Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

Apklausa: Ar turite drabužį, kurį svajojate nešioti sulieknėjusios? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(_Just_Me @ 2016 01 13, 15:00)

As mastau isnesti  siandien i rusi  blush2.gif  iki kito antradienio vakaro  biggrin.gif

Nebus šalta rytais į rūsį bėgiot? g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ok ok, tu tikrai ištversi iki antradienio nesisvėrus sleep.gif
Atsakyti
O kodėl negerai svertis kasdien? Man tai atrodo labai informatyvu. Žinau nuo ko svoris šokltelėjo ir galiu daugiau taip nebedaryti. Ar čia dėl nervų ląstelių taupymo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hilde @ 2016 01 13, 15:18)
O kodėl negerai svertis kasdien? Man tai atrodo labai informatyvu. Žinau nuo ko svoris šokltelėjo ir galiu daugiau taip nebedaryti. Ar čia dėl nervų ląstelių taupymo?  biggrin.gif

Aš tai dėl nervų ląstelių taupymo, pastebėjau, svarstyklių parodymai daro didesnę įtaką mano nuotaikai nei norėčiau, tai gydausi nuo priklausomybės biggrin.gif Neveiksmingas man tas sportas pavadinimu "laipiojimas ant svarstyklių". O gerai, ar negerai čia nėra, kiekviena sveriasi tada, kada nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 13, 15:06)
Nebus šalta rytais į rūsį bėgiot?  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ok ok, tu tikrai ištversi iki antradienio nesisvėrus  sleep.gif

bus lotuliukas.gif todel tikiuosi, kad nebegsiu blush2.gif

QUOTE(Hilde @ 2016 01 13, 15:18)
O kodėl negerai svertis kasdien? Man tai atrodo labai informatyvu. Žinau nuo ko svoris šokltelėjo ir galiu daugiau taip nebedaryti. Ar čia dėl nervų ląstelių taupymo?  biggrin.gif

svoris labai sokteli nuo skysciu...nuo pms..... tikrai ne nuo vieno suvalgyto sausainio vakare, pamatysi 1 kg pliusa biggrin.gif
Tikrai taupomos nervu lasteles, kai to nematai... vienos i svorio pokycius reaguoja ramiai, kitos puse dienos depresuoja blush2.gif biggrin.gif as arteju prie tasko, kai svorio metimas darysis vis sunkesnis, nes kuo maziau lieka virssvorio, tuo sunkiau ji mesti.. tai va, nenoriu sau nervu gadintis 2x per diena lotuliukas.gif blush2.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 13, 15:26)
pastebėjau, svarstyklių parodymai daro didesnę įtaką mano nuotaikai nei norėčiau,

cia is tos serijos- viskas gerai, kol svarstykles rodo tai, ka nori matyti biggrin.gif
Atsakyti
O aš sveriuosi kasdien, kartais sugalvoju dar ir po darbo gryžusi pasisverti.Tiesiog įdomu- koks skirtumas būna, koks pliusas būna kažko ne to užvalgius. Nuotaikos mano tas neįtakoja visai. Matau kada galiu labiau "paleist vadeles" biggrin.gif O jei nesisverčiau mėnesį, ir po menesio pamatyčiau 0 progreso, va tada man būtų labai liūdna...Arba pamatyčiau ne to ko tikėjausi, didelį pliusą biggrin.gif Tai va, dėl to ir sveriuosi beveik kasdien rolleyes.gif
Atsakyti

Kazkur skaiciau, kad svoris ryte turi buti bent puse kilogramo maziau, nei vakare..tada reiskia, kad medziagu apykaita gera, virskinimas vyksta..
Jei svoris rytinis, toks pat koks vakare...ir taip pora dienu, reiskia, kazkas daroma ne taip, medziagu apykaita leteja...organizmas taupo, prades kaupti, ir viskas greit pavirs i pliusa 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Tarp darbų trumpam užbėgau pranešti skaičiukų.
D'esprit, jei gali, padaryk mano startinį svorį 85 kg, nes tiek svėriau tą rytą, kai pas Jus grįžau.
Šiandien svoris 84,7 kg

R's - su nauju darbu 4u.gif
Naujas iššūkis yra gerai, kažkada, prieš 2,5 metų, aš pati tokį darbinį iššūkį priėmiau. Buvo labai sunku eiti į naują veiklą, nes visko reikėjo ( ir dabar, iki šiol reikia) mokytis. Bet niekada, nei minutės to nesigailėjau, nors darbo krūvis yra labai didelis, dvigubai didesnis nei iki tol esu turėjus, bet malonumas nuolat mokytis naujų dalykų, priiminėti atsakingus sprendimus yra labai svarbus man. Ir smegenims nėra laiko rūdyti, net prieš miegą skaitau profesinę literatūrą vietoj grožinės. Bet labai džiaugiuosi, kad tuomet nėriau į naują veiklą ir nebijojau rizikuoti.
Tad ir Tau kuo dideliausios sėkmės 4u.gif Viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos! Tikiuosi, kad sveikos smile.gif
Pas mane gyvenime irgi dabar maratonai, kaip ir visiems metų pradžioje. Praeitą savaitę vienu ypu, tą pačią dieną, tik poros val skirtumu visi vaikai susirgo blink.gif Tai kelias dienas daviausi, matyt pavargau ir pati pasigavau kažką..dabar likus žiauri sloga.
Kol sirgo vaikai ir aš porą dienų išgriuvus buvau, tai valgiau be saiko ir vien saldžiai visą parą doh.gif Ir dabar dar sunku normaliai maitintis, nei kvapo, nei skonio nejaučiu, bet apetitas - žvėries doh.gif Tikrai nesuprantu kam tiek ryju, bet ryju ir toliau sau. Pati kalta - tolstu nuo tikslo cool.gif
Aš irgi priduodu lyg ir pliusą 71.3 kg ir jau tikrai stažuotė ilgalaikė gavosi biggrin.gif
Šiandien online treniruotė, bet jei neprakvėpuosiu ir ta nuplauks verysad.gif Ir į sporto klubą, ir darbe į mankštas, ir su lazdom negaliu išeit, nors jau labai norisi pajudėt. Sportuot ir aš tingiu, ir sunku man, bet vat to judėjimo, tai jaučiu, jog labai trūksta. Vien dėl to aš kylu nuo kėdžių ir sofų sportui, kad nebūčiau tokia 'suragėjus' į stabarą. Svoris net nėra motyvacija..
Bet tikiuos, kad gal savaitgalį jau ta sloga užsirauks ir galėsiu kažkuo užsiimt aktyviau.
Atsakyti
Rasma, sveik 4u.gif

Aš vakar pasidariau tą naująjį sveikos gyvensenos testą, tai iš 10 surinkau tik 4 balus. Žinau, kad gyvenu nesveiką gyvenimo būdą, bet vis tiek rezultatai sunervino.
Užtat nusipirkom šiandienai bilietus į lietuvišką komediją "Tarp mūsų berniukų", tai tikiuosi, kad puikiai praleisim vakarą, prisijuoksim ir prisigaminsim bent jau vitamino C atsargų

Gero vakaro visoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 13, 11:04)

Svajonėse lotuliukas.gif Deja deja stebuklingai nenumečiau 10 kg... 75.5 kg biggrin.gif

QUOTE(alkaja @ 2016 01 13, 15:17)
Aš vakar pasidariau tą naująjį sveikos gyvensenos testą
Kas čia per testas? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Priduodu, su kiek atėjau į lentutę - 70,7. Realiai joks svorio metimas nevyksta manau, skysčiai kaupiasi ir dingsta, žarnynas streikuoja (amžinos problemos). Vakar pasidariau iškrovą, padariau pratimų ant kamuolio, daug geriau jaučiuosi thumbup.gif šią savaitę pasimaitinsiu lengviau, susilaikysiu nuo užkandžių ir saldumynų, bet didelių pokyčių nesitikiu, nes mečiau KT, tai laukiu cirkų doh.gif
Atsakyti
sveikos mano svoris 84kg siandien,net issigandau uzlipus ant svarstykliu verysad.gif
Atsakyti