Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

Apklausa: Ar turite drabužį, kurį svajojate nešioti sulieknėjusios? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(*Elli* @ 2016 01 13, 11:56)

Prisiduodu: 65,5 kg

Ane? cool.gif
Atsakyti
Prisiduodu tik 106,3.
Paskaitysiu vakare, jei spėsiu.

Atsakyti
Desprit - per mažai man ten to meniu... Pridedu dar vieną valgymą ir kelis užkandžius - negaliu kitaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2016 01 13, 12:54)
Desprit - per mažai man ten to meniu... Pridedu dar vieną valgymą ir kelis užkandžius - negaliu kitaip  unsure.gif

Tai nieko blogo, svarbiausia, kad rezultatas yra (o pagal svorį, matau, kad yra) mirksiukas.gif Nesunku maitintis pagal suplanuotą meniu? Turiu omeny, nebūna taip, kad žinai, jog reikia valgyt kažką, o tu to kažko visai nenori..
Atsakyti

QUOTE(wicked @ 2016 01 13, 10:40)
kai tik pliusas, pagalvoju mintyse, na ką gi aš apgausiu, tik Jus... savęs tai ne... ir visada prisiduodu taip, kaip yra cool.gif

saves tikrai neimanoma biggrin.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 01 13, 10:54)

1.Nuskambėjus žadintuvui nejungti snaudimo (geriausia naudoti žadintuvą, kuris išsijungia atlikus tam tikrą užduotį ir pan.)
2.Pasidėti iš vakaro prie lovos stiklinę vandens su citrina ir tik nuskambėjus žadintuvui, vandenį lėtai išgerti.

Tai kramtyk. Susipjaustyk plonais griežinėliais ar šiaudeliais morką, agurką, ridikėlį ar pan ir kramtyk.

o as snaudziu...ilgai ir nuobodziai blush2.gif blush2.gif blush2.gif si ryta kaip tik dar pagalvojau kad naudingiau butu dar ta pusvalandi pamiegoti ir sokti is lovos, nei ilgai vartytis.. Patarimu, kad stikline su vandeniu pasideti prie lovos tikrai pasinaudosiu..

Lygiai ta pati norejau parasyti, kad kramtyk darzoves, grauzk morkas, agurkus.. biggrin.gif

QUOTE(Highlander @ 2016 01 13, 11:02)
Vargšas stovi ir liūdi vienišas  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tu pamilk...pamatysi kiek naudos bus tongue.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 01 13, 11:06)
Atsiųsk man, aš už tave pasportuosiu  bigsmile.gif  O tu galėsi už mane pavalgyt hihihi.gif

o kuri kilogramus nes? biggrin.gif

QUOTE(wicked @ 2016 01 13, 11:10)
prieš save nepasukčiausi - neverta cool.gif
user posted image

drinks_cheers.gif

QUOTE(*Elli* @ 2016 01 13, 11:56)
Dėl temos pavadinimo: prieš renkantis temą ir kompaniją lieknėjimui, ši tema patraukė būtent dėl pavadinimo. Pagalvojau: o taip, man irgi jau daug kartų nepavyko, bet šįkart bus kitaip rolleyes.gif

drinks_cheers.gif zodis zodin pagalvojau ta pati..
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2016 01 13, 13:46)
Patarimu, kad stikline su vandeniu pasideti prie lovos tikrai pasinaudosiu..

o kuri kilogramus nes?  biggrin.gif

Aš vakar lovoj skaičiau tuos patarimus, tai kėliausi ir šliaužiau iki virtuvės atsinešt vandens, nes labai norėjosi išbandyt šitą punktą. Visai neblogai buvo, išsibudinau, kol išgurkšnojau stiklinę smile.gif

Hmm, geras klausimas g.gif Gal reikia ieškot trečios, kuri mestų svorį, nes nei man, nei Highlander nepavyks parodyt, kad metam: aš sveriuosi kartą į mėnesį, Highlander, jei nenusipirks Bilobil'o, tai nežinia, kada pasisvers mastau.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 13, 13:54)
Highlander, jei nenusipirks Bilobil'o, tai nežinia, kada pasisvers mastau.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

turiu valios nevalgyti ko nereikia, bet neturiu valios svertis tik 1 karta i menesi blush2.gif doh.gif biggrin.gif kur dedi svarstykles paskui? slepi kur? biggrin.gif as lipu stabiliai bent kas antra diena blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 13, 14:54)
Hmm, geras klausimas  g.gif  Gal reikia ieškot trečios, kuri mestų svorį, nes nei man, nei Highlander nepavyks parodyt, kad metam: aš sveriuosi kartą į mėnesį, Highlander, jei nenusipirks Bilobil'o, tai nežinia, kada pasisvers mastau.gif  lotuliukas.gif

No no, Highlander kitą trečiadienį prisiduos, antradienį ji vietoj pagalvės svarstykles pasidės, skaudantis kaklas primins, apie svėrimąsi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 13, 13:04)
Tai nieko blogo, svarbiausia, kad rezultatas yra (o pagal svorį, matau, kad yra)  mirksiukas.gif  Nesunku maitintis pagal suplanuotą meniu? Turiu omeny, nebūna taip, kad žinai, jog reikia valgyt kažką, o tu to kažko visai nenori..

Tokiu atveju lengva ranka keičiu kažkuo kitu, bet panašiu.......... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2016 01 13, 14:28)
  turiu valios nevalgyti ko nereikia, bet neturiu valios svertis tik 1 karta i menesi  blush2.gif  doh.gif  biggrin.gif  kur dedi svarstykles paskui? slepi kur?  biggrin.gif as lipu stabiliai bent kas antra diena  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Aš irgi tik mokausi svertis kartą į mėnesį, kol kas sėkmingai, dar šiais metais nesisvėriau lotuliukas.gif Dabar svarstyklės vonioj, negundo. Anksčiau buvau prašiusi vyro, kad ant spintos uždėtų. Uždėjo. Kai tik išeidavo į darbą, atsinešdavau kėdę, nusiimdavau svarstykles ir pasisverdavau. Ligonė, ne kitaip lotuliukas.gif

QUOTE(Highlander @ 2016 01 13, 14:28)
No no, Highlander kitą trečiadienį prisiduos, antradienį ji vietoj pagalvės svarstykles pasidės, skaudantis kaklas primins, apie svėrimąsi  thumbup.gif

Kam taip žiauriai? Dėkis prie lovos, kad tik išlipus iškart ant svarstyklių atsistotum biggrin.gif

QUOTE(Mazule @ 2016 01 13, 14:28)
Tokiu atveju lengva ranka keičiu kažkuo kitu, bet panašiu.......... cool.gif

Supratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 13, 15:41)
Kam taip žiauriai? Dėkis prie lovos, kad tik išlipus iškart ant svarstyklių atsistotum  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 13, 14:41)
Kai tik išeidavo į darbą, atsinešdavau kėdę, nusiimdavau svarstykles ir pasisverdavau. Ligonė, ne kitaip  lotuliukas.gif

cha chaaaaa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As mastau isnesti siandien i rusi blush2.gif iki kito antradienio vakaro biggrin.gif
Atsakyti