOTE(RasaZFR @ 2015 12 26, 09:16)
Jblmami, niekaip nesuprantu, kokia armija tu kiekvienais metais per Kaledas maitini?
Pati nustebau, kai antra karta kepdama kuciukus suskaiciavau

. Nezinau is kiek tu kepi. Bet jei jau uzsiimu kepti, tai nesiterlioju. Kepu visa laika is keliu porciju. Nes man taip greiciau. Vien kuciuku kepiau is 1,5 kg miltu. Mergiotes padejo. Viena siais metais labai su teslom uzsiiminejo. Patiko minkyti. Ypac mieline ir virtinuku

.
O siaip ir tevam siunciau, mergiotes kelis kartus i mokyklas nesesi, kaimynem bobutem nesiau. Maniskiai megsta. Ir nelieka.
QUOTE(Pippa @ 2015 12 26, 09:28)
-As tai sugalvojau pries pat sventes apsirgti, kazkoks kvailas virusas prigriebe. Savaite pries tai panos sirgo, tai tikriausiai nuo ju. Bet jau dabar gerai, vel gyvenu
-Nereikia taip kaltinti, gerai, kai taviskes tokios idealios. As tai uz saviskes galvos nedeciau, nors ir mokykloje specialus kursas tevams ir vaikams buvo, ir namie daug aiskinam. Bet vaikai yra vaikai, tevams jie 100% tikrai visko nepapasakos. As pati, nors kiek kartu mama sakydavo vakare vienai per Kalnieciu parka neeiti, vis tiek eidavau, nes kelias zymiai trumpesnis buvo
-Sveik
Mane nuo stresu ir buvo sueme. Kas antra savaite stiprus persalimas.

Bet padejo manukahonig MGO 550 stiprumo. Nu netikejau, labai skeptiska buvau, bet labai greitai pasveikau.
- nu jo man jau gatavai idealias i inkubatoriu idejo
Jei suauge zmones neatsilaiko kompiuteriniu zaidimu priklausomybei, tai kodel leidziamas jau 5-tokui laisvai internetas ir zaidimai ir net iki 3 val(kur dar telefone praleistas laikas) per diena sedeti prie kompiuterio?
Mano seno auklejimo supratimu cia yra labai perdaug ir peranksti. Kolje, nepyk

bet kompiuteris ir internetas nera mamos/tevu, ar aukles pakaitalas. Todel klases aukletoja ir kovoja. Bet jai vienai tai yra sunku padaryti.
As kaip visada labai tiesiai, bet jau nepirma karta tokias istorijas girdziu. Tevai leidzia perdaug, o paskui stebisi. Suprantu, kad sunku(man ir buvo nelengva, nes dar ir diedas negalvodavo ka daro ir skatindavo

), bet su daug darbo galima islaviruoti.
Papsakosiu ka kitko. Mergiotes buvo Florence koncerte. Sedjau kaip ant adatu. Nes kad stovetu prieky, jau viena stovejo is ryto prie hales. Kita turejo darba rasyti, tai prisijunge biski veliau. Nu vo atsidure pirmoj eilej per viduri. Bet vyrukai vyresni minimum 10 metu bande jas nustumti. Tos nepasidave. Tai krastinei grasino. Gerai kad kiti protingesni vyrukai ir nesidave provokacijom, bet vienas stumde maniske izeidinejo. Sake siekia kad ji paslystu, nukristu, tada apsauginiai ja isves. Jei sita nepavyks tai po koncerti pazadejo sumusti. Ir tai tesesi 3 val.

kai man parase, tai ne begt nei rekt. Kai jau Florence dainavo buvo ramiau.
Tai cia dar neviskas. Diedas grizo is Sveicarijos. Sakau varyk mergiociu paimti. Tas pavarges i masina. Nuvaziavo peranksti prisiparkavo prie VIP iejimo. Norejo per ta iejima ieiti, neileido

. Tai jis nuvare prie kito iejimo ir jo visiskai nieks nieko netikrino ir ileido

. Nuejo paziurejo kaip dainuoja. Norejo iki scenos daeiti, bet ten jau jo paklause kur juostele ant rankos. Jis neturejo(nes be bilieto ir nepatikrintas. O mergiotes viso kuno kontrole turejo, nes dainininkes reikalavimas buvo del tu teroro ispuoliu) ir niekam tas neidomu. Jis vel nuejo i masina. Paziurejo zinias ir vel iejo i sale

.
Mes su mergiotem soke, nuo "saugumo" . Bandem susirasti tel nr ir paskambinti sios apsaugos firmai, bet kad labai jau isislaptine nera jokiu kontaktu. Net nezinau ka daryti. Nejau taip ir palikti?
Vel romanas gavosi