Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvaitės

Pasaka, as ta kaina parašiau kokia man sakė sporto klube, o ne Hochschule kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tybuka @ 2016 01 04, 18:56)
Pasaka, as ta kaina parašiau kokia man sakė sporto klube, o ne Hochschule kaina  mirksiukas.gif

Tai suprantama, pas mus sporto klube kainos taip pat daug aukstesnes.
Buvau ten Probestunde ir sutikau savo trenere is Volkshochschule smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaka: 04 sausio 2016 - 19:34
Gal kam bus idomu www.zahnfreundchen.de - vaiku dantukams draugiski saldumynai.
Musiske sokolado irgi nemegeja nors visokios figureles ar kiausinio staigmenos vilioja, bet tuo dazniausiai apsiriboja. O guminukus tai labai megsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka@yahoo.com: 04 sausio 2016 - 21:28
QUOTE(Orkinta @ 2016 01 04, 17:09)
beje dar jums turbut nesigyriau. turiu nauja virtuve!  wub.gif na dar ne visa. tik virsutines spinteles, nes laukiu kriaukles.
thumbup.gif pilka? lauksim originaliu foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2016 01 04, 21:32)
thumbup.gif pilka? lauksim originaliu foto  bigsmile.gif

taip, viskas kaip foto, tik rankeneles kitos pas mane.
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2016 01 04, 13:42)

Ejau iki gyd.nes nuo kosulio taip skauda krutine ir nugara, bet zmoniu kiek blink.gif pasedejau valanda ir vos ne raitytis norejosi is skausmo, sakau ateisiu perpiet gal maziau bus,tikiuosi labai, nes tikrai ner noro sedet ir laukt,pirma kart taip.  4u.gif

as kosejau bene pusantro menesio, paskui is koleges vienos isgirdau, kad reikia ten toki sirupa issivirti(svogunas, Thymian, Salbei, Spirtzwegerich ir medus), bet neviriau, nusipirkau Thymian ir Salbei arbatos bei Spitzwegerich Hustensaft is Rewes ir pakaitom vis geriau, po keliu dienu viskas apsiramino, dabar tik likuciai, neliko nei slogos, nei kosulio, o dar pries kaledas galvojau, dvesiu turbut arba i sliuza mutuosiu biggrin.gif dabar berods gyvensiu toliau biggrin.gif
Atsakyti
Nuo kosulio parekomenduociau Fagusan , labai greit nuima ta sunkuma krutinej, tik slykstus skonis tos miksturos. As naudojau sia mikstura viena savaite ir Gelomyrtol, bet siuos geriau dvi sav. Fagusan islikes is DDR laiku smile.gif
Atsakyti
Gal ka balso stygoms galit rekomenduoti? Visiskai sakes - nebeprasneku. Nezinau ar rasiau, rado polopa, reikes, greiciausiai, operuoti. Tik dabar LT sedziu.
Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2016 01 05, 16:35)
Gal ka balso stygoms galit rekomenduoti? Visiskai sakes - nebeprasneku. Nezinau ar rasiau, rado polopa, reikes, greiciausiai, operuoti. Tik dabar LT sedziu.

Druskos tableciu ciulpti. DE yra DM pirkti http://www.emser.de/...-halstabletten/
Idealu. Pirma diena galima ciulpti kas valanda. Turiu sita "geri"" bent karta-du per metus, ir druskos tabletes yra vieninteles, kurios padeda.
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif Mes pagaliau namie po visu kelioniu smile.gif Aplankem ir LT ir sese Danijoj thumbup.gif Viskas butu puiku jei ne po LT serganys vaikai ir gelbejimosi ratas ant liemens biggrin.gif tikiuosi iki vasaros gal pamesiu kazkiek blush2.gif LT dabar laaaabai salta, jau atpratau net nuo ju cia gyvendama biggrin.gif Cia man mielesnis klimatas thumbup.gif
Nespejau visko perskaityti tai einu paskaitinet kaip cia gyvenot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2016 01 05, 04:22)
Nuo kosulio parekomenduociau Fagusan , labai greit nuima ta sunkuma krutinej, tik slykstus skonis tos miksturos. As naudojau sia mikstura viena savaite ir Gelomyrtol, bet siuos geriau dvi sav. Fagusan islikes is DDR laiku smile.gif

nu man jis ne pro kur, jauciu buciau su pilvo skausmais susiraiciusi, pagal sudeti doh.gif
Atsakyti
Aciu, Rasa. Eisiu rytoj ieskoti.
Atsakyti