Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

Apklausa: Ar turite drabužį, kurį svajojate nešioti sulieknėjusios? (37 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
sveikos mano svoris siandien 82,7 ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Atnešu didelį riebų nelabai gražų pliusą - 71 kg. Vakar iškrova buvo sabotuota, suvalgiau picą doh.gif bet irgi skani buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
LENTELĖ

user posted image

first.gif wicked

second.gif *elli*

third.gif Mazule, nutė
Atsakyti
Rytas Labas labas smile.gif
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 27, 16:44)
- Tuo pačiu nepamirškit naudotis mano patarimai, kol dar jie nemokamai  lotuliukas.gif

--Lauksiu kiekvieną dieną ataskaitų, ką darai savo labui  cool.gif  Apimtis reikėjo, bet pamiršau primint, o pirmam puslapyje datos nepakeičiau.. Žodžiu, mano kaltė  doh.gif

---Asmeninį - niekaip, neasmeninį - dalinausi FB pora įrašų  smile.gif

- tai ta proga,kol nemokai ir pasinaudosiu biggrin.gif Būk gera parašyk man bent 5 dienom ką valgyti vakarienei,taip sakant nepasikuklinant prašau 5 dienų,o dar geriau būtų savaites meniu vakarienei blush2.gif Aš labai rimtai ax.gif
-- Pakliuvau biggrin.gif Tai vakar dieną užskautau ''žalią'' (pameni kai turėjom sistemą žalios/raudonos dienos )? Neblogai buvo thumbup.gif Gal vertėtų vėl gryžti prie tos sistemos g.gif Tai va vakar maitinausi,gražiai,pagal savo valandas,išgėriau 2L, vandens,vakare buvau Mergaitiškam vakarėlyje kavinėje,norėjau labai picos,bet atsilaikiau ir suvalgiau sriubos ir desertui trintų uogų kokteiliuką išgėriau,viskas thumbup.gif Namie padariau,pritūpimų,pratimų rankom,mažai,bet vis šioks toks pramintas takelis link dailios figūros biggrin.gif
Apimtis galim pasimatuoti tada kitą trečiadienį ax.gif
--- g.gif kažką praleidau,bet nemačiau ką buvai pasidalinusi FB,pati aišku kalta aš blush2.gif gal galėtum dar kartą pasidalinti,smalsu ir norisi pasiskaityti ką ten rašai bigsmile.gif

Papildyta:
Rasma eina sau,kaip sudėtingai pas Tave su miegu verysad.gif verysad.gif Kažkaip niekada taip rimtai nebuvau susimasčiusi,kad tokia baisi gali būti nemiga unsure.gif O kiek girdėta ir skaityta,kad miego stygius labai kenkia sveikata verysad.gif

braske09 kaip Jums vakar sekėsi su Sūnum tyrimus atlikti,ką girdėjote?
Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2016 01 28, 07:20)
Rytas Labas labas  smile.gif

- tai ta proga,kol nemokai ir pasinaudosiu  biggrin.gif  Būk gera parašyk man bent 5 dienom ką valgyti vakarienei,taip sakant nepasikuklinant prašau 5 dienų,o dar geriau būtų savaites meniu vakarienei blush2.gif  Aš labai rimtai ax.gif
-- Pakliuvau  biggrin.gif  Tai vakar dieną užskautau ''žalią'' <..>
--- g.gif  kažką praleidau,bet nemačiau ką buvai pasidalinusi FB,pati aišku kalta aš blush2.gif  gal galėtum dar kartą pasidalinti,smalsu ir norisi pasiskaityti ką ten rašai  bigsmile.gif

-Gerai, rašau: 1.salotos iš daržovių, tuno ir kiaušinio; 2.salotos su liesa mėsa; 3.žuvis su daržovėm; 4.kiaušinienė su daržovėm; 5.virti kiaušiniai su daržovėm; 6.įvairūs troškiniai; 7.varškė su cinamonu ar tarkuotu žaliu arba marinuotu agurku. Čia ką greitai savo dar miegančia galvele sugalvojau smile.gif
--Atsimenu, gal ir nieko mintis vėl žymėt žalias/raudonas dienas, jei tik būtų norinčių smile.gif
---Matau, kad jau matei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 28, 07:31)
gal ir nieko mintis vėl žymėt žalias/raudonas dienas, jei tik būtų norinčių  smile.gif

papasakok plačiau apie tai bigsmile.gif
ir ačiū už lentelę 4u.gif

išleidau vyrus, mazgius atsikėlė, tai gal einu ta proga ir pasportuosiu, pliusą uzsidėsiu dienai biggrin.gif bo vakar likau be sporto, nebebuvo jėgų... o gal noro cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 01 28, 07:44)
papasakok plačiau apie tai bigsmile.gif
ir ačiū už lentelę 4u.gif

išleidau vyrus, mazgius atsikėlė, tai gal einu ta proga ir pasportuosiu, pliusą uzsidėsiu dienai biggrin.gif bo vakar likau be sporto, nebebuvo jėgų... o gal noro cool.gif

Raudonų/žalių dienų esmė tokia: kiekviena sau susidaro taisykles, kurių turi laikytis, pvz,
1.Išgerti stiklinę vandens prieš pusryčius
2.Valgyti 5 kartus per dieną
3.Vakarienei tik baltyminis maistas
4.Per dieną ne mažiau 2 litrų vandens
5.Pasportuoti

ar pan. Jei per dieną įvykdomi visi punktai, tai diena žalia, jei ne - raudona smile.gif

4u.gif

Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 26, 18:33)
Pagal tavo receptą (kuri mačiau parašytą prie vakarienės patiekalo blynelių-varškėčių), tai ne baltymai, nes dedi ir bananą, ir avižinius dribsnius  smile.gif  Nežinau tikslių proporcijų, bet, įtariu, kad tokiam patiekale angliavandenių ir baltymų gaunasi daugmaž vienodai  smile.gif

a, supratau 4u.gif

QUOTE(R's... @ 2016 01 27, 07:35)
Šiuo metu ir mes turime šią bėdelę dėl klausos verysad.gif 

ačiū už palinkėjimūs 4u.gif
linkiu kad po operacijos išsispręstų ir jūsų bėdos.
Maniškis iki operacijos sirgdavo labai dažnai uždegimasi, operacija buvo šią vasarą, tai po jos-nebuvo nė vieno uždegimo!!!! bigsmile.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 01 28, 07:31)
-Gerai, rašau: 1.salotos iš daržovių, tuno ir kiaušinio; 2.salotos su liesa mėsa; 3.žuvis su daržovėm; 4.kiaušinienė su daržovėm; 5.virti kiaušiniai su daržovėm; 6.įvairūs troškiniai; 7.varškė su cinamonu ar tarkuotu žaliu arba marinuotu agurku. Čia ką greitai savo dar miegančia galvele sugalvojau  smile.gif

labai ačiū, pasinaudosiu ir aš šitais patarimais biggrin.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 01 28, 07:56)
Raudonų/žalių dienų esmė tokia: kiekviena sau susidaro taisykles, kurių turi laikytis, pvz,
2.Valgyti 5 kartus per dieną
5.Pasportuoti

ar pan. Jei per dieną įvykdomi visi punktai, tai diena žalia, jei ne - raudona  smile.gif

kaip fainiai thumbup.gif noriu biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
ačiū visoms už linkėjimus, viskas praėjo super-atliko kelis tyrimus, klausa-PUIKI thumbup.gif taip kad nurašė dėmėsio nesukaupimui ir pan... g.gif na matysim kaip čia bus toliau...dieną praleidom Akropoly, kaip faina, žmonių tuščia, nereikia pečiais ramstytis, eilių nėra, liuks biggrin.gif
Atsakyti
Raudonų/žalių dienų esmė tokia: kiekviena sau susidaro taisykles, kurių turi laikytis,<...> Jei per dieną įvykdomi visi punktai, tai diena žalia, jei ne - raudona  smile.gif

Šaunuolė  thumbup.gif

skamba visai įdomiai bigsmile.gif

ai, ką jau čia su šaunuolėm irnesakyk.gif kad jau negavau pamiegot, tai išnaudojau laiką geriem tikslam, paskui dieną kažkaip aptingstu...
atidirbau pusvalandį ir dabar į dušą...
QUOTE(braske09 @ 2016 01 28, 08:31)
viskas praėjo super-atliko kelis tyrimus, klausa-PUIKI thumbup.gif taip kad nurašė dėmėsio nesukaupimui ir pan... g.gif

geros žinios thumbup.gif smagu thumbup.gif
Atsakyti
2.Valgyti 5 kartus per dienąr
5.Pasportuoti

ar pan. Jei per dieną įvykdomi visi punktai, tai diena žalia, jei ne - raudona  smile.gif

Oi, čia puiki idėja! Labai patogu įsivertinti ir atsižymėti. Nes kasdien pvz.rašyti meniu (kai niekuo neypatingas), gan rutiniška ir tingu, o čia kaip sakant spalvą pademonstruoji ir visoms viskas aišku.

Jums leidus susirašysiu žalios dienos tikslus:
1. Stiklinė vandens su citrina pabudus.
2. Reguliarūs 3 pagrindiniai valgymai ir 1-2 užkandžiai: angliavandeniai pusryčiams, vaisiai pirmą dienos dalį, baltymai perpiet/popiet.
3. Min. 10 000 žingsnių per dieną.
4. Per dieną - 1.5 l vandens.
5. 5 tibeto pratimai kasdien.

Sportas 3 k/sav - čia bus visos savaitės žalumo įvertinimui biggrin.gif

atliko kelis tyrimus, klausa-PUIKI thumbup.gif taip kad nurašė dėmėsio nesukaupimui ir pan... g.gif na matysim kaip čia bus toliau...

Kažkodėl to ir tikėjausi smile.gif O toliau bus taip pat smile.gif Nežinau kokio amžiaus Tavo vaikas, bet mano pirmokas. Tai m-kloj irgi neprigirdi. "Ką sakė mokytoja? Nežinau, negirdėjau". Nepadeda joks suolas geriau girdėt. Pusę diktantų prirašo iš galvos, nes paimprovizuoja "neišgirdęs". Ir kaksi ištisai namie - ką tu ten sakei? Neišgirdau biggrin.gif
Atsakyti
d'esprit ačiū ačiū ir dar kartą ačiū už vakarienės menių oro_buckis.gif Susirašiau viską į savo sąsiuvinį ir griežtai visą savaitę valgysiu pagal Tavo vakarienės planą pioneer.gif
O ten tame blog'e ir Tu priklausai visam tam reikalui,kas ten vyks? bigsmile.gif

braske09 labai džiaugiuosi dėl Tavo Sūnaus rezultatų klausos wub.gif thumbup.gif o jeigu dar ne į temą,tai ne į temą kalbam,gal nieks labai nepyks blush2.gif Kaip pooperacinis laikotarpis praėjo Tavo Sūnui,kaip po narkozės atsibudo,nes prisiklausiau visko,kad sunkiai labai bunda po norkozės,sunkus pooperacinis laikotarpis būna ir pan...tai žinai man kaip Mamai streso belenkiek doh.gif

wicked sportas tikrai naudingesnis nei miegas biggrin.gif

Matau daugumai patinka ir tinka sistema žalios/raudonos dienos thumbup.gif aš irgi už jas smile.gif Tai tikrai nebloga kontrolė sau ax.gif Tik aš irgi apgalvosiu sau taisykles ir reikalavimus ir čia viešai parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti

ačiū visoms už linkėjimus, viskas praėjo super-atliko kelis tyrimus, klausa-PUIKI thumbup.gif taip kad nurašė dėmėsio nesukaupimui ir pan... g.gif na matysim kaip čia bus toliau...dieną praleidom Akropoly, kaip faina, žmonių tuščia, nereikia pečiais ramstytis, eilių nėra, liuks biggrin.gif

Labai geros žinios thumbup.gif
Ką Akropolyje pirkai? ax.gif

QUOTE(R's... @ 2016 01 28, 09:44)
-d'esprit ačiū ačiū ir dar kartą ačiū už vakarienės menių  oro_buckis.gif Susirašiau viską į savo sąsiuvinį ir griežtai visą savaitę valgysiu pagal Tavo vakarienės planą  pioneer.gif
--O ten tame blog'e ir Tu priklausai visam tam reikalui,kas ten vyks?  bigsmile.gif

-Kad tik į naudą 4u.gif

--Aha, priklausau, tiksliau, tai yra mano smile.gif
Atsakyti