As tai nelabai suprantu kaip pasiziuret kiek as turiu tasku dm kortelej ir kur ziureti ka as galiu pasiimti uz juos?
As sunaus gimtadieniui i darzeli nesiau mini amerikietisku blyneliu ir klevu sirupa buvau nupirkus, bet dar ir uogienes maza stiklainiuka idejau, mazu kas nemegs sirupo, dar mini kibinuku ir desrele tesloje irgi mini ir dar sokoladiniu rutuliuku papuostu pabarstukais. Nemazai buvau padarius visko, tai viska suvalge

aukletojos sake, kad vaikai net pietu nebenorejo. Man tai smagu, kad patiko. Tai galvoju dukrai irgi dabar ta pati nesiu vietoj torto. Uupses burgeriuku ideja man labai patinka, gal tokiu reiks padaryti, nes cia ir darzoviu galima ideti
Kazkas buvo atneses vaivorykstini torta dukros grupej, tai ta diena manoji is tualeto negalejo iseiti

kaip buvo gaila vaiko, jos jautrus skrandis tokiems dalykams. Bet jai labai dideli ispudi tas pyragas padare.
corndogs jau senai noriu isbandyti, bet kur gauti kukuruzu miltu?
Musu gimtadieniai kaip visad zaidimu aisktelese vyksta, namie mazai vietos, o dar kalbos barjeras, tai lengviausiais variantas, o ir vaikams patinka.