Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair. 6-oji tema

QUOTE(dovesa @ 2016 12 15, 16:02)
for a fee-  tai reiškia ne free o už mokestį.

ne nu visai akla biggrin.gif blink.gif va ką reiškia permesti akim info o ne įsiskaityti . Atsiprašau už kvailą klausimą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 15 gruodžio 2016 - 15:08
sveikos. gal kas galetu patart ax.gif susiradau pigius bilietus wizair. com. kovo menesiui , nusipirkau, pinigus nuskaiciavo teisingai. gavau skrydzio patvirtinimo koda . kodel nebuvo priskirta vietu ? ar kas nors keitesi? lyg seniau budavo priskirta ? gal kas zino kaip cia yra?
Atsakyti
QUOTE(3Zzz @ 2016 12 27, 18:57)
sveikos. gal kas galetu patart  ax.gif susiradau pigius bilietus  wizair. com. kovo menesiui ,  nusipirkau, pinigus nuskaiciavo teisingai. gavau skrydzio patvirtinimo koda . kodel nebuvo priskirta vietu ? ar kas nors keitesi? lyg seniau budavo priskirta ? gal kas zino kaip cia yra?

Vietas paskirs kai registruositės į skrydį
Atsakyti
labai aciu jums uz atsakyma. nuraminot. jau buvau issigandus nes vietu plana rode, bet raudonai pazymetu nebuvo. paskui pagalvojau kad isvis atsauks pries skrydi...

Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2016 12 27, 20:06)
Vietas paskirs kai registruositės į skrydį

O man iškart priskire vietas ir pirmin, ir atgal, pirkau vasario menesiui ,šiaip tai keista, ar gali buti del to kad Wizz klubo narė?
Ir dar, gal yra skridusiu su persedimais per Londono Lutono oro uostą, ar reikia atskridus išeiti iš atvykimo sales ir iš naujo eiti per patikrą? O gal galma eiti iškart prie įlaipinimo vartų
Ačiū kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Čia yra visa info dėl vietų
https://wizzair.com/...u-priskyrimas#/
Atsakyti
klausimėlis. Wizz klubo nariu (6 žm) esu ir rašo kad galioja iki 2018 m sausio galo. Kiek žinau galioja nuo pirkimo metus. O čia gautųsi kaip ir 2 metai.

Kaip manot ar čia klaida ar seniau galiojo kitos taisyklės? Wizzairui nesinori rašyt, dar pataisys taip kaip man nepatiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(herbas @ 2016 12 30, 20:29)
klausimėlis. Wizz klubo nariu (6 žm) esu ir rašo kad galioja iki 2018 m sausio galo. Kiek žinau galioja nuo pirkimo metus. O čia gautųsi kaip ir 2 metai.

Kaip manot ar čia klaida ar seniau galiojo kitos taisyklės? Wizzairui nesinori rašyt, dar pataisys taip kaip man nepatiks smile.gif

anksciau naryste buvo tik metams... nebent dabar naujos taisykles
Atsakyti
Sveiki,
pirmakartes klausimai - aciu is anksto kas pasivargins padet (tema skaiciau)
1. uzsakant bilietus pavardes suvedziau be lietuvisku raidziu - tinka taip ar reikia keisti keleivio duomenis? (pvz., Paskeviciene)

2. skrydis pirmyn 03-08, atgal 03-11. Kada reikia daryt chek -in?

3. radau kelionei "free cabbin bag" kuprine, kurios ismatavimai nuo pateiktuju skiriasi na kokiu 1 -2 cm - uzkliusiu?
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2017 01 11, 12:47)
Sveiki,
1. uzsakant bilietus pavardes suvedziau be lietuvisku raidziu - tinka taip ar reikia keisti keleivio duomenis? (pvz., Paskeviciene)

2. skrydis pirmyn 03-08, atgal 03-11. Kada reikia daryt chek -in?

3. radau kelionei "free cabbin bag" kuprine, kurios ismatavimai nuo pateiktuju skiriasi na kokiu 1 -2 cm - uzkliusiu?

1. Visada vedu be lietuviškų.
2. Čia apie registraciją https://wizzair.com/...r-ilaipinimas#/
3. Net nežinau mūsų kuprinės išmatavimų, bet mūsiškės nėra standžios ir kietos kaip lagaminas, tokios tradicinės, ganėtinai minkštos ir pasiduodančios, nors dydžiu panašėja į tą leistiną lagaminą. Nei karto neprašė niekur kišti. Manau, jei bent apytikriai į leidžiamus išmatavimus panaši, neturėtų užkliūti, ypač jei ją galima paspausti.
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2017 01 11, 12:47)
Sveiki,
jei turit laiko ir noro nuvažiuojat į oro uostą ir įkišat pilną kuprinę į tą jų dėžę smile.gif.
Šiaip tai ji ir yra kokiais 2 cm didesnė.
Atsakyti

Kuprine ne lagaminas, net neprasys ikist i ta deze :) 

Atsakyti