Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

Vištienos karbonadai su troškintomis morkomis pagardintos česnaku
Burokėlių sriuba
Atsakyti
Lietiniai su bananais, lietiniai su balto pelesio suriu
Atsakyti
Sprandines kepsniukai barbecue padaze, valgeme su virtomis bulvemis ir mano gamybos marinuotais bulgariskais agurkeliais ir marinuotomis aliejuje ir meduje paprikomis.
Atsakyti
Raugintų kopūstų sriuba su parūkytais naminiais šonkauliukais + bulvės su lupena
Žemaičių blynai su mėsa, su varške
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2016 01 07, 12:17)
Ačiū, išbandysiu kai mb namie nebus, nes gali nesuprasti mano eksperimentų laugh.gif o su kuo valgei?

Man tai dabar skaniau nei kotletai su mėsa biggrin.gif. Naujas kopūstas namuose - manau, kopūstų koletukai visai skanūs ir atvėsę. Aš valgiau visai vienus, bet lyg norėtųsi lengvo padažiuko (pvz, grietinėlės). 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2016 01 07, 12:05)
drinks_cheers.gif karį taip pat labai  mėgstu ir kopūstus smile.gif  tai man šitas receptas labai tinka - išbandysiu 4u.gif  tik šeimynai įdomu ar patiks smile.gif

Na, skonis gerąja prasme specifinis, bet ir SM, esu mačiusi, kad labai gyrė kopūstų koletus thumbup.gif. O man dar patinka kariu ir indiška garam masala gardinti vegetariški patiekalai. Norėtųsi daugiau tokių receptų atrasti bigsmile.gif. Aš turbūt niekur nesu skaniau valgiusi nei vegetariškuose indiškuose restoranuose. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 sausio 2016 - 20:12
pietum kugelis, vakarienei varškėčiai
Atsakyti
Virtu bulviu kukuliai.
Atsakyti
lazanija, keptas varskes suris
Atsakyti
Kaimiška bulvienė, keptas kumpis + bulvės + daržovės
Čirviniai blynai su trintomis braškėmis
Atsakyti
uzuzvakar kugelis su vistu sparneliais
uzvakar kepta stinta
vakar sonine su virtom bulvem
Atsakyti
Bulviniai blynai, moliugiene
Atsakyti
Burokeliu sriuba, vistienos file su pievagrybiais grietineleje ir virtos bulves.
Atsakyti