Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknejam kas virs 100...

Sveikutes. smile.gif

Mes namie tupim. Siandien ejau sportuot, tai jau kur kas silciau lauke. thumbup.gif Pirmadieni jau maze mokyklon keliaus. Baigesi katino dienos...
Atsakyti
Laba.

Gero savaitgalio visoms 4u.gif rolleyes.gif
Aš dirbu aišku doh.gif bet jau kitas savaitgalis ir man bus laisvas wub.gif
Atsakyti
Labos, mes vakar išsiruošėm iš namų, bet nesėkmingai, nes pliaupt lietūs ėmė, į prekybcentrius nesinorėjo, tai praleidom dieną namie.. uch sunkus man toks savaitgalis, vyrui 4 laisvos! Bet stengiuos labai nenugrybaut ax.gif aij, buvom į sporto klubą užsukę, tai nelabai patiko, kad jokios priežiūros nėra ten, kas kaip nori tas taip sportuoja. Nesužavėjo, o ir vyras kažkaip ėmė zirzt, kad aukotume šeimos laiką, nes eit turėtume ne kartu,o pamainom doh.gif nu kol kas atidedu tą reikalą, gal reiks pabandyt bėgiot, kai pailgės dienos, nes tamsoj bijočiau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. smile.gif As jau po pusryciu. Bandau pamegti avizine kose. Vis man nepavykdavo jos skaniai padaryti. Ta prasme, kai mama padaro, ar valgykloj tai man ji labai skani buna, bet kai pati pagaminu... Tai va, siandien lyg ir gavosi. Sulapnojau visa bliuda. thumbup.gif
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 10, 10:42)
Labos, mes vakar išsiruošėm iš namų, bet nesėkmingai, nes pliaupt lietūs ėmė, į prekybcentrius nesinorėjo, tai praleidom dieną namie.. uch sunkus man toks savaitgalis, vyrui 4 laisvos!  Bet stengiuos labai nenugrybaut  ax.gif aij, buvom į sporto klubą užsukę, tai nelabai patiko, kad jokios priežiūros nėra ten, kas kaip nori tas taip sportuoja. Nesužavėjo, o ir vyras kažkaip ėmė  zirzt, kad aukotume šeimos laiką, nes eit turėtume ne kartu,o pamainom doh.gif  nu kol kas atidedu tą reikalą, gal reiks pabandyt bėgiot, kai pailgės dienos, nes tamsoj bijočiau biggrin.gif

Hm, man kaip tik patinka, kai nieks neziuri ka ir kaip tu darai. thumbup.gif Na aisku, jeigu pirma karta i sporto sale eini, tai tada reiktu butinai. smile.gif

Einu sunio vest.
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 01 10, 10:07)
Hm, man kaip tik patinka, kai nieks neziuri ka ir kaip tu darai. thumbup.gif Na aisku, jeigu pirma karta i sporto sale eini, tai tada reiktu butinai. smile.gif

Einu sunio vest.

Aij eidavau aš į gym'ą prieš 10 metų... tai kažkaip norėtųsi patarimų, kad viską aprodytų, nelabai prisimenu kaip kvėpuot, kaip taisyklingai daryt unsure.gif bent ant kelio užvestų. Nu pagalvosiu dar, kažkaip tikėjausi užsidegt? kad vau noriu, reikia, bet to nebuvo lotuliukas.gif aij kol kas tegu tas svoris taip pakrenta bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Pas mus irgi naminis savaitgalis. Buvom tik baznycioj, paskui uzejom kavos i kavinuke i vsio. Reikia egle nupuost, papuosimus visus nusimt, gaila, kad baigesi tos Kaledos- lauki lauki, o tik sast ir pralekia.. Oras toks siaip sau,dregna labai, tai tikrai seimynos neistemsiu niekur. Sedesim sau ramiai namuose, zaisim stalo zaidimus, tv ziuresim. Kita savaitgali uztai i kalnus vaziuojam biski sniegu pasidziaugt wub.gif
Atsakyti
Sveikutes ,
o pas mus nuskilo gan akyvus savaitgalis - sestadieni vel buvo samojedu susitikimas , tikliau klubo gimtadienis , tai apie 4 valandas lauke prabuvom , cia tai plusas didelis . Bet buvo ir didelis puodas troskinio ir didziulis tortas ir karstas vynas , taigi ka numeciau lakstymas miskais , ta ir susigrazinau si syki smile.gif

Labai grazia vieta teko pamatyti - rekomenduoju ir jums , as tai pirmasyki ten buvau - uz Kernaves - Baltas Kalnas .

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 10, 10:42)
Nesužavėjo, o ir vyras kažkaip ėmė  zirzt, kad aukotume šeimos laiką, nes eit turėtume ne kartu,o pamainom doh.gif  nu kol kas atidedu tą reikalą, gal reiks pabandyt bėgiot, kai pailgės dienos, nes tamsoj bijočiau biggrin.gif

na man tas pats - atrodo jei cia pamainom sportuosim , tai kada kartu vakarus leisti su visa seima ?

reik kazkaip ryztis ir pradet ir namuose sportuoti .

Papildyta:
QUOTE(Airisė @ 2016 01 10, 11:07)
Einu sunio vest.

mes po suniuku meeto pirmasyki paleidom Dese nu pavadzio . ir ka ? viskas puiku - palakste su vyru ir kitu musu suniuku stadione prie namu ir pirma parleke namo thumbup.gif
Atsakyti
ka veikiat ?

mes ziurim x facoriu su naminiu popcornu . Taip skaniai gavosi - su Dziugo suriu thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,siandien pasnikas thumbup.gif kazkur vakar mane pertrauke taip skauda tarp sonkauliu po krutine kad ojojoj...idomu ar iseis siandien pasportuot g.gif
Atsakyti
Labas rytas ,

Frolka , gal turi kokio tepalo ( tigro ar vaikisko) greiciau praeitu ,jei siltai laikytum.

as ir bandysiu pasnikaut - pirma syki siemet smile.gif

2 vaikai i mokykla isejo , 2 liko - bet jau jauciasi tyla namie smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. As jau po sporto. showoff.gif Irgi pasnika darysiu. Diedas, velnias, sirdeliu prigamino. Ufff. doh.gif Dziaugiuosi, kad temute atgijo. thumbup.gif
QUOTE(jolitamaria @ 2016 01 10, 22:07)
mes ziurim x facoriu su naminiu popcornu . Taip skaniai gavosi - su Dziugo suriu  thumbup.gif
Cia pati darai, ar perki tokius?
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 11, 09:10)
Labas rytas,siandien pasnikas thumbup.gif  kazkur vakar mane pertrauke taip skauda tarp sonkauliu po krutine kad ojojoj...idomu ar iseis siandien pasportuot g.gif
Uj, jauciu tau tarpsonkaulini nerva skauda. Pamenu mamai kai skaudejo, tai ligoninen net vezem. Zinot pagyvenes zmogus, bijojom, kad nebutu kas baisiau. Sveik greiciau. 4u.gif

Oj, mes dabar tik dviese. As ir suo. Tyluma, ramuma. Taip keista, po viso to svenciu surmulio. Vakar kaledines dekoracijas sudejom, egle nupuosem. MB mama isvaziavo namo, tevas dar ligoninej. Gydytojai nezino kas jam yra. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2016 01 11, 09:31)
Labas rytas ,

Frolka , gal turi kokio tepalo ( tigro ar vaikisko) greiciau praeitu ,jei siltai laikytum.

as ir bandysiu pasnikaut - pirma syki siemet smile.gif

2 vaikai i mokykla isejo  , 2 liko - bet jau jauciasi tyla namie smile.gif

sekmes pasnikaujant mirksiukas.gif tepiau tepalu, tai ciut geriau ax.gif
QUOTE(Airisė @ 2016 01 11, 09:46)

Uj, jauciu tau tarpsonkaulini nerva skauda. Pamenu mamai kai skaudejo, tai ligoninen net vezem. Zinot pagyvenes zmogus, bijojom, kad nebutu kas baisiau. Sveik greiciau. 4u.gif

4u.gif gero pasniko 4u.gif
Atsakyti