Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvaitės

QUOTE(RasaZFR @ 2015 12 14, 20:28)
A rimtai? Taip sakiau? Ot  prsisnekejau  smile.gif Nu, rieks kviesti smile.gif Butinai  4u.gif Parasyk, kai tik grisi is LT smile.gif Mes savvaitgali vaziuojam "Holiday oon Ice" ziureti.

Kai susitikusios Würzburg'e buvom, tai tu pasakojai apie savo kokį tai firminį patiekalą ax.gif nu uzmusk nepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tybuka @ 2015 12 14, 21:39)
Kai susitikusios Würzburg'e buvom, tai tu pasakojai apie savo kokį tai firminį patiekalą  ax.gif nu uzmusk nepamenu  doh.gif

Ai, as cia paskutiniu metu daug firminiu prisigaminau. Tik vis mesyte. Kol kas niekaip nerandu, kaip zuvi skaniai pagaminti. Bet cia itariu, ne gaminimo budas kaltas, o zuvis. Nu, skirdi ji man cia. Visa! O kaip virtuve po zuvvies gaminimo smirdi... Negaliu pakesti zuvies ir bulvyciu fri gaminti del liekancios smarves.
O sviezios zuvies, zalios, kaip Japonijoj, baisiai pasiilgau.
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2015 12 14, 17:58)
Gal ten ir sava mafija veikia.
tai turbut..

QUOTE(RutaT @ 2015 12 14, 18:47)
O kurjeris tai brangiai pasirodė... Nuo mūsų kažkur 450 km iki Esseno, 1.13 už km... Tai virš 500 Eur. išeina.
oho, kokios kainos, nezinojau 4u.gif

as bais susinervavau pas akiu gydytoja. Liepe ateiti butinai SIMET pasitikrinti akiu raineles ar kaip ten vadinas, zodziu kur lasus sulasina. Nu bl, atejau, ilasino lasus, ir laukiau po to valanda ir 25 minutes, kol prieme! bl as 5 dienas ant koju su tevais visur vazinejus, sianakt 5 valandas miegojus ir iki Bremeno pirmyn atgal suvazinejus, uzmigau ten porakart tam laukiamajam. Prieme, paziurejo per tris minutes, sako jum BUTINAI kasmet reikia darytis sita tyrima, nes plona rainele, cia profilaktiskai. Eik tu sikt galvoju, visu pirma pas tave tikrai nebeisiu, o visu antra, jis gauna uz tris minutes darbo koki simta euru is ligoniu kasu uz mane, o as durne dvi valandas gyvenimo pas ji laukiamajam palieku.. bl, po to paprasiau kad man sesute duotu mano akiu tikrinimo israsa, o ta bitch sako - o kam jum reikia?! ne akiniam?? siaip sau norit? ne, neduosiu! jau buvau per daug pavargus koliotis, sakiau sia savaite paskambinsiu arba parasysiu i ligoniu kasa, tegu man suveikia viska, to dar betruko, pacientas negauna savo ligos israso doh.gif nu as baisiai piktas ir pavarges tiranozauras dabar, hrrrrrrr
bash.gif bash.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Rasa, kazkas su Klöße buvo man rodos ax.gif

Mochoo, rytas už vakarą protingesnis mirksiukas.gif išsimiegosi ir viskas kitaip atrodys 4u.gif
Atsakyti
negaliuuuu rytoj issimiegoti, namu tvarkytoja 7 ryto ateina doh.gif man reikia to israso, tikrai taip nepaliksiu, man dar pms arteja tai zinok nuotaika nepageres biggrin.gif
Atsakyti
moocho, isigyjai feja? bigsmile.gif

klausyk, o tai tie lasai ne tie pleciantys buvo? kur akiu dugna galima paskui pamatyti. as 2k vaikui tikrinus. tai visada reikeavo pries valanda mazdaug sulasinti. ir tada vaika atvesti su akiniais nuo saules, vengiant sviesos. vaikui paciam sunku matyti. tai jei tau tai dare, tai faktas, kad tu turejai ten pas juos ir laukti ta laika. nes tu ne vaikas. kas tave paskui atlydes ir t.t. bet gal klystu. gal ten tau kazka kita lasino....

Rasa, as ir neseniai triusi gaminau. atradau rusu pardej, kad yra triusiu. tik as be vyno dariau. kazkaip nepagalvojau. man ir labai skanu. vyras tai sake kaip vistiena.... jam nieko ipatingo doh.gif
del zuvies pritariu. visur raso, kad reik daugiau zuvies vartot. man zuvis visada daug maz vienoda buna. tiek kavinese, tiek namie. nusibosta.... net nezinau ka idomaus su ja sugalvot. o ir pasirinkimas vokietijoj skurdus. arba kainos kosmines. kazkaip zuvies kainos cia neadekvacios doh.gif
dar rusu pardej bent karpio arba stintu gaunu. tai vis atgaiva. ivairiau.
Atsakyti
jojo pleciantys. Nu va tavo vaikui liepe akinius nuo saules uzdet, as tai sedejau su kitais nabagais labai spiginanciai apsviestam laukiamajam g.gif tai man nuo sulasinimo iki patikrinimo praejo pusantros valandos, po to iskart isleido, nereikejo laukt. Tai jei reikia laukt kol vaistai kazkaip suveiks (nors man jau po puses minutes jautesi, kad issiplete vyzdziai), tai galejo is anksto perspeti, kad as ten iki darbo pabaigos liksiu..o pasake tik, kad negaleisu vairuoti. Vistiek as labai pikta, pagrinde nes ta bjauri merga man tu israsu nedave, kad ilgai lauksiu vistik taip ir galvojau, nes praxis paciam centre, visada ten daug zmoniu..
Feja mes jau pavasari turejom. Tik privaciai. Pazistamos mama. Nepatiko.. paskui nusprendem, kad butinai tik is firmos oficialiai imsim, nesvarbu kad dvigubai brangiau. Tai uztruko, kol susiradom..bet kolkas labai super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 14 gruodžio 2015 - 22:36
Kepa Rasos rekomenduotas pyragas, o sokoladu kaip kvepia namai smile.gif ziuresim kaip gausis, man rodos viena klaida padariau, neturejau paprasto cukraus, naudojau Rohrzucker, tai tas taip sunkiai tirpo.

Man nereikejo tiek ilgai laukt apziuros po tu plecianciu vaistu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka@yahoo.com: 14 gruodžio 2015 - 22:56
QUOTE(addicted @ 2015 12 14, 11:33)
Tybuka,sakoma,kad protiniai dantys isdygsta del to,kad akmens amziuje,begant laikui iskrisdavo dantys ir kad neliktum bedantis,gamta sukure,kad dar dantu isdygtu...

ne visai,- zandikaulis pilna savo dydi pasiekia kone apie dvidesimtus metus ir tik tada tiem dantim vietos atsiranda ir jie gali isdygt. Akmens amziuj visi juos turejo, nes reikejo ilgai ir nuobodziai zulint visokias zholes ir seklas. Kai zmones ismoko valgyt mesa ir dargi ja pasikept, reikejo maziau kramtyt, zandikauliai sumazejo ir tie paskutiniai dantys ('vegetaru dantys') tapo nebereikalingi. Cia panasiai kaip su uodegikauliu...

QUOTE(moocho @ 2015 12 14, 21:00)
paprasiau kad man sesute duotu mano akiu tikrinimo israsa, o ta bitch sako - o kam jum reikia?! ne akiniam?? siaip sau norit? ne, neduosiu! jau buvau per daug pavargus koliotis, sakiau sia savaite paskambinsiu arba parasysiu i ligoniu kasa, tegu man suveikia viska, to dar betruko, pacientas negauna savo ligos israso doh.gif

nu jau tikrai blink.gif jei jau reikia kasmet tikrintis tai butu tikrai sveika paciai zinot kas konkreciai ten negerai,- ar regos nervas, ar kraujagysles, ar geltonoji deme degeneruoja. Butinai issireikalauk.
Atsakyti
moocho,mums ir nedave vaiku gydytojai(vyras ir zmona) israsu,nes kai perejo mazoji privaciai,turejom didesni mokesti moket,uz ligas,kuriu mes net nezinojom.
Vaiku gydytojai paprasciausia persalima,ivardijo kaip vidines ausies uzdegima,kad daugiau is ligoniu kasos gautu......ir ne vienas atvejis.
Aisku bambos isvarza ir prsidejo,bet dar iki siol operacijos nedarem.
Tai pyktybiskai nedave,manasis net ne darbuotoju klause,o is karto gydytoju,gal pasijaute visagaliai.Jei jie taip ivertino,kokie dar cia nusiskundimai.Bet maniskis jiems nuotaika ir visai dienai sugadino,kai pasake,kad neduos.Gydytojai mums pinigine palengvino su visom isradingom diagnozem.

uups,aisku tu tiksliau zinai,as atpasakoju,kaip man aiskino.

Siandien su mamu buriu pasdarem bruncha pas anyta.As vis dar tokia isitempus,visos mamos su vaikais (1 metu),vos kazka isidet burnon galejo.Be vaiku mamikes atsipalaidavusios buvo.Svogierka su manim ir anyta nesnekejo.Anyta vis klause,kas buvo.Nezinom,ka mes padarem.Sakau turbut pavydi lotuliukas.gif
Sakiau viskas pas mane jokiu brunch.Be anytos be sansu kazka organizuoti.Mazoji vis i koja isikibus.
Cia siaip darzelio mamu tradicija tie susitikimai.
Atsakyti
Jolitka, kaip tortas gavosi?
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2015 12 15, 18:00)
Jolitka, kaip tortas gavosi?

Visai gerai, man patiko ir kitiems panasu patiko. Aciu uz recepto pasidalijima smile.gif
Norejau dar tuos pyragelius pabandyt su persikais kur kazkada ju recepta buvai idejus, bet laiko jau neliko, vakar visai kitaip diena susisuko nei planavau, bet pabandysiu kada kita karta.
Siandien atveze knygutes mergytei is LT. Sakyciau gan greitai - penktadieni priespiet uzsakiau, siandien priespiet pristate. Man labai patiko knygutes, tikiuosi ir mazylei patiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka@yahoo.com: 15 gruodžio 2015 - 19:24