Siandien ir mes gaminsime naminius hamburgerius

Iškilo klausimas
o šildant orkaitėje, ne mikrobanginėje, bandelė nesukietėja? taip užsimaniau...

o šildant orkaitėje, ne mikrobanginėje, bandelė nesukietėja? taip užsimaniau...

cia ne vaiku dzaugsmas, o MB dziaugsmas
mes kepam vasara ant griliaus. arba kartais ziema namie keptuvej.
perkam mesyte jau paruosta gaminti hamburgerius. ja belieka atsisildyti ir kepti. nusiperkam bandeles. spec dresingo (padazo). surio. daug darzoviu: pomidorai, salotu lapai, svogunas, agurkas sviezias arba raugtas, marinuotas.
jei vasara, tai ir bandeles ant griliaus pakepam. jei ziema, tai bandeles tostery paskrudinam. labai skanu naminiai burgeriukai

perkam mesyte jau paruosta gaminti hamburgerius. ja belieka atsisildyti ir kepti. nusiperkam bandeles. spec dresingo (padazo). surio. daug darzoviu: pomidorai, salotu lapai, svogunas, agurkas sviezias arba raugtas, marinuotas.
jei vasara, tai ir bandeles ant griliaus pakepam. jei ziema, tai bandeles tostery paskrudinam. labai skanu naminiai burgeriukai

QUOTE(giedre.v @ 2010 03 24, 18:07)
cia ne vaiku dzaugsmas, o MB dziaugsmas
mes kepam vasara ant griliaus. arba kartais ziema namie keptuvej.

Fui fui fui tie kotletai hamburgeriu kur paruošti jau būna pirkti. Aš irgi nusipirkus buvau tai apžiūrėjus atidžiai net bloga pasidarė, o etiketės su sudėtim geriau nei neskaityti

as tokius "sumustinius" daznai darau, tik perku paprastas maximos keptas bandeles (nes tos specialios man smirda mielemis), tepu kecupa, majoneza, dedu salotas mesyte, ar kepta farsa, pomidorus, argurkus, svogunus. Galima pirstus apsilaizyti