QUOTE(Tybuka @ 2016 01 04, 18:56)
Tai suprantama, pas mus sporto klube kainos taip pat daug aukstesnes.
Buvau ten Probestunde ir sutikau savo trenere is Volkshochschule

Gal kam bus idomu www.zahnfreundchen.de - vaiku dantukams draugiski saldumynai.
Musiske sokolado irgi nemegeja nors visokios figureles ar kiausinio staigmenos vilioja, bet tuo dazniausiai apsiriboja. O guminukus tai labai megsta.
Musiske sokolado irgi nemegeja nors visokios figureles ar kiausinio staigmenos vilioja, bet tuo dazniausiai apsiriboja. O guminukus tai labai megsta.
QUOTE(Orkinta @ 2016 01 04, 17:09)
beje dar jums turbut nesigyriau. turiu nauja virtuve!
na dar ne visa. tik virsutines spinteles, nes laukiu kriaukles.

QUOTE(moocho @ 2016 01 04, 21:32)
taip, viskas kaip foto, tik rankeneles kitos pas mane.
QUOTE(KolJe @ 2016 01 04, 13:42)
Ejau iki gyd.nes nuo kosulio taip skauda krutine ir nugara, bet zmoniu kiek

as kosejau bene pusantro menesio, paskui is koleges vienos isgirdau, kad reikia ten toki sirupa issivirti(svogunas, Thymian, Salbei, Spirtzwegerich ir medus), bet neviriau, nusipirkau Thymian ir Salbei arbatos bei Spitzwegerich Hustensaft is Rewes ir pakaitom vis geriau, po keliu dienu viskas apsiramino, dabar tik likuciai, neliko nei slogos, nei kosulio, o dar pries kaledas galvojau, dvesiu turbut arba i sliuza mutuosiu

QUOTE(zirne @ 2016 01 05, 16:35)
Gal ka balso stygoms galit rekomenduoti? Visiskai sakes - nebeprasneku. Nezinau ar rasiau, rado polopa, reikes, greiciausiai, operuoti. Tik dabar LT sedziu.
Druskos tableciu ciulpti. DE yra DM pirkti http://www.emser.de/...-halstabletten/
Idealu. Pirma diena galima ciulpti kas valanda. Turiu sita "geri"" bent karta-du per metus, ir druskos tabletes yra vieninteles, kurios padeda.
Labukas visoms
Mes pagaliau namie po visu kelioniu
Aplankem ir LT ir sese Danijoj
Viskas butu puiku jei ne po LT serganys vaikai ir gelbejimosi ratas ant liemens
tikiuosi iki vasaros gal pamesiu kazkiek
LT dabar laaaabai salta, jau atpratau net nuo ju cia gyvendama
Cia man mielesnis klimatas
Nespejau visko perskaityti tai einu paskaitinet kaip cia gyvenot

Nespejau visko perskaityti tai einu paskaitinet kaip cia gyvenot

QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2016 01 05, 04:22)
Nuo kosulio parekomenduociau Fagusan , labai greit nuima ta sunkuma krutinej, tik slykstus skonis tos miksturos. As naudojau sia mikstura viena savaite ir Gelomyrtol, bet siuos geriau dvi sav. Fagusan islikes is DDR laiku 

nu man jis ne pro kur, jauciu buciau su pilvo skausmais susiraiciusi, pagal sudeti