Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknejam kas virs 100...

QUOTE(jolitamaria @ 2016 01 08, 09:00)
Papildyta:
kas cia dabar ? kaip cia prie ju grizti  blink.gif  biggrin.gif
lotuliukas.gif Pas tave gele, pas mane papai. lotuliukas.gif Avatara turejau omeny. lotuliukas.gif

Provizore, stirnaite tu musu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 06, 09:36)
super kaip praejo nakvyne vaiku?

praejo gerai , visi sveiki ir linksmi . mano keturi , drauges du berniukai ir mano kitos drauges mergaite sveciavosi.
tik ,kad salciai dideli , mazai lauke padukti galejo , vis namie turejom veiklos sugalvoti - tai picu kepimas , stalo zaidimai - na, o pirmj vietoj buvo zaidimas '' akla vista'' .

atostogu proga - tokia stovyklele visai gerai smile.gif

dabar vel ramiai gyvenam.

Papildyta:
QUOTE(Airisė @ 2016 01 08, 09:05)
lotuliukas.gif Pas tave gele, pas mane papai. lotuliukas.gif Avatara turejau omeny. lotuliukas.gif

Provizore, stirnaite tu musu. wub.gif

abu labai reikalingi dalykai smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 01 08, 06:44)
Labas rytas! 4u.gif

Bevale, susiimk jau. Pavasaris ant nosies. smile.gif

Jetau, nu kaip, kaaiiiip??? verysad.gif Kaip ta banga pagaut, jus man pasakykit? Buk zmogus, atsiusk man ta Fed up, nu mazu pades nors biski...

Saunuoles visos, nu ka as galiu pasakyt. Ateinu su 107.5 ir gaudau banga 4u.gif Sventes baigesi, pasiteisinimai irgi. Bijau pavasario ir striukes nusiemimo.. O pas mus pavasaris labai ankstyvas, oj bus man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bevale @ 2016 01 08, 10:35)
Jetau, nu kaip, kaaiiiip??? verysad.gif  Kaip ta banga pagaut, jus man pasakykit? Buk zmogus, atsiusk man ta Fed up, nu mazu pades nors biski...

Saunuoles visos, nu ka as galiu pasakyt. Ateinu su 107.5 ir gaudau banga 4u.gif Sventes baigesi, pasiteisinimai irgi. Bijau pavasario ir striukes nusiemimo.. O pas mus pavasaris labai ankstyvas, oj bus man doh.gif

As galiu tau pakvietima i torrentus atsiusti, o is ten galesi atsisiust. Ar kaip man tau ji atsiust? Emailu gautus? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos su minusiukais visas thumbup.gif I as ateinu su pliusu...ne toks didelis kaip is po nauju bet vistiej +1.2 (122.1kg)Deje nepavyki viso nukratyt...na tiesa sakant nelabai ir kraciau blush2.gif

Kas del vyro tai viskas prasidejo pries pusmeti kai as su vaikais atvykau i uk..jau tada jis buvo kazkoks kitoks,vis dazniau pasipykdavom ir stai rezultatas...Na pagalba tai toke kad sumokejo uz nuoma pora men i prieki ir dave siektiek pinigu...o pats grysta i lietuva...na bet jau matau sviesa tunelio gale kaip sakoma:) zinau kad sitoj situacijoj man labiau pasiseke as turiu vaikus o jis nebeturi nieko
Atsakyti
Labos, vėlyvas rytas, nes vyras namie, tai visi aptingę! Aš trigubai darbingesnė būnu be jo biggrin.gif pasisvėriau, kalkit ant lentos, dėkit baisiausią foto, 97.2 kg doh.gif nors galvojau, kad bus blogiau, praktiškai 2.5 mėn vien ėdžiau, kepiau tortus, pyragus kone kas antrą dieną ir niamniojau biggrin.gif kitą savaitę jau neraudonuosiu rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 08, 11:47)
Labos, vėlyvas rytas, nes vyras namie, tai visi aptingę! Aš trigubai darbingesnė būnu be jo  biggrin.gif  pasisvėriau, kalkit ant lentos, dėkit baisiausią foto, 97.2 kg doh.gif  nors galvojau, kad bus blogiau, praktiškai 2.5 mėn vien ėdžiau, kepiau tortus, pyragus kone kas antrą dieną ir niamniojau  biggrin.gif  kitą savaitę jau neraudonuosiu rolleyes.gif  cool.gif

labai mazai priaugai 4u.gif greit nebu to pliuso mirksiukas.gif joa, su vyru ir as maziau darbinga, kazkaip visai kitaip viskas vyksta kai jis namie doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
oi mergickos kaip raudonuoja lentele blink.gif senai jau taip buve ax.gif
dar laukiu sermuksnelio, puszkino, positive, ir cukriniu avineliu prisiduodant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 08, 10:54)
labai mazai priaugai  4u.gif  greit nebu to pliuso  mirksiukas.gif  joa, su vyru ir as maziau darbinga, kazkaip visai kitaip viskas vyksta kai jis namie  doh.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
oi mergickos kaip raudonuoja lentele  blink.gif senai jau taip buve  ax.gif
dar laukiu sermuksnelio, puszkino, positive, ir cukriniu avineliu prisiduodant  4u.gif

Niu po švenčių nieko keisto, pavarysim per sekančią savaitę ir sužaliuos biggrin.gif gana jau tikrai švęst bigsmile.gif
Atsakyti
Laba, noriu ir as jungtis prie jusu. Kazkada seniau buvau pasirodzius bet eilini karta paluzau... Tai naujais metais nauja pradzia smile.gif. Sikart planas paprastas - atsiskyt saldumynu ( sita jau vykdau bemaz menesi), mazimt miltu, bulviu ir vakarinius valgymus kontroliuot ( nes cia mano didziausi priesai) ir didint fizini aktyvuma ( kol kas vaikstant)
Pradedu su 119,2. Noriu 80 kada nors.

Linkiu jum visom ir sau smile.gif sekmes
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 01 08, 09:41)
As galiu tau pakvietima i torrentus atsiusti, o is ten galesi atsisiust. Ar kaip man tau ji atsiust? Emailu gautus? g.gif

emailu gal netilps g.gif pabandyk per wetransfer.com. Labai aciu 4u.gif

eglutyte, as tave pamenu, junkis, junkis. Visos bendrom jegom kaip nors nuritinsim tuos nelemtus kilogramus smile.gif

caramelia30, su savo ryztu kai pavarysi, tuoj pat gazele patapsi bigsmile.gif
Atsakyti
As jau po pietu. Pasidariau kavutes ir suvalgiau ta gabaliuka obuoliu pyrago, kur vakar norejau. Tiesa, parase man zinute is tos imones, tai deja, bet nepakliuvau. Nenusimenu, ieskau toliau. biggrin.gif
QUOTE(estrejaa @ 2016 01 08, 10:47)
Na pagalba tai toke kad sumokejo uz nuoma pora men i prieki ir dave siektiek pinigu...
Nu nors tiek. O tu i Lietuva grizt neplanuoji?
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 08, 11:47)
Labos, vėlyvas rytas, nes vyras namie, tai visi aptingę! Aš trigubai darbingesnė būnu be jo  biggrin.gif  pasisvėriau, kalkit ant lentos, dėkit baisiausią foto, 97.2 kg doh.gif
Oj, greit nukratysi. 4u.gif
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 08, 11:54)
joa, su vyru ir as maziau darbinga, kazkaip visai kitaip viskas vyksta kai jis namie
drinks_cheers.gif
QUOTE(eglutyte @ 2016 01 08, 12:57)
Laba, noriu ir as jungtis prie jusu.
Sveika sugrizus. 4u.gif As irgi pamenu tave. Tai sekmes lieknejant. 4u.gif
QUOTE(bevale @ 2016 01 08, 13:03)
emailu gal netilps g.gif pabandyk per wetransfer.com. Labai aciu 4u.gif
Hm, parasyk savo emeila. smile.gif
Atsakyti

ka veikinejat ?

juk penktadieniiiiiis !!!!!!

mes su dukrom rubus atrinkinejam kas i muge , ka atiduot .

dar mastau gal i ta lietuviska komedija nulekti g.gif

Airise, koks darbas buvo ?
Papildyta:
QUOTE(bevale @ 2016 01 08, 10:35)
O pas mus pavasaris labai ankstyvas, oj bus man doh.gif

oi kaip pavydziu , del pavasario ... man jau vasari taip norisi viska seti , sodinti ir taip kasmet smile.gif
Atsakyti