Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvaitės

QUOTE(Tybuka @ 2015 12 14, 12:12)
Isvercia siaip greitai, ambasados puslapyje rasi visus vertejus, sarasas yra. O kam ta apostile?

nu lietuviams visur tu apostiliu reikia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RutaT @ 2015 12 14, 10:34)
Aš kadangi neplanuotai turėjau važiuot, mūsų praktikantas susirgo ir išvažiavo namo su vyro automobilio raktu kišenėj, turėjau nuvežt atgal tą raktą
taip ir maniau, turbut kad jus cia labai paskubom, nes bral nepigu. Na yra tie zvaigzduciu standartai, tik man toks jausmas, kad jas kai duoda, o po to ir nebetikrina ar ju nereiktu pakeisti doh.gif o negalima buvo kaip nors su kurjeriu to rakto pasiusti? unsure.gif

QUOTE(Blümchen @ 2015 12 14, 10:57)
o as nesugebejau vokisko paso isitaisyti ir LT baigias vasario pabaigoj  blink.gif
nuuuu tai kas kaltas g.gif ar dabar vel 10 metu lauksi, kol pasas baigsis tongue.gif
Atsakyti
Dehogos isduotos zvaigzdutes galioja 3 metus.Kvalifikacija pinigus kainuoja.Tai kategorijai turi atitikti kambariu dydis,restoranai,ivairios paslaugos,regisratura,dirbanti 24 val,concierge.....
Atsakyti
QUOTE(Blümchen @ 2015 12 14, 12:48)
nu lietuviams visur tu apostiliu reikia... doh.gif

Neturiu ne vienos apostiles ir niekas ne neprase/o.
Atsakyti
Ok, tie viesbuciai atitinka tokius reikalavimus, concierge ir tt,kambariai dideli beeeeet seni - tai del pasenusiu, nutrintu kambariu vistiek neatima zvaigzsuciu? unsure.gif Nors aisku, gal kazkam tokie septyniasdesimtuju stiliaus ir kvapo labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Dar nesu girdejusi,kad butu ateme.Gal ten ir sava mafija veikia. Vienam Hiltono viesbutyje plaukam koks fenas buvo,kaip senovinis mobilus telefonas.Tikras antikvariatas.Man buvo juoko spazmai uzeje,dziovinant plaukus.Bet kambarys didziulis,king size lova,ten keturiese galejai gulet.Ir salia state nauja Hiltona.Aisku gavom pigiai ta kambari savaitgaliui.

Man reikejo apostiles del abituros patvirtinimo,vestuviu,vokisko paso...,
Atsakyti
Ar jums veikia skype, negaliu pasijungt nuo penktadienio hmmm.. doh.gif
Siandien buvau ir as pas dantiste, nuvale dantukus ir isbandziau tarpdanciams valyti aparaciuka. Bet na nezinau, nezinau - visvien tarpdanciu sepeteliu turi pirma issivalyti tarpdancius, tuomet prapusti juos tuo aparaciuku su skalavimo skysciu ir tada tik valyti dantis. Valyti dantis pagal ideja irgi reiktu su apvalia galvute ir specialiai tarpdanciam skirta....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka@yahoo.com: 14 gruodžio 2015 - 19:17
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 12 14, 18:03)
Ar jums veikia skype, negaliu pasijungt nuo penktadienio hmmm..  doh.gif
smile.gif Veikia, viskas normaliai

Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 12 14, 15:23)
taip ir maniau, turbut kad jus cia labai paskubom, nes bral nepigu. Na yra tie zvaigzduciu standartai, tik man toks jausmas, kad jas kai duoda, o po to ir nebetikrina ar ju nereiktu pakeisti doh.gif o negalima buvo kaip nors su kurjeriu to rakto pasiusti? unsure.gif
DHL Express kitą dieną pristato ir tik darbo dienom, o mum išpuolė iš penktadienio į šeštadienį. O kurjeris tai brangiai pasirodė... Nuo mūsų kažkur 450 km iki Esseno, 1.13 už km... Tai virš 500 Eur. išeina. Nors porą šimtų sutaupiau biggrin.gif Ir Esseną pamačiau už tą patį rolleyes.gif Bet realiai jei tikrai nėra kitos išeities, tai gal ir visai nieko kaina g.gif
Atsakyti
Gaminau siandien pirma karta triusi balto vyno padaze su darzovem. Nu, kaip skanu. Net mesytes kasni paragavau. nestuke.gif
Tybuka, cia tau labai tinkama vakariene. Mesyte liesa, skani, su salotytem. Niam niam smile.gif
Atsakyti
Rasa, ką ten sakei, kai kažką gaminsi, tai mus pasikviesi g.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Nenervuok su tais valgiais biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tybuka @ 2015 12 14, 21:10)
Rasa, ką ten sakei, kai kažką gaminsi, tai mus pasikviesi  g.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif
Nenervuok su tais valgiais  biggrin.gif  doh.gif

A rimtai? Taip sakiau? Ot prsisnekejau smile.gif Nu, rieks kviesti smile.gif Butinai 4u.gif Parasyk, kai tik grisi is LT smile.gif Mes savvaitgali vaziuojam "Holiday oon Ice" ziureti.
Atsakyti