Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair. 6-oji tema

QUOTE(rami_123 @ 2017 01 29, 11:39)
Sveiki. Gal netyčia kas žinot dėl mažo salono krepšio. Mano mergaitės krepšys vaikiškas, matmenys 46×31×20... ar praleidžia tokius? Suprantu, kad iki 42 turi būt. Tačiau gal kam tekę susidurt su tuo?

Aš mokėčiau kaip už didelį. Nes Wizzai šiaip labai priekabiai tikrina rankinius bagažus.
Atsakyti
QUOTE(Moliūtė @ 2017 01 30, 17:51)
Aš mokėčiau kaip už didelį. Nes Wizzai šiaip labai priekabiai tikrina rankinius bagažus.

Pritariu, neverta gadintis nuotaikos kelionėje ir pasikliauti laime- pvz paskutinį kartą iš VLN į Paryžių visai netikrino, o Paryžiuj liepė net žurnalus įsidėti, kad būtų 1 vnt ir matavo.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2017 01 30, 11:11)
<p>manau prasys susimoket, nes jis kietas ir netilps i tuos matavimo remus...</p>

Taip, pagal viska jie palankiau ziuri i kuprines ar minktus krepsius, o i kietus lagaminus grieztai, taigi rizika didele 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip keistai čia su Wizzairu, jau kelintą kartą gaunu į emailą pasiūlymą pirkti mokamas vietas, atseit kitaip bus priskirtos atsitiktinai ir bla...bla...,o patis jau prieš gerą menesį atsiunte vietas pirmin ir atgal, visi sedim draugiškai kartu unsure.gif , čia tik man taip, ar aš ko nesuprantu unsure.gif , su WIZZairu pirma karta skrendam
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2017 01 31, 22:58)
Kažkaip keistai čia su Wizzairu, jau kelintą kartą gaunu į emailą pasiūlymą pirkti mokamas vietas, atseit kitaip bus priskirtos atsitiktinai ir bla...bla...,o patis jau prieš gerą menesį atsiunte vietas pirmin ir atgal, visi sedim draugiškai kartu  unsure.gif , čia tik man taip, ar aš ko nesuprantu  unsure.gif , su WIZZairu pirma karta skrendam

tai užsichekinkit ir bus ramu, pas juos prieš mėn gi galima
turėsit vietas boarding pase
bet iš tikro tai lieka tos vietos, nežinau, ko jie taip rašinėja
Atsakyti

tai užsichekinkit ir bus ramu, pas juos prieš mėn gi galima
turėsit vietas boarding pase
bet iš tikro tai lieka tos vietos, nežinau, ko jie taip rašinėja

rasineja nes nori, kad pirktu mokamas vietas... kai paskaiciuoji mokamos vietos, pirmenybinis ilaipinimas ir visus bagazo mokescius, tai gaunasi nepigios avialijos  :D 

Atsakyti
sveiki, pirmą kartą žiūriu į wiziero kainas
sakykit, sistema tokia pati, kaip pas Rainių, pirma galima nusipirkti tik skrydį, o paskui prisidėti bagažą galėsiu?
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2017 02 01, 13:50)
sveiki, pirmą kartą žiūriu į wiziero kainas
sakykit, sistema tokia pati, kaip pas Rainių, pirma galima nusipirkti tik skrydį, o paskui prisidėti bagažą galėsiu?

galima
bet paskui bent jau man brangiau rodė
Atsakyti
paklausiu dar kartą, nesuprantu, ar blogai skaitau, ar... labiau apsimoka imti registruotą bagažą, nes mano rodo, kad jo kainą į vieną pusę 16 eurų
o lagaminėlio į salono vidų kaina, 18 eurų, kame logika?
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2017 02 02, 13:23)
paklausiu dar kartą, nesuprantu, ar blogai skaitau, ar... labiau apsimoka imti registruotą bagažą, nes mano rodo, kad jo kainą į vieną pusę 16 eurų
o lagaminėlio į salono vidų kaina, 18 eurų, kame logika?

man tai mažesnis pigiau
vartotojo įkelta nuotrauka

nors ne itin reikšmingai aišku.
Bet kai pirkau kartu pirkdama bilietus, mokėjau 9
Atsakyti
na, nemoku prisegti piešinio, tai va, tas didelis man 16 eurų, o kabinos bagažas, 18
dėl įdomumo, bandau kainas žiūrėti Vilnius Baris, pirmyn atgal kovo 20-24
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2017 02 02, 14:59)
na, nemoku prisegti piešinio, tai va, tas didelis man 16 eurų, o kabinos bagažas, 18
dėl įdomumo, bandau kainas žiūrėti Vilnius Baris, pirmyn atgal kovo 20-24

tai žiūrėkit kaip jums geriau gaunasi
gal visi labai renkasi tik kabinos bagažą, tai ir paleido pigiau registruotą smile.gif
nežinau iš tiesų kodėl
aš ėmiau salono, nes skrendu toliau su kitom avialinijom, kur jis nemokamas

O kai skridau tik su wizzairu aplamai ėmiau patį tą didžiausią, nes jis leidžiamas iki 30 kg ir mano šeimynai jo užteko vieno, nors paprastai imu 2
mažesnius, nes kitaip netelpu į tuos 15 kg
Atsakyti