Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvaitės

O as naujiems buvau tinginy padarius-kitoky.Su varskes kremu,sausainiais,kondencuotu pienu,trupuciu aguonu ir svieziom uogom.Skanus,gaivus. thumbup.gif

Ziema atejus pas mus. wub.gif
O kartu ir Magen-Darm doh.gif Aplinkui serganciu daug.O vakar ir mano mazaja paeme.Jau taip ji kaip sakaliukas. verysad.gif Naktis bemiege.
Gerai,kad mano darbas toks,kad galiu pasiderint kada einu ir neleksiu pas daktara lapuko pasiimt.Drauge buvo,sake siaubas.
Atsakyti
Mums su kepiniais gerai. Mano vyras megsta tortukus,, sausainiukus, pyragus. As paprastai kepu maza porcija arba maza tortuka darau. Tai tvarkingai per kelias dienas susivalgo. Kaimynus pavaisinu, kartais bvyrui i darba supakuoju. Vaikas net neragauja smile.gif

Ieskom vel treniruoklio i namus. Turejom Crosstrainer, kol visai sugedo. Dabar jau puse metu jokio treniruoklio namie. As buciau visai uz begimo takeli. Man kazkaip maloniau. Vyras sako, kad Crosstrainer geriau. Gal ir tikrai, nes siaip pasivaikscioti su ar be lazdu mes einam beveik kasdien. Crosstrainer gerai, kai jo ilgas zingsnis, o dauguma yra tokiu trumpo ir auksto zingsnio. Ka jus rinktumetes?
Atsakyti
Wolke, net nezinau kaip tau papasakoti, kokio man dviracio reikia. Miestui ir kad galima nuvaziuot butu apie 40km per diena.. ax.gif Bet jauciu pirksim toki kaip B, esu vaziavus, tai man ziauriai patiko, KTN ar kokia firma ax.gif ir dar buvo su raudonais remais, kaip tik mano megstamos spalvos lotuliukas.gif

Rasa, as tai nepirkciau nei to, nei to biggrin.gif na bet jus jei naudojat, tai super thumbup.gif Crosstrainer esu macius ir su ilgais zingsniais, tik dabar neatsimenu kur doh.gif

Va ka reiskia, sugrizt i ritma ir atsisakyti saldumynu, iskart -1kg thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
Mes naudojom, kol turejom, beveik kasdien. Paskui jau nepataisomai pagedo. Uztaii ir dairomes naujo kazko.
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2016 01 06, 11:49)
Mes naudojom, kol turejom, beveik kasdien. Paskui jau nepataisomai pagedo. Uztaii ir dairomes naujo kazko.

Tai super.

Einu pabėgioti, nes su B kažkoks karo stovis.. Reikia išsikrauti...
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2016 01 06, 09:28)
Crosstrainer gerai, kai jo ilgas zingsnis, o dauguma yra tokiu trumpo ir auksto  zingsnio. Ka jus rinktumetes?

As turiu Kettler firmos Crosstrainer. Labai nemegstu visokiu treniruokliu, bet sis man yra geris, kuri jau kelis metus reguliariai namie naudoju. Maniskis dar pakabino pries ji maza televizoriu, tai besportuodama paziuriu zinias ar koki filma. Begimo takelis taip pat neblogas dalykas, bet jis bute nelabai tinka, labai jau dunda cool.gif
O zumba man yra geris (as pvz jogos nemegstu, man reikia veiksmo) wub.gif Jau daug metu ja lankau. Lankiau ir VHS, labai patiko kol trenere buvo kubiete. Pasikeite i vokietaite ir neliko to cinkelio cool.gif . Dabar lankau sporto klube pas brazilieti. Super, tik labai jau pilna sale. Jau rasiau, moku 7eurus/men. ir galiu lankyti kiek noriu ir ka noriu isskyrus treniruoklius ax.gif

Pas mus vel rutina, tu svenciu kaip nebuta. Pirmadienis buvo sunkus, vos panas i mokykla isstumiau. Bet siandien jau vel viskas normaliai. Maze isvaro si men. su choru i kelione, dar projektu savaite, tai ne mokslai jai galvoje.

Logika, aciu uz pyrago recepta 4u.gif . Atsispauzdinau ir butinai Velykoms kepsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippa: 06 sausio 2016 - 15:11
Ka jus darot su real Payback punktais, perkat ka nors uz punktus ar imat grynaisiais? Idomu kokios patirtys, kas verciau?
Atsakyti
QUOTE(Tybuka @ 2016 01 05, 20:09)
Orkinta, tai kada įkurtuves?  rolleyes.gif

a pas tave kada? biggrin.gif gi irgi namus pakeitei biggrin.gif

o siaip silumos reikia. ka as dabar parodysiu? slapia buzota kiema? davai tu daryk nors karta biggrin.gif nei vaiku pas tave, nei darbu. laisva kaip paukstis. organizuok. branguji pas tevus issiusi ir plotas bus 4u.gif o tai vis pas visas lakstai, o pati tai tyli...nesazininga gal ka.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2016 01 06, 18:58)
davai tu daryk nors karta  biggrin.gif

Nors karta biggrin.gif tai galim daryt, ale kas pas mane nores i kaima vaziuoti biggrin.gif ir nakvynes vietu mazai ax.gif bet tai siaip, galima kazka sugalvoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2016 01 06, 19:11)
Ka jus darot su real Payback punktais, perkat ka nors uz punktus ar imat grynaisiais? Idomu kokios patirtys, kas verciau?

As, kai prisimenu, jais DM susimoku. Kas apsimoka, o kas ne kazkaip nemasciau. Ziurejau as ten tuos ju prizus, tai nebaisiai. Tiesa, esu WMF Wok uz tuos taskus parsisiuntus. Sakyciau, jei ko reik is tu siulomu premiju, tai imk premija, o jei ne, tada geriau grynais iskeisti. Toks ir apsimoka: kam tau daiktas, kuris gal ir gerokai pigesnis nei parduotuveje, bet tau nereikalingas?
Atsakyti
QUOTE(Tybuka @ 2016 01 06, 19:05)
Nors karta  biggrin.gif tai galim daryt, ale kas pas mane nores i kaima vaziuoti  biggrin.gif ir nakvynes vietu mazai  ax.gif bet tai siaip, galima kazka sugalvoti  4u.gif

na kas del nakvynes vietu tai ir pas mane nedaug. mes gi daugiau nei puse namo nuomuojam... 4u.gif

vasarai gal turesiu daugiau vietos. nuo balandzio pagal viska turi vienas butas atsilaisvint. bet tai irgi nelabai guodzia, nes nemiegosit gi ant pliku grindu smile.gif tik tiek, kad vasarai kiemas yra. baseinas, grilius, tramplinas.... biggrin.gif zodziu daug pramogu.
Atsakyti
As turiu dviguli ciuzini ir auksta smile.gif nebeda pamiegot tuscioj patalpoj biggrin.gif

Savaitgali vaziuosiu Pas Tybuka i lauka biggrin.gif Kessleri saldyk tik drauge biggrin.gif
Atsakyti