QUOTE(Airisė @ 2016 01 11, 21:33)
O as su savo pasniku sufeilinau.

Jau kelinta karta. Iki kokios 16 val. galiu laisvai isbut neuzkandziaujant, o po to iki pat 21 galiu est viska is eiles. O dar tos sirdeles.

Gal as ryte per mazai valgau? Ar pietum?

Anyway, stengiuos susiimt.
Tiesa, ryt vel varau i pokalbi. Sian paskambino.
Sekmes

hm,net nezinau,as kazkaip nusiteikiu ir jau ta pasniko diena atlaikau be jokiu uzkandziavimu,nors oi patikekit kiek visko norisi pagriebt,bet laikaus iki paskutiniuju

na tu gal is tu kurie vakare labiau valgyt nori nei kad ryte? Tai tada reiktu gal pasniko maista pasiskirstyt I keleta daliu ir labiau ant vakaro suvalgyt
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 11, 23:40)
Airise, sėkmės pokalby rytoj
Puszkinai, faina staigmena. Aš vakar visai šeimai bilietus į Lt nupirkau, bet mes birželį vyksim. Reik iki tada atgaut formas
Pasninkaut ir man sunku būtų, lengviau turbūt badaut, kol nepajaučiu jokiio maisto skonio, visai nieko. Bet kol kas taip nedarysiu, labai greit slabna man daros jei nedavalgau

o širdelės juk raumenukai ten, tai nieko blogo
Atskrenda trečiadienį pas mane vėl viešnia, ale tikiuos labai neatsipalaiduot. Gerai, kad tik savaitei
Mažesnė lėkštė, tai gera mintis, kuri pas mane seniai galvoj, bet kai valgau, pamirštu

nu kažkaip irsiuos į priekį, jei neužteks mano primetimo, teks griežčiau skaičiuotis...
Laikykis

na iki birzelio 4 men beliko,reik susiimt
Labas rytas