Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvaitės

As ir apie zirne siandien ryte pagalvojau lotuliukas.gif
Kur ji isikure.Gerai prisimenu,kad po keliiomis kaldromis bendrabutyje salo.

Mes vaiku gimtadieniu susirupine.Svesim si karta namuose,bus megstamiausii kostumo balius.Nes ideju mazai kaip idomiai svest,o vaikai megsta persirengineti mylimais herojais.Viena drauge visiskai negali su masina vaziuoti,is karto vemia.Tai del jos pasiaukosim.Neturiu stalo 9 vaikams.Reiks i Ikea vaziuot,vaikisku kedziu dar susirinkm.
Siaip kokiios jusu patietys su maistu? Ka pirkt? Vaikai daugiau zaidzia.Jam tas maistas turbut paskutineje eileje.
Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2016 01 07, 11:51)

Upse, tu Lietuvoj prie psichikos. Gal turi parduoti ar paskolinti? Man reikia Eric Berne. Žaidimai, kuriuos žaidžia žmonės. – V., Vaga, 2008 ir Claude M. Steiner. Scenarijai, kuriais gyvena žmonės. – V., Vaga, 2009. Einu dar į FB parašysiu, gal kas turės.

oi, kokia tu operatyvi bigsmile.gif neturiu /neskaiciau nei vienos, antroji labai sudomino,- pasidalink nuomone kai perskairysi-perziuresi,- pasieskosiu jos sau kurnors ax.gif
Papildyta:
QUOTE(addicted @ 2016 01 07, 15:36)
Siaip kokiios jusu patietys su maistu? Ka pirkt? Vaikai daugiau zaidzia.Jam tas maistas turbut paskutineje eileje.

pas mus paskutiniu metu populiariausi mini hamburgeriukai,- vaikai juos tiesiog issluoja:
user posted image

ir padaryt nesunku kotletuku is vakaro prisikepus (su salyga kad bandeliu mazulyciu nusiperki, bet De buna juk kepyklelese)
o 'desertui' pats einamiausias marmalas is popkornu, sudytu lazdeliu, marshmalows ir M&M's
user posted image
nezinau kas ten jiems skanu, bet labai gerai 'eina' unsure.gif
Atsakyti
Oi aciu,uupse! Labai graziai atrodantys gardumynai!
O tas marmalas kaip jis susirisa su visais ingredientais?
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2016 01 07, 15:36)

Man ir gimtadienis arteja.Tai iskepsiu paprasta sausa pyraga su sokolado gabaliukais.Virsu apipilsiu sokoladu ir uzdesiu" Eiskönigin" papuosima.Nusiprkau is mytoys.Taip pat iskepsiu keksiuku ir ant virsaus uzdesiu valgomo popieriaus su Eiskönigin.Einamiausias valgis.Padedu dar visokiu rüsiu sokoladuku,Smaties ir Negerküssen.
O vakarienei iskepsiu vistienos gabaliuku su fritkem.Friutiürines neturiu,viska darau orkaitej.Papjaustysiu agurku,pomidoru ir visi bus sotus,laimingi.
O veiklai,kad nebutu nuobodu nupirkau paveikslus su smeliu daryt.Nupirksiu dar remelius,kad nesusilankstytu ir galetu namo parsinest. thumbup.gif
Pernai darem su lyginimo perlais,o uzpernai daresi kiekvienas linksmus raktu pakabukus.
Atsakyti
uups, kaip skaniai ir graziai atrodo thumbup.gif

Ingo, fainos idejos kuo su vaikais per gimtadieni uzsiimti ax.gif

addicted, o ka jeigu tu vafliu iskepti?
As kai keksiukus dariau, pagalvojau, kad vaikams ne tiek skonis, o kiek papuosimai, kaip atrodo svarbu. Tai graziai, spalvotai papuoseme ir buvo gerai. Dar visa laika sueina savos gamybos ivairiu formu papuosti sausainukai.
Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2016 01 07, 13:51)
Upse, tu Lietuvoj prie psichikos. Gal turi parduoti ar paskolinti? Man reikia Eric Berne. Žaidimai, kuriuos žaidžia žmonės. – V., Vaga, 2008 ir Claude M. Steiner. Scenarijai, kuriais gyvena žmonės. – V., Vaga, 2009. Einu dar į FB parašysiu, gal kas turės.

Per cia gali pabandyt nusipirkt, as labai daug knygu per si portala pardaviau pries isvaziuojant Knyga

Cia jus laiku su vaiku gimtadieniais, mums irgi arteja, bet mes tik savi busim. I tv boksta matyt vaziuosim kaip mociute is Lt atvaziuos, ne per gimtadieni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka@yahoo.com: 07 sausio 2016 - 21:14
QUOTE(addicted @ 2016 01 07, 18:29)
Oi aciu,uupse! Labai graziai atrodantys gardumynai!
O tas marmalas kaip jis susirisa su visais ingredientais?

marmalas susirisa istirpintais marshmalows, recepta rasi cia: http://www.foodiewit...ies-the-croods/

saldumynu vaikams tai nesunku sugalvot, blogiau su normaliu maistu. Man dar pasiteisino pizzamuffins (tik maziukai irgi), corndogs maziukai ant pagaliuku.O kokienors bandymai su darzovem (nu, ten grybukai is surio lazdeliu ir pomidoru pvz, morku lazdeles) tai visada fiasko patiria unsure.gif
vafliai irgi ziauriai gera ideja , ypac ant pagaliuku kepant thumbup.gif
arba tokius maziukus:
user posted image
(tokius is bulviu koses su suriu vis ketinu isbandyt).
Atsakyti
As tai nelabai suprantu kaip pasiziuret kiek as turiu tasku dm kortelej ir kur ziureti ka as galiu pasiimti uz juos? unsure.gif

As sunaus gimtadieniui i darzeli nesiau mini amerikietisku blyneliu ir klevu sirupa buvau nupirkus, bet dar ir uogienes maza stiklainiuka idejau, mazu kas nemegs sirupo, dar mini kibinuku ir desrele tesloje irgi mini ir dar sokoladiniu rutuliuku papuostu pabarstukais. Nemazai buvau padarius visko, tai viska suvalge blink.gif aukletojos sake, kad vaikai net pietu nebenorejo. Man tai smagu, kad patiko. Tai galvoju dukrai irgi dabar ta pati nesiu vietoj torto. Uupses burgeriuku ideja man labai patinka, gal tokiu reiks padaryti, nes cia ir darzoviu galima ideti bigsmile.gif
Kazkas buvo atneses vaivorykstini torta dukros grupej, tai ta diena manoji is tualeto negalejo iseiti doh.gif kaip buvo gaila vaiko, jos jautrus skrandis tokiems dalykams. Bet jai labai dideli ispudi tas pyragas padare.
corndogs jau senai noriu isbandyti, bet kur gauti kukuruzu miltu? unsure.gif

Musu gimtadieniai kaip visad zaidimu aisktelese vyksta, namie mazai vietos, o dar kalbos barjeras, tai lengviausiais variantas, o ir vaikams patinka.

Atsakyti
As praejusiais metais kepiau vaflius su siek tiek sokolado ir pabarstukais, tai lb tiko darzelyje smile.gif
user posted image

Stovi aparatai prie parduotuves iejimo kur gali pasitikrint taskus arba internetu pasiziurek yra puslapis, ant korteles uzrasytas adresas ir premijos sudetos ten taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka@yahoo.com: 07 sausio 2016 - 22:37
Labai aciu uz idejas! Uupsei uz recepta.Idomu kas per skonis tu croodu 😊.

Sikste tu cia visa bufeta nunesei darzeli.
Pasiseke vaikams.
Pas mus visados kukliai visi.
Mano anyta atves spalvotu donuts.Jie ir graziai zaismingai ziurisi.

Atsakyti
QUOTE(Sikste @ 2016 01 07, 22:28)

corndogs jau senai noriu isbandyti, bet kur gauti kukuruzu miltu? unsure.gif

Kukuruzu miltu rasi kiekviename didesniame supermarkete.
Cornndogs ir as noreciau isbandyti, bet reikia fritiurines...
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2016 01 08, 00:05)
Sikste tu cia visa bufeta nunesei darzeli.
Pasiseke vaikams.
Pas mus visados kukliai visi.
Mano anyta atves spalvotu donuts.Jie ir graziai zaismingai ziurisi.

Kazkaip sunaus grupei vaikai nebenori visokiu keksiuku ar sausu pyragu, o aukletoja norejo, kad atnesciau kazka kitokio, ne desreliu ir brezel. Tai ir padariau. smile.gif
Pas mus mamos su dovanom is proto eina, gimtadienis- kiekvienam vaikui dovanele, atsisveikinimas su lopseliu- dovanele, "tapkuciu svente"- dovaneles. Ir kiti tokias nemazas tas dovaneles padaro blink.gif nors aukletoja visiems sako,kad geriau nereikia, bet daugelis daro.

QUOTE(RasaZFR @ 2016 01 08, 07:31)
Kukuruzu miltu rasi kiekviename didesniame supermarkete.
Cornndogs ir as noreciau isbandyti, bet reikia fritiurines...

Aciu, reiks kada nuvaziuoti smile.gif
Atsakyti