Ar yra galimybė atsisakyti bilieto Wizzair, jei visi gyvi? Nes radau tik mirties atvėju.
QUOTE(Dovidenija @ 2016 03 07, 13:18)
Sveiki
Gal kas turite patirties skraidinantis vaikams skirtas automobilines kėdutes, tuos taip vadinamus boosterius? Wizzair puslapyje rašoma, kad iki 14 metų galima skraidintis tokį daiktą nemokamai. Bet ar čia skaitosi kaip vietoj rankinio bagažo, ar galima kartu skraidintis ir rankinį bagažą vaikui.

Gal kas turite patirties skraidinantis vaikams skirtas automobilines kėdutes, tuos taip vadinamus boosterius? Wizzair puslapyje rašoma, kad iki 14 metų galima skraidintis tokį daiktą nemokamai. Bet ar čia skaitosi kaip vietoj rankinio bagažo, ar galima kartu skraidintis ir rankinį bagažą vaikui.
Aš prieš Kalėdas aiškinausi šitą reikalą telefonu (tuo, kur Wizzair puslapyje nurodytas), tai atsiliepęs vyrukas man paaiškino, kad nežiūrint to, jog taisyklėse yra parašyta dėl to nemokamo boosterio skraidinimo, paskutinį žodį tars orouosto darbuotojas

QUOTE(Miledi.N @ 2016 03 07, 16:00)
Ar yra galimybė atsisakyti bilieto Wizzair, jei visi gyvi? Nes radau tik mirties atvėju.
Tai galima, bet pinigu niekas negrazina, kiek man zinoma.
Būtent, pigios oro linijos kaip wizz ar ryanair tiesiog negrąžina pinigų. Perkant bilietą galit nusipirkti draudimą (jei prireiktų keisti datą) ir tiek.
QUOTE(Miledi.N @ 2016 03 07, 14:00)
tik tokiu budu
Sveiki. Gal kas zinote ar galiu skristi is UK i Latvija ir atgal i UK su pasu kurio galiojimas 1,5 menesio. Dekui
QUOTE(SunGuru @ 2016 03 08, 11:46)
Sveiki. Gal kas zinote ar galiu skristi is UK i Latvija ir atgal i UK su pasu kurio galiojimas 1,5 menesio. Dekui
ES šalyse pasas, jeigu neklystu, turi galioti minimum 3 mėnesius
QUOTE(AJIRA @ 2016 03 08, 13:38)
esu skridusi kai uz poros dienu baigiasi pasas,problemu nebuvo
QUOTE(SunGuru @ 2016 03 08, 10:46)
QUOTE(AJIRA @ 2016 03 08, 11:38)
Pati paklausiau, pati ir atsakysiu

Keliauti po Europos Sajunga ir Sengeno valstybes galima su pasu kurio galiojimo laikas nepasibaiges, nes nera jokiu reglamentuojanciu dokumentu del paso galiojimo.
Kas liecia kitas valstybes uz ES ribu yra atskiri reikalavimai, kur pasas turi galioti nuo 3 iki 6 menesiu, priklausomai nuo salies.
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2016 03 08, 14:00)
esu skridusi kai uz poros dienu baigiasi pasas,problemu nebuvo
gerai, kai nebuvo ... bet galejo ir buti

QUOTE(SunGuru @ 2016 03 08, 14:06)
Pati paklausiau, pati ir atsakysiu
Keliauti po Europos Sajunga ir Sengeno valstybes galima su pasu kurio galiojimo laikas nepasibaiges, nes nera jokiu reglamentuojanciu dokumentu del paso galiojimo.
Kas liecia kitas valstybes uz ES ribu yra atskiri reikalavimai, kur pasas turi galioti nuo 3 iki 6 menesiu, priklausomai nuo salies.

karta pries skrydi supanikavau ir skambinau i adic... rekomendavo pasikeisti - galit tureti problemu, nors buvo like daugiau kaip menuo...