Įkraunama...
Įkraunama...

Naminiai Hamburgeriai

as darau kaip jus ir siulot, tik viska sudejus ikisu i orkaite, kad suris istirptu, mikrobangeje man ne taip skanu.... o be to tokius farso paplotelius dedu isumustinius, kuriuos uzkepu sumustinineje, manau dauguma turi namie... tik ten dedamam balta kvadratine duona irgi skanu... karsti ir atsale liuks...

Tik man labai idomu kaip MC Donalde gaunasi tokios skanios bulvytes, kaip nesuk namie taip nepasidarysi... ar ten mase kokia ar tikros bulves? Kvailokas klausimas, betgi smalsu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2007 01 20, 19:18)
Tik man labai idomu kaip MC Donalde gaunasi tokios skanios bulvytes, kaip nesuk namie taip nepasidarysi... ar ten mase kokia ar tikros bulves? Kvailokas klausimas, betgi smalsu  g.gif

pacios tikriausios genetiskai modifikuotos bulvytes bigsmile.gif
Atsakyti
kaip užsimaniau tų naminių hamburgeriukų hihihi.gif reiks mano šeimynai padaryti thumbup.gif
Atsakyti
mmm, skanumelis smile.gif reikes gaminti ax.gif
Atsakyti
butinai reiks pasigamint mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2007 01 20, 19:18)

Tik man labai idomu kaip MC Donalde gaunasi tokios skanios bulvytes, kaip nesuk namie taip nepasidarysi... ar ten mase kokia ar tikros bulves? Kvailokas klausimas, betgi smalsu  g.gif

jei draugaujat su anglu,galiu nukopint recepta bulvyciu,is kazkur atsisiunciau visus mcdonaldo receptus
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 08 02, 20:40)
jei draugaujat su anglu,galiu nukopint recepta bulvyciu,is kazkur atsisiunciau visus mcdonaldo receptus

gal ten yra ir pyrageliu su obuoliais rec?
Atsakyti
QUOTE(mamushka @ 2009 08 05, 15:09)
gal ten yra ir pyrageliu su obuoliais rec?

tikrai, gal yra?
Atsakyti
Mes kartais megstam pasmaguriaut naminiais mesainiais ax.gif . Pas mane mazi nesigauna blush2.gif .
http://www.supermama...;#entry24551395
Atsakyti
Man patinka mėsainiai,kur yra daug salotų lapų,ir daug daržovių,gero pomidorų padažo,ir skanaus mesos kotleto.
Atsakyti
savaitgali meginau ir as savo seimynai hamburgerius pagaminti.likau suzaveta siuo patiekalu.buvo labai skanu. ax.gif seimyna jau uzsiprase savaitgaliui kad vel gaminciau.aciu jums uz si receptuka 4u.gif tikrai labai skanu. biggrin.gif
Atsakyti
Mano firminiai burgeriai, galima kepti ir ant keptuves, ir ant griliaus:

500 g malto jautienos farso, geriau riebesnis
itarkuoti burokine tarka 1/4 galvutes svoguno
1 arbat.s. garstyciu
1 arbat.s kecupo
druskos, pipiru, prieskoniu pagal skoni
1 kiausinis
1 saukstas miltu arba dziuveseliu

gerai ismaisyt, suformuot kotletukus ir kept

Padazui sumaisau paprasta kecupa, majoneza, ispaudziu truputi cesnako

Skanaus!