Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

QUOTE(Renata123 @ 2016 03 07, 22:35)
Juoda "Bociu" duona su naminiu raugu.

oho...prasau ir man duoti recepta bigsmile.gif
Atsakyti
keptos kiaulienos ispjovos kaseles, ryziai, obuoliu-burokeliu misraine su moliugo, linu, sezamo seklomis uzpiltomis vieno apelsino sultimis ir pora saukstu majonezo.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 03 08, 08:32)
oho...prasau ir man duoti recepta bigsmile.gif

Bociu skonio duona su naminiu raugu. Labai skani, tikru tikriausia juoda duona. Anksciau esu isbandziusi daug receptu juodu duonu, bet vis grizdavau prie jos, nors cia skonio reikalas.
Atsakyti
O pas mus šiandien - brandintų likučių naikinimas biggrin.gif
QUOTE(Renata123 @ 2016 03 08, 12:06)
Bociu skonio duona

blink.gif OOooOOpssssss... turėtu gerokai naftalinu ir pelėsiuku kvepėt lotuliukas.gif
Atleiskit, nesusilaikiau biggrin.gif Tokie pavadinimai mane visad labai pralinksmina biggrin.gif Kaip, pvz., ir "Dieduko dešra" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 03 08, 11:06)
Bociu skonio duona su naminiu raugu. Labai skani, tikru tikriausia juoda duona. Anksciau esu isbandziusi daug receptu juodu duonu, bet vis grizdavau prie jos, nors cia skonio reikalas.

aciuks.gif prisiruosiu kada ir kepsiu sau, nes juodos duonos megeja esu viena smile.gif o kur perkate salykla?
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 03 08, 11:23)
Kaip, pvz., ir "Dieduko dešra"  rolleyes.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(AJIRA @ 2016 03 08, 12:47)
aciuks.gif prisiruosiu kada  ir kepsiu sau, nes juodos duonos megeja esu viena smile.gif  o kur perkate salykla?

Tam bloge yra tokia pat duona ir su mielem, bet tuomet butina pirkti sausa rauga. Bet, kaip bebutu su naminiu raugu gaunasi skaniau ir sveikiau.
Visokius prieskoniu, salykla ir kt. perku Delonoje.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 03 08, 12:52)
lotuliukas.gif
Tam bloge yra tokia pat duona ir su mielem, bet tuomet butina pirkti sausa rauga. Bet, kaip bebutu su naminiu raugu gaunasi skaniau ir sveikiau.
Visokius prieskoniu, salykla ir kt. perku Delonoje.

aciu 4u.gif aisku su naminiu raugu geriau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pietums: faršo kukuliai ir šviežių kopūstų sriuba.
Vakarienei: Krevetės kario padaže su tagliatelle makaronais.
Atsakyti
Ryziai + grietineleje su kariu troskintos darzoves (sparagines pupeles, brokoliai, svogunai, cesnakai).
Atsakyti
Nesusilaikiau ir padariau išpjovą žolelių marinate pietausiantiems "anglišku laiku" - t.y. vakare
Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2016 03 08, 10:52)
keptos kiaulienos ispjovos kaseles, ...

Galima plačiau? Įsivaizduoju, kas tai gali būti ir, žinoma, googl'as pilnas, bet įdomi jūsų patirtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 03 08, 15:30)
Nesusilaikiau ir padariau išpjovą žolelių marinate pietausiantiems "anglišku laiku" - t.y. vakare
Papildyta:

Galima plačiau? Įsivaizduoju, kas tai gali būti ir, žinoma, googl'as pilnas, bet įdomi jūsų patirtis  ax.gif

as pagal sita recepta prasom
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 03 08, 17:30)
as pagal sita recepta prasom

Dėkui 4u.gif Reiks pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti