Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvaitės

QUOTE(Notė @ 2015 12 26, 10:37)
Kolje, aciu, kad pasidalinai ir aciu,kad apie tai kalbi. Tai butina. O tas lietuviskas sindromas " auka pati kalta", tai nu ...

thumbup.gif
Ta pati norejau parasyti. Kolje, dar karteli rasau, tik nesijausk tu kalta!!!! Taip gali bet kuriai musu nutikti. As pati smartphone iki siol neturiu, bent mano abi is savu sutaupytu pinigu ir su diedo sutikimu nusipirko. Nebuvau ir neesu labai laiminga, mano manymu prarandama per daug brangaus laiko, bet to telefono ir nesuvelninu. Ju vietoje taip pat tikriausiai noreciau. O nuo visko neapsaugosi, visko nesukontroliuosi.

Ir aciu, kad pasidalinai, as siandien dar karteli su saviskem ta tema pakalbejau. Beja, mano seses kolegei pries metus panasi situacija buvo nutikusi Kaune. Taip pat per kazkoki vaikiska puslapi pradinuke dukra uzverbavo. Tik tas diedas mergaitei pradejo skambinti i mobilu ir mama pagavo.
Atsakyti
QUOTE(Tybuka @ 2015 12 26, 16:47)
Ai nu jo, geriau gimdykim visos ir suzinosim kaip viskas yra is tikrųjų  lotuliukas.gif

nu,- pagimdzius galesi tu visom aiskint kaip ir ka daryt biggrin.gif
Siaip praktika nuo teorijos mano akimis nesiskiria, tik labai sunku nesusinervuot kai vaikas pasitaiko teorijos neskaites ir viskas nesigauna is pirmo karto kaip turetu. O kai jau susinervuoji tai visas kortu namelis ir griuva unsure.gif

QUOTE(Atenyte @ 2015 12 26, 17:24)
Nu nu pasakok  bigsmile.gif

dabar as padori moteris, matrona tsakant biggrin.gif

QUOTE(RasaZFR @ 2015 12 26, 19:29)
Neidealizuokim savo vaiku ( o ypac paaugliu), nes niekada 100% nezinai, kaip jie elgiasi ar kuo uzsiima.

as dar noreciau pridurt kad ir pats, buna situaciju/momentu, kai ir pats esi pazeidziamas. Zmones atiduoda sukciams visas santaupas, eina vidurnakti i kapines kapiniu smeliuku drabstytis, eina i aklus pasimatymus, pervezineja narkotikus kontrabanda, investuoja visus pinigus ir tt ir tp, o atsipeikeje nesupranta kaip jiems taip galejo nutikti. Nekalbu apie kokius nukvakusius nuo alshaimerio pensininkus...subrende zmones su aukstuoju issilavinimu patenka i sukciu pinkles. Zinau moteri, kuria paprasta operacija galejo isvaduoti nuo vezio, bet ji pasirinko tiket ziniuone-zolininke ar whatever ir dabar jau guli po velena....
100% ir uz save negali but tikras....
Atsakyti
Libelle, cia tu Fungu?? prisiduok kaip tau sekas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaimo dama @ 2015 12 26, 19:16)
o jolitkos mažylė kaip nuoširdžiai džiaugias kalėdų senį išvydus wub.gif  wub.gif  wub.gif
aha labai miela fotke wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 26 gruodžio 2015 - 23:07
QUOTE(uups @ 2015 12 26, 23:52)
Siaip praktika nuo teorijos mano akimis nesiskiria, tik labai sunku nesusinervuot kai vaikas pasitaiko teorijos neskaites ir viskas nesigauna is pirmo karto kaip turetu. O kai jau susinervuoji tai visas kortu namelis ir griuva  unsure.gif

as dar noreciau pridurt kad ir pats, buna situaciju/momentu, kai ir pats  esi pazeidziamas.
100% ir uz save negali but tikras....

* thumbup.gif
**tikrai, pasitaiko tokiu momentu.
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2015 12 26, 20:29)
O kada buna zmogus susiformaves internetui?
O su kuo pedagogai kovoja? Su internetu? Ar netinkamu jo naudojimu? Ir kaip apibresime: kada interneto naudojimas tinkamas ir kada - ne?
Augindamos vaikus remiames ta pacia teorija, tik koreguojam ja pagal kiekviena konkretu atveji.

As daug metu vazinejau su 15-19 metu jaunimu i keliones po uzsieni porai savaiciu. Vaiku savo neturejau. Oi ko  prisiziurejau. Ir visi vaikai buvo labai geri, uz visus tevai galva gulde, visais labai pasitikejo, kad jie nieko blogo nedaro. Jo, iki kol privaziuodavome siena su Lenkija. O paskui budavo tokiu "cirku", kad nei kitam, nei tuo labiau tevams nepapasakosi, nes turbut nelabai patikes. Neidealizuokim savo vaiku ( o ypac paaugliu), nes niekada 100% nezinai, kaip jie elgiasi ar kuo uzsiima.

Pasakiau konstruktyvia kritika. Bet nepatiko .
Paskaityk dar karta koljes zinute del mokytojos. Tavo sunus dar per mazas. Ateis ir tavo laikas, suprasi. 4u.gif

Nu gerai gerai. 4u.gif "Maniskes tik sukakus 14 metu, isvyko 3 savaitem i Anglija is namu. Dulkinosi, gere, ruke ir ne tik cigaretes ir deja dar as anuku neturiu, nors piliu nuo pastojimo nenaudojo. O kaip gaila" unsure.gif Nu lengviau pasidare?! cool.gif
Atsibodo.
Kad internetas pavojingas numaniau. O tai patvirtino pries 8 metus ivykiai mano buvusios destytojos. Jos dukra Munchene net ir i pasimatyma nuejo su savo "berniuku".
Siaip sekancioj mokykloj po pradines mokyklos 7 ar 8 klasej aiskinama apie interneto pavojus.

Nu kad pakeisti tema. Pasigirsiu. tongue.gif Gavau nuo brangiausio suprerine bose wave soundtouch music system radija i virtuve. tongue.gif tai va turiu normalia radija, digitaline, internetine, lietuviska ir cd grotuvas tongue.gif . Ir nauja ipada gavau tongue.gif . Tik diedas nervuotas, nes mano kompiuteris nesinchronizuojasi su ipadu ar atvirsciai. Reiks i apple support skambinti doh.gif O nuo vaiku gavau Black opium kvepalus wub.gif

Labai skaniai pavalgiau( kepiau elniena spanguoliu padaze) prisiurbem 20 metu senumo italisko vyno(pastaba: mergiotes siurbe kartu su mumis. Joms juristiskai jau galima, jei kam vel uzkliutu) thumbup.gif . Geros Kaledos thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 26 gruodžio 2015 - 23:53
Kaimynka, cia lankaisi. Tai noriu paklausti ar galima su bambukiniais kojininiais virbalais skristi? Siandien nusprendem su MB, kad po nauju visgi skrisiu tik su rankiniu bagazu. Ryt pory issipres kada skrisiu.
Zodziu, jei galesi, isskirk ir man laiko. 4u.gif Jei ko reikia parasyk.
Atsakyti
Klases grupe buvo whatsappe, ne zaidimu chate. Sukilo i lova nes per Tas blevyzgas patys nesuprasdami arba spec.tyciojasi is kitu. Gi mokykloj mobingas didelis. Tyciojas mokykloj tyciojas per telefona. Netikiu kad tavosios sios ar Viber programos neturi.
Kad vaikai gudrus tai visos zinom,pacios irgi Tokios buvom. Nuo tevu paslapciu turejom. Beto yra tokiu kur pamoko.
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2015 12 26, 23:02)
Kaimynka, cia lankaisi. Tai noriu paklausti ar galima su bambukiniais kojininiais virbalais skristi? Siandien nusprendem su MB, kad po nauju visgi skrisiu tik su rankiniu bagazu. Ryt pory issipres kada skrisiu.
Zodziu, jei galesi, isskirk ir man laiko.  4u.gif  Jei ko reikia parasyk.

nu pas anyta esu, tai sedziu, tuoj vel dingsiu doh.gif

zinok, skrisk laisvai, bent as tai nekliuvau niekam su mediniais virbaliukais unsure.gif
islysiu i skaipa siom dienom 4u.gif reiket nieko nereik ir taip tu cia mus dovanom uzvertus wub.gif
Atsakyti
O man tai pyktis ima,kad tie sukriose seniai prie vaiku lenda.Slykstynes.Iskrypeliu neatskirsi jie gali ir draugiu tevai ar seneliai ar dedes but.
Mano gimineje dede buvo.Mano pusesere prasitare.Man taip noretusi mamai pasakyti...del to as stengiiuosi,jokiu nakvojimu ar ilgesniu pasibuvimu....Sakau net gimineje tarp savu nesi garantuotas...

jblmami,baik cia maivytis su dovanom.Labai sudomino tas centriukas.Mes ir Boses fanai.Masinoje visa bose sistema.Namuose yra pora aparatu.Musu maziausioji miega tik su feno garsu.Turim nusipirke is iTumes vaiku megstamus garsus ir leidziam per bose kolonele,specialiai ipodui.Tai ji kazkada priejus nuplese iPoda ir jis nebestabilai stovi boseje.Nulenke.Ziauriai gaila,nes reikia paremt kazkuom,kad jis tiesiai stovetu.
O didzioji turi bose nedeidele nesiojama kolonele,kur per Bluetooth susijungia su mobiliuoju,tai ji tampo visur i treniruotes,visokias isvykas ar pas drauges...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 27 gruodžio 2015 - 15:13
Ateis laikas, suprasi doh.gif o dabar jau niekas nieko nesupranta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 12 26, 22:07)
Libelle, cia tu Fungu?? prisiduok kaip tau sekas smile.gif

Haha, prigavai mane, Moocho biggrin.gif Ir kaip atpažinai, detektyve tu? Jau senokai vardą pasikeičiau, paskaitau jus vis kas kartą, pasisakyti noro retai kada yra.

Sveikinu visas su praėjusiomis Šv. Kalėdomis 000059.gif
Mes su mažąja (jau gal ir nebe tokia maža, 4 metai vaikui jau) pas šeimos Norvegijoje svečiuojamės. Šiandien pasnigo, tai prisisiutome lauke. Ech, kaip gerai čia kartais pabūti, vaikas bent sniego pamato biggrin.gif
Atsakyti
Gavau dovanu sia kvepiancia zvake , nu koks kvapas svaiginantis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka@yahoo.com: 27 gruodžio 2015 - 18:48