Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair. 6-oji tema

QUOTE(AJIRA @ 2016 03 08, 17:41)
gerai, kai nebuvo ... bet galejo ir buti bigsmile.gif ...nes tuo klausimu domejausi, man taip ir pasake  smile.gif galit uzkliuti ir tureti problemu... nors dar buvo like menuo iki galiojimo pabaigos

Be problemu isleido is Londono i Osla, ir is Oslo i Ryga :)gal ir pasiseke, bet niekam neuzkliuvo mano pasas
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2016 03 14, 02:02)
Be problemu isleido is Londono i Osla, ir is Oslo i Ryga :)gal ir pasiseke, bet niekam neuzkliuvo mano pasas

thumbup.gif puiku, kad neuzkliuvo, bet rizikinga smile.gif
Atsakyti
Gavau el.pastu reklama, kad ryt perkant bilietus per appsa nuolaida visiems skrydziams 20 proc. Pasidariau screenshotus kiek dabar kainuoja per normalu puslapi ir per aplikacija, skirtumas i viena puse vienam keleiviui 30eur! ot sukciai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 03 16, 22:21)
Gavau el.pastu reklama, kad ryt perkant bilietus per appsa nuolaida visiems skrydziams 20 proc. Pasidariau screenshotus kiek dabar kainuoja per normalu puslapi ir per aplikacija, skirtumas i viena puse vienam keleiviui 30eur! ot sukciai  unsure.gif

Ryškiai vakare neprimačiau doh.gif appsas rodo kainą iš karto visiems keleiviams, ne taip kaip puslapyje po vieną, o suma matoma atskirai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 03 17, 08:57)
Ryškiai vakare neprimačiau  doh.gif appsas rodo kainą iš karto visiems keleiviams, ne taip kaip puslapyje po vieną, o suma matoma atskirai  blush2.gif

O siaip kaip kainos, nesukeltos?
Atsakyti
sveiki, ar yra kokia galimybė prasitęsti WIZZ Discount Club nemokamai?
Atsakyti
QUOTE(Gytukė @ 2016 03 20, 17:33)
sveiki, ar yra kokia galimybė prasitęsti WIZZ Discount Club nemokamai?

tik kartą gavau tokį pasiūlymą...
Atsakyti
Startuoja naujos Wizzair kryptys :

Vilnius - Bari nuo 10.31
Vilnius- Reikjavik nuo 10.31
Kaunas Edinhover nuo 09.22
Kaunas - Stavanger nuo 10.30
Kaunas -Bergen nuo 10.31
Kaunas - Alesund nuo 11.01
Atsakyti
siandien skrydziams nuolaida 20 %
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 03 31, 10:08)
siandien skrydziams nuolaida 20 %

O kada sekanti bus nuolaida gal žinot? Ar ji visiems galioja ar tik klubo nariams?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 04 03, 10:35)
O kada sekanti bus nuolaida gal žinot? Ar ji visiems galioja ar tik klubo nariams?

Aš tai kažkur prieš dieną sužinau, atsiunčia į e-paštą. Skirtingos sąlygos būna. Šįkart buvo tik klubo nariams. Jei skrendama nors dviese jau apsimoka pirktis narystę. Nebent labai pigų skrydį pagauni.
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 04 03, 12:07)
Aš tai kažkur prieš dieną sužinau, atsiunčia į e-paštą. Skirtingos sąlygos būna. Šįkart buvo tik klubo nariams. Jei skrendama nors dviese jau apsimoka pirktis narystę. Nebent labai pigų skrydį pagauni.

Aišku, ačiū, gal dar padėsit, vakar žiūrinėjau skrydį iš Glazgo į Vilnių buvo 48.49 svaro, šiandien žiūriu jau 58.49 svaro, skrydis už 2.5 mėn, galima tikėtis, kad sumažės kaina?
Atsakyti