Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair. 6-oji tema

Ar yra galimybė atsisakyti bilieto Wizzair, jei visi gyvi? Nes radau tik mirties atvėju.
Atsakyti
QUOTE(Dovidenija @ 2016 03 07, 13:18)
Sveiki  4u.gif

Gal kas turite patirties skraidinantis vaikams skirtas automobilines kėdutes, tuos taip vadinamus boosterius? Wizzair puslapyje rašoma, kad iki 14 metų galima skraidintis tokį daiktą nemokamai. Bet ar čia skaitosi kaip vietoj rankinio bagažo, ar galima kartu skraidintis ir rankinį bagažą vaikui.

Aš prieš Kalėdas aiškinausi šitą reikalą telefonu (tuo, kur Wizzair puslapyje nurodytas), tai atsiliepęs vyrukas man paaiškino, kad nežiūrint to, jog taisyklėse yra parašyta dėl to nemokamo boosterio skraidinimo, paskutinį žodį tars orouosto darbuotojas swoon.gif . Tai ir nerizikavau unsure.gif . Tiesa, skambinau tik kartą, tai nesu tikra, ar tas vyrukas nepasakė bet ko, iš serijos "jei nežinau, tai sugalvosiu".
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2016 03 07, 16:00)
Ar yra galimybė atsisakyti bilieto Wizzair, jei visi gyvi? Nes radau tik mirties atvėju.

Tai galima, bet pinigu niekas negrazina, kiek man zinoma.
Atsakyti
Būtent, pigios oro linijos kaip wizz ar ryanair tiesiog negrąžina pinigų. Perkant bilietą galit nusipirkti draudimą (jei prireiktų keisti datą) ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2016 03 07, 14:00)

tik tokiu budu
Atsakyti
Sveiki. Gal kas zinote ar galiu skristi is UK i Latvija ir atgal i UK su pasu kurio galiojimas 1,5 menesio. Dekui
Atsakyti
QUOTE(SunGuru @ 2016 03 08, 11:46)
Sveiki. Gal kas zinote ar galiu skristi is UK i Latvija ir atgal i UK su pasu kurio galiojimas 1,5 menesio. Dekui

ES šalyse pasas, jeigu neklystu, turi galioti minimum 3 mėnesius
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 03 08, 13:38)

esu skridusi kai uz poros dienu baigiasi pasas,problemu nebuvo
Atsakyti
QUOTE(SunGuru @ 2016 03 08, 10:46)

QUOTE(AJIRA @ 2016 03 08, 11:38)

Pati paklausiau, pati ir atsakysiu ax.gif

Keliauti po Europos Sajunga ir Sengeno valstybes galima su pasu kurio galiojimo laikas nepasibaiges, nes nera jokiu reglamentuojanciu dokumentu del paso galiojimo.
Kas liecia kitas valstybes uz ES ribu yra atskiri reikalavimai, kur pasas turi galioti nuo 3 iki 6 menesiu, priklausomai nuo salies.
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2016 03 08, 14:00)
esu skridusi kai uz poros dienu baigiasi pasas,problemu nebuvo

gerai, kai nebuvo ... bet galejo ir buti bigsmile.gif ...nes tuo klausimu domejausi, man taip ir pasake smile.gif galit uzkliuti ir tureti problemu... nors dar buvo like menuo iki galiojimo pabaigos
Atsakyti
QUOTE(SunGuru @ 2016 03 08, 14:06)
Pati paklausiau, pati ir atsakysiu  ax.gif

Keliauti po Europos Sajunga ir Sengeno valstybes galima su pasu kurio galiojimo laikas nepasibaiges, nes nera jokiu reglamentuojanciu dokumentu del paso galiojimo.
Kas liecia kitas valstybes uz ES ribu yra atskiri reikalavimai, kur pasas turi galioti nuo 3 iki 6 menesiu, priklausomai nuo salies.

karta pries skrydi supanikavau ir skambinau i adic... rekomendavo pasikeisti - galit tureti problemu, nors buvo like daugiau kaip menuo...
Atsakyti
Ar yra galimybe pasikeisti bilietu data, ir kiek tai kainuotu?
Atsakyti