Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvaitės

QUOTE(addicted @ 2016 01 10, 13:58)
O to pesto buna pirkt visada.Ar dabar kolia italu savaite vyksta?

buna man rodos visada. ten prie tu visu idomesniu alieju ir t.t.
maciau ir reale kazko panasaus yra. tik kainuoja dvigubai brangiau.
Atsakyti
O as siandien per 5min. pardaviau vaiku dvirati. Idejau i ebay Kleinanzeige, net nespejau atsijungti, kad pasipyle viena po kitos zinutes. Po valandos atvaziavo ir paeme, kitiems teko atsakyti. Galvojom ne sezonas, dar niekas nepirks...

Mano chebra isejo i Zvaigzdziu karus, tai sedziu dabar su arbata prie kompo ir laukiu mazoji paskambins ar ne, kad ateiciau anksciau pasitikti. As tai tokiu filmu nemegstu, ji, man atrodo, taip pat. Pradzoje dvejojo, bet veliau sugalvojo, kad nori cool.gif .

Tiesa, patys skaniausi iki siol valgyti Pesto:
https://www.lebegesu...m43acnfjn2.html
https://www.lebegesu...y72z5mcpt1.html
https://www.lebegesu...3m8tdm1hqg.html

Darykit, darykit susitikimus viesbutyje, gal ir as kada prisijungsiu ax.gif . Labai nemegstu pati po svecius vaikscioti ar pas save i svecius kviesti cool.gif Man geriausia neutrali aplinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippa: 10 sausio 2016 - 18:48
QUOTE(Pippa @ 2016 01 10, 18:43)
Labai nemegstu pati po svecius vaikscioti ar pas save i svecius kviesti cool.gif Man geriausia neutrali aplinka biggrin.gif

Pritariu thumbup.gif As irgi nelabai. Labiausiai nemegstu pas ka nors nakvoti.
Pippa, kepiau ta sokoladini pyraga. Labai sokoladinis. Kas tokius megsta, tai super. As tik pagrinda pirmiausia 15 minuciu atskirai pakepiau, pries uzpildama sokolado mase. O su uzpilta mase kepiau ne 40 min, o 55. Buvo pats tas. Beje, dariau tik is puses normos, maza (16cm) tortuka pasibandymui.

Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2016 01 10, 20:02)
Pritariu  thumbup.gif As irgi nelabai. Labiausiai nemegstu pas ka nors nakvoti.

nesupratau. o kas liepia ar vercia nakvoti? pvz Bastete ir kita dalyve pas mane ir nenakvojo, issinuomavo viesbuti ir jokiu problemu. XXI amzius, vienas skambutis ir taxas jau prie duru. kas arciau gyveno isvaziavo namo.... smile.gif

su viesbuciu tik patogu tai, kad galima koreguotis miesta kur susitikti. ir aisku jau namie nei viena SPA nepasiulysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2016 01 10, 21:33)
nesupratau. o kas liepia ar vercia nakvoti? pvz Bastete ir kita dalyve pas mane ir nenakvojo, issinuomavo viesbuti ir jokiu problemu. XXI amzius, vienas skambutis ir taxas jau prie duru. kas arciau gyveno isvaziavo namo.... smile.gif

su viesbuciu tik patogu tai, kad galima koreguotis miesta kur susitikti. ir aisku jau namie nei viena SPA nepasiulysim  biggrin.gif

Niekas nevercia. Net neturiu to omeny. Parasiau, ko vengiu.

Orkinta, man idomiau, kaip tu bagete brusketoms apkepi. Keptuveje su aliejum? ar orkaiteje? Man apkeptos aliejuje, labai jau riebios...

As irrgi kol kas nesu valgiusi tobulos brusketos smile.gif
Pabandysiu kuria diena su nurodytu padazu.
Atsakyti
bagete tai tik orkaitej. jei darom griliu tai labai skaniai susivalgo pagrilintos.
kaip ir rasiau pats padazas tas nera labai ipatingas. bet kaip pagalbine priemone, jis man labai gerai susiejo, nes as kaip ir jus vis negaudavau skanaus bruseto. o jei pati darydavausi irgi vis kazko truko. tai per rugstu, tai per svelnu. turejau savo isivaizduojama skoni, bet jo neisgaudavau. o va su situ padazu man tiesiog labai gerai uzsipylde skonis. ir vyras labai gyre. atrode, va tik to ir truko 4u.gif

dar norejau paklausti. o kur naudojat ta zalia pesto? as va jo dar net neragavus. nezinau kur ji det. reikia pasigooglint. bet gal ka turit is megstamu vartojimo budu rekomenduot?
Atsakyti
Kaip greit prabėgo savaitgalis ir svečiai jau išvažiavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tybuka @ 2016 01 10, 22:00)
Kaip greit prabėgo savaitgalis ir svečiai jau išvažiavo  verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif viskas buvo thumbup.gif

Kaip noriu i Füssen wub.gif ziurineju,gal koki pigu pensiona rasciau ir gal gimtadienio proga ten nuleksim..butu ziauriai fainai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 10 sausio 2016 - 23:42
QUOTE(Tybuka @ 2016 01 10, 22:00)
Kaip greit prabėgo savaitgalis ir svečiai jau išvažiavo  verysad.gif

kaip greit baigesi atostogos.... verysad.gif

atejo vyras i kambari. atsinesa alaus bonke, su tokiu kamsciu kur paspaudus i sona jis issoka. ant tokiu metaliuku. daugkartinis. sako, va turiu gyvo alaus. pilsto abiems i puodelius. sako, bet nezinau ar skanus, nes jau be gaziuku. padave puodeli. ziuriu kazkoks orandzinis alus, neputoja. sakau jauciu feeee. sh... bus. pauostau, o gi ten mano gamintos obuoliu sultys!!!! as apie jas visai pamirsau. vyras zvengia susiriesdamas biggrin.gif dabar, kai virtuve keiciam, tai rado 3 tokius butelius uzkistus. jetus, as visai pamirsau. taip patikejau, kad alus koks tai praruges doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
As raudono pesto manau nesu ragavusi, zalia vis pirkdavau. Pirkdavau Vilniuj, italisku ir ispanisku delikatesiu parduotuveje Uzupio kruatuve, superinio skonio. As pagrinde prie kepsniu ji naudojau, tik dabar kai valgom trise, tai kepsnius labai retai darom. Kaip tik vakar tokius zaismingus iesmelius uzmaciau su zaliu pesto smile.gif
user posted image
Prie kepsniu as dar atradau mango padaza, draugas buvo nupüirkes, bet jam nepatiko niekur nepritaike, o man nerealiai tiko.
Uzsakiau mociutei bilietus, atvaziuos mergytes gimtadieniui ir bus 6 sav. thumbup.gif
Parodysiu savo zydincia palange ir kaip kvepia, tik reik jau kaledines dekoracijas nuimt smile.gif
user posted image

Ir dar noriu paklaust, planuoju mazajai toki torta, gal galit patart is ko ta balta glaju geriausiai daryt?
user posted image
Atsakyti
Stebuklas ivyko. Siandien begau krosa bigsmile.gif Pasislidinejimas kalnuose gerai ikrove batareika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2016 01 10, 19:02)
Pippa, kepiau ta sokoladini pyraga. Labai sokoladinis.

lotuliukas.gif Tai jau jo, ne tik kad sokoladinis, bet ir mazas gabalelis atstoja visos dienos kaloriju norma biggrin.gif Jo galima tik labai mazai suvalgyti. As taip pat darysiu is puses porcijos, desiu tikra juoda sokolada ir apibarstysiu dziovintom braskem. Manau, mano seimai tiks, nes jie visi trys sokoladiniai. As tai megstu tik gera tamsu sokolada ir tamsu sokolada su marcipanais. Va situ net specialiai vaziavom i Liubeka pirkti nestuke.gifhttp://www.mest.de/e...t/Products/0124
Po ju net Niederegger man nelabai.

Maniskiai zalia pesto dazniausiai valgo ukiskai su virtomis bulvemis ar makaronais. Jei yra likuciu - pridarau mazu picu su pesto ir ozku suriu.

As tai ne tai, kad miegoti sveciuose nemegstu, kiek pacio sveciavimosi proceso su mazai pazistamais zmonemis ax.gif Man patinka susibegti kur kavineje, papletkinti, pasivaikscioti ir viso... Jokiu isipareigojimu, kad tu pas mane, o as pas tave lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippa: 11 sausio 2016 - 14:26