Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

Apklausa: Ar turite drabužį, kurį svajojate nešioti sulieknėjusios? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Rasma @ 2016 01 20, 10:38)

Su skambintojais bendrauju nuo dūšios. Man nesunku, jų gi darbas toks, galiu išklausyt ir pasidomėt. Ir jiems malonu, ir aš nenukenčiu.
Skambino berniukas siūlė švediškus skustuvus nesenai. Sakau, ačiū nereikia. Jis "ponia, o tai jūs neskutate plaukelių?". Aš atsakau "neskutu", o jis man pašiurpusiu balsu "jūs norit pasakyti, kad neprisižiūrite?". Aš jam "kodėl neprisižiūriu? Prisižiūriu: maudausi ir sušukuoju" biggrin.gif Jis pasidavė pirmas, gaila..

Geras lotuliukas.gif

Ką tik pažiūrėjau į kalendorių ir supratau, kad iki Valentino dienos liko mažiau nei mėnuo.. Mjooo.. Reikia jau atidaryt bėgimo sezoną, nes kitaip vyro staigmena ta proga mane nelabai džiugins blink.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif

64,9 kg rolleyes.gif

As irgi nespeju su jumis.. Speju tik perskaityt, ka prirasote. Bet stengiuosi laikytis kartu (tik savaitgaliai buna dar vis iskrite is ritmo..). Yra pliusiukas ant svarstykliu, bet apimtys bent jau tokios pacios, tfu tfu tfu.

Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2016 01 20, 09:38)
Skambino berniukas siūlė švediškus skustuvus nesenai.
lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 01 20, 09:50)
Reikia jau atidaryt bėgimo sezoną, nes kitaip vyro staigmena ta proga mane nelabai džiugins
Kokia staigmena? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elli* @ 2016 01 20, 12:24)

Kokia staigmena? ax.gif

Užregistravo mus į porų bėgimą Valentino dieną biggrin.gif Tik 5km, tai bus bėgimas for fun, bet kalnuota trasa manęs nelebai džiugina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2016 01 20, 10:38)
Prisižiūriu: maudausi ir sušukuoju" biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sveik 4u.gif

d'esprit,o as pagalvojau apie sexy apatinius kaip staigmena blush2.gif blush2.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas, mergaitės 4u.gif

78kg ax.gif
blogai, labai blogai...
nors svarstyklės rodė ir puskiliu mažiau, visgi lieku prie 'didesnio' rezultato... pagal savijautą...

nemėgstu, bet tuo pačiu ir užjaučiu tuos, kurių darbas yra skambinėti ir siūlyti savo produktus... gerai, jei žmogų tas veža, jis tuo tiki... ir mėgsta pakalbėt... ir jautriai nereaguot į 'pasiuntimą' kuo toliau biggrin.gif kitoj temoj net esu rašius, kad dažniausiai neatsiliepiu į skambučius, jei matau, jog numeris nepažįstamas ir niekas manęs neturi ieškot (kurjeris koks, ar taip kas nors)... bet labai smagu paklausyt, kaip MB kalba su tokiais skambintojais hihihi.gif aišku, tuos... kitame laido gale, aš labai užjaučiu hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos, mano svoris siandien 82,9 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2016 01 20, 12:38)
d'esprit,o as  pagalvojau apie sexy apatinius kaip staigmena  blush2.gif blush2.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

pagalvojau ir aš tą patį hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 01 20, 13:48)

tai kad d'esprit taip intriguojanciai pateike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2016 01 20, 12:38)
d'esprit,o as  pagalvojau apie sexy apatinius kaip staigmena  blush2.gif blush2.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

QUOTE(braske09 @ 2016 01 20, 13:48)

Oi, prajuokinot biggrin.gif Šiais metais vietoj sexy apatinių bando įtikint mane bėgt su briedžio kostiumu, labai priešinuosi, bet, žinant mano durnumo lygį, tai gal ir įtikins biggrin.gif
Atsakyti
Šiandienos meniu

user posted image

Pusryčiai - bananas, 2 kiviai, vynuogės, granola
Pietūs - troškinys iš avinžirnių, baklažano, kalafijoro ir šaldytų daržovių mix'o
Pavakariai - apelsinas
Vakarienė - salotos (gražgarstės, burokėlių lapai, burokėlis, ridikėliai, paprika, avokadas, saulėgrąžų ir moliūgų sėklos) ir kukurūzų duona.
Atsakyti
Labas vakaras,
ar spėjų į traukinį?
Prisidudodu mažą pliusą - 74,9 kg. blush2.gif

Va mažos nuodėmės kaip man greitai ant svarstyklių matosi doh.gif
Atsakyti