Labas rytas
QUOTE(braske09 @ 2016 01 26, 10:29)
kuo didžiausios sėkmės tau naujajame darbe
Dėkui
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 26, 15:31)
Ir tau to paties
Dėkui
QUOTE(wicked @ 2016 01 26, 15:38)
o dar ir
R's nėra, tai va prašom, rezultatas
Esu,ale naudos iš manęs mažai...šiuo metu ''laikinas bankrotas'' sporto srityje

Nieko nedarau,kas būtų naudinga man ir mano figūrai. GĖĖĖDA PELĖDA man

Tai ir tyliu....bet reik pradėti sportuoti,kad galėčiau čia kalbėti
QUOTE(braske09 @ 2016 01 26, 16:14)
Vešim mažių į Santariškes, yra įtarimų kad blogai girdi, rytoj iš ryto viskas paaiškės, veju blogas mintys šalin, žinau kad bus viskas gerai, o vėliau shoping !!!!
Šiuo metu ir mes turime šią bėdelę dėl klausos

Kaip rašiau mano Dukrai kasmet reguliariai ausų uždegimai,jeigu tik rimta sloga prasideda,lauk uždegimo ausų. Ir ko pasekoje,kai tik sloga prasideda,klausa stipriai suprastėja,darėmės praeitą savaitę mes tyrimus,siuntė gydytoja,tai esant ausų uždegimui,slogai,tyrimų rezultatai,labai prasti,pagal vieną tyrimą girdi 5 iš 10. Plius pas maniškę 2-ojo laipsnio adenoidai. Tai gydytojų išvada,būtinai reik operuoti adenoidus,turėtų pasitaisyti situacija sakė su klausa ir ausų uždegimais,tai va kovo mėnesį operuosim Dukrai adenoidus ir tikiuosi gerų rezultatų. Kai slogos jokios nebūna,klausa gera būna.
Na o Jums linkiu,kad viskas būtų gerai ir tyrimai būtų džiuginantys tiek Mamytę,tiek Sūnų
QUOTE(braske09 @ 2016 01 26, 17:40)
tu galėtum dirbti masto, sporto, sveikos gyvensenos konsultante

tą patį pagalvojau,galėtų dirbti šios srities konsultante ir už to pinigus uždirbti. Aš klientė būčiau pastovi

Nes nemoku niekaip tinkamai pasiringti vakarienei menių
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 26, 19:33)
Aš piktas keksas, antra diena iš eilės MB neleido eit bėgiot, slidu
Gerai padarė,kad neleido,nes lauke žiauriai slidu žiauriai,ėjau vakar į darbą ir meldžiausi,kad sveika gyva pasiekčiau darbą
Papildyta:
O dabar apie svorį

Ech...už ką mane taip ''myli'' mano svarstyklės,net nežinau

stabilu 74kg....Kalta:Aš,kalta aš,kalta aš,kalta pati AŠŠŠŠ ir niekas kitas,tiesiog buvo ''proto išeiginės'' nuo tvarkingos mitybos,sporte ''bankrotas'',žodžiu viskas tikrai tikrai save
restartinu ir maitinuosi tvarkingai,sportą susigražinu pas save,gana būti mums atskirai su sportu,man jo reik

Pasižadu GARSIAI IR VIEŠAI,kad kitą savaitę prisiduosiu MINUSĄ!!! Viskas nėra kur dingti
p.s. o apimčių nereikia šiande prisiduoti?
Šiande ryte pagalvojau,o kodėl nėra tokios paslaugos ar funkcijos pas žmogų,kaip drabužių vakuuminiuose maišuose,nusiurbei orą ir sumažėjo,galėtų ir su svoriu,apimtim toks reikalas būti .Žinai,kad šeštadienį eisi į vakarėlį,o suknutė mažytė,siaurutė,o Tu pati dyyydelė,nuėjai penktadienio vakarą nusisiurbei dulkių siurbliu vakuuamą ir vuolia,kūda,liekna,kaip nendrelė

paparasta,lengva ir greita,efektyvu