Tik man labai idomu kaip MC Donalde gaunasi tokios skanios bulvytes, kaip nesuk namie taip nepasidarysi... ar ten mase kokia ar tikros bulves? Kvailokas klausimas, betgi smalsu
as darau kaip jus ir siulot, tik viska sudejus ikisu i orkaite, kad suris istirptu, mikrobangeje man ne taip skanu.... o be to tokius farso paplotelius dedu isumustinius, kuriuos uzkepu sumustinineje, manau dauguma turi namie... tik ten dedamam balta kvadratine duona irgi skanu... karsti ir atsale liuks...
Tik man labai idomu kaip MC Donalde gaunasi tokios skanios bulvytes, kaip nesuk namie taip nepasidarysi... ar ten mase kokia ar tikros bulves? Kvailokas klausimas, betgi smalsu
QUOTE(Aronija @ 2007 01 20, 19:18)
pacios tikriausios genetiskai modifikuotos bulvytes
kaip užsimaniau tų naminių hamburgeriukų
reiks mano šeimynai padaryti
mmm, skanumelis
reikes gaminti
butinai reiks pasigamint
QUOTE(Aronija @ 2007 01 20, 19:18)
jei draugaujat su anglu,galiu nukopint recepta bulvyciu,is kazkur atsisiunciau visus mcdonaldo receptus
QUOTE(Evelincik @ 2009 08 02, 20:40)
jei draugaujat su anglu,galiu nukopint recepta bulvyciu,is kazkur atsisiunciau visus mcdonaldo receptus
gal ten yra ir pyrageliu su obuoliais rec?
QUOTE(mamushka @ 2009 08 05, 15:09)
gal ten yra ir pyrageliu su obuoliais rec?
tikrai, gal yra?
Mes kartais megstam pasmaguriaut naminiais mesainiais
. Pas mane mazi nesigauna
.
http://www.supermama...;#entry24551395
http://www.supermama...;#entry24551395
Man patinka mėsainiai,kur yra daug salotų lapų,ir daug daržovių,gero pomidorų padažo,ir skanaus mesos kotleto.
Mano firminiai burgeriai, galima kepti ir ant keptuves, ir ant griliaus:
500 g malto jautienos farso, geriau riebesnis
itarkuoti burokine tarka 1/4 galvutes svoguno
1 arbat.s. garstyciu
1 arbat.s kecupo
druskos, pipiru, prieskoniu pagal skoni
1 kiausinis
1 saukstas miltu arba dziuveseliu
gerai ismaisyt, suformuot kotletukus ir kept
Padazui sumaisau paprasta kecupa, majoneza, ispaudziu truputi cesnako
Skanaus!
500 g malto jautienos farso, geriau riebesnis