Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknejam kas virs 100...

QUOTE(frolka25 @ 2016 01 11, 18:18)
Tai as mazdaug stengiuos nevirsyt 1400 dienai ax.gif jei ne savaitgaliai tai turbut dar geriau mesciau blush2.gif

Tie savaitgaliai ne į naudą biggrin.gif

Kovo pradžioje grįžtu į Lietuvą-sesei gimtadienio staigmeną darysiu-nežino ji to,kad parskrisiu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 11, 18:20)
  kaip jūs taip tikliai tas kalorijas susiskaičiuojat, negi sveriat viską?  Nu aš niekaip negaliu, tai daugmaž tiesiog stengiuos nepadaugint ir visokių blogių nevalgyt biggrin.gif

Nesveriu,mano programėlė už mane paskaičiuoja biggrin.gif
Ir produktus renkuosi tokius,kurių pakuotę suvartoju per porą kartų. Tai jei pusę imu,kalorijos dalinasi ir tiek,o ant pakelio juk nurodyta viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 11, 20:20)
Aš truputį nuo savo grikių nusivažiavau šiandien, bet diena vistiek užskaityta, kažkaip nebuvo nuotaikos man juos valgyt  doh.gif  tai ir neprievartavau savęs... man irgi nusibodo tokia būsena, noris lengvesne jaustis ir būti bigsmile.gif  ilgas kelias prieš akis,bet su kiekviena diena jis trumpėja  cool.gif  kaip jūs taip tikliai tas kalorijas susiskaičiuojat, negi sveriat viską?  Nu aš niekaip negaliu, tai daugmaž tiesiog stengiuos nepadaugint ir visokių blogių nevalgyt biggrin.gif

Nesveriu kaskart,nu nebent neisivaizduoju koks kaloringumas ,tai tada pasveriu,o siaip viska is akies as primetu ax.gif bet esme pas mane ta, kad lekste padalinta dabar I 4 dalis : 2 darzovem,1 mesai,1 garnyrui ax.gif ir lekste mazesne blush2.gif
QUOTE(puszkinas @ 2016 01 11, 20:26)
Tie savaitgaliai ne į naudą  biggrin.gif

Kovo pradžioje grįžtu į Lietuvą-sesei gimtadienio staigmeną darysiu-nežino ji to,kad parskrisiu :wu

Tikrai ne I nauda,ale norisi gyvent kaip zmogui lotuliukas.gif
Saunuole,liuks staigmena!
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 11, 18:32)

Tikrai ne I nauda,ale norisi gyvent kaip zmogui  lotuliukas.gif
Saunuole,liuks staigmena!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai biggrin.gif
Norėjau grįžti sausio pabaigoj,bet pagalvojau,kad geriau būsiu gimtadienio dovana bigsmile.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Saunuoles, merginos. thumbup.gif

Puszkinas, nuostabi dovana. wub.gif

O as su savo pasniku sufeilinau. verysad.gif Jau kelinta karta. Iki kokios 16 val. galiu laisvai isbut neuzkandziaujant, o po to iki pat 21 galiu est viska is eiles. O dar tos sirdeles. doh.gif Gal as ryte per mazai valgau? Ar pietum? g.gif Anyway, stengiuos susiimt.

Tiesa, ryt vel varau i pokalbi. Sian paskambino. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 01 11, 19:33)

Puszkinas, nuostabi dovana. wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

Sėkmės ryt mirksiukas.gif 4u.gif

O dėl pasniko.. tiesiog negalvok apie maistą. Žinau,kad sunku,aš pati neprisiverčiu vėl jų pradėti doh.gif bet trečiadienį arba ketvirtadienį jau būtinai darysiu.
Apsišarvuok kantrybe,susirask veiklos ,gerk vandens daugiau ir ištversi 4u.gif

Aš jau dabar norėčiau valgyt blink.gif kažkodėl alkis kankina šaindien. Tai vyniosiuos į lovą greitai ax.gif
Atsakyti
Airise, sėkmės pokalby rytoj 4u.gif

Puszkinai, faina staigmena. Aš vakar visai šeimai bilietus į Lt nupirkau, bet mes birželį vyksim. Reik iki tada atgaut formas bigsmile.gif

Pasninkaut ir man sunku būtų, lengviau turbūt badaut, kol nepajaučiu jokiio maisto skonio, visai nieko. Bet kol kas taip nedarysiu, labai greit slabna man daros jei nedavalgau doh.gif o širdelės juk raumenukai ten, tai nieko blogo mirksiukas.gif

Atskrenda trečiadienį pas mane vėl viešnia, ale tikiuos labai neatsipalaiduot. Gerai, kad tik savaitei lotuliukas.gif blush2.gif

Mažesnė lėkštė, tai gera mintis, kuri pas mane seniai galvoj, bet kai valgau, pamirštu doh.gif nu kažkaip irsiuos į priekį, jei neužteks mano primetimo, teks griežčiau skaičiuotis...
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 01 11, 21:33)

O as su savo pasniku sufeilinau. verysad.gif Jau kelinta karta. Iki kokios 16 val. galiu laisvai isbut neuzkandziaujant, o po to iki pat 21 galiu est viska is eiles. O dar tos sirdeles. doh.gif Gal as ryte per mazai valgau? Ar pietum? g.gif Anyway, stengiuos susiimt.

Sekmes 4u.gif hm,net nezinau,as kazkaip nusiteikiu ir jau ta pasniko diena atlaikau be jokiu uzkandziavimu,nors oi patikekit kiek visko norisi pagriebt,bet laikaus iki paskutiniuju ax.gif na tu gal is tu kurie vakare labiau valgyt nori nei kad ryte? Tai tada reiktu gal pasniko maista pasiskirstyt I keleta daliu ir labiau ant vakaro suvalgyt g.gif

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 11, 23:40)
Airise, sėkmės pokalby rytoj 4u.gif

Puszkinai, faina staigmena. Aš vakar visai šeimai bilietus į Lt nupirkau, bet mes birželį vyksim. Reik iki tada atgaut formas bigsmile.gif 

Pasninkaut ir man sunku būtų, lengviau turbūt badaut, kol nepajaučiu jokiio maisto skonio, visai nieko. Bet kol kas taip nedarysiu, labai greit slabna man daros jei nedavalgau doh.gif  o širdelės juk raumenukai ten, tai nieko blogo  mirksiukas.gif

Atskrenda trečiadienį pas mane vėl viešnia, ale tikiuos labai neatsipalaiduot. Gerai, kad tik savaitei  lotuliukas.gif  blush2.gif 
Mažesnė lėkštė, tai gera mintis, kuri pas mane seniai galvoj, bet kai valgau, pamirštu  doh.gif  nu kažkaip irsiuos į priekį, jei neužteks mano primetimo, teks griežčiau skaičiuotis...

Laikykis 4u.gif na iki birzelio 4 men beliko,reik susiimt thumbup.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 12, 08:20)
Laikykis 4u.gif na iki birzelio 4 men beliko,reik susiimt thumbup.gif
Labas rytas 4u.gif

Uch, iki mano datos dar geri mėn blush2.gif biggrin.gif net persiskaičiavau kai parašei. Tai jei iš lėto kryptingai eisiu link tikslo,tai jį pasieksiu nesismaugdama labai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes. As jau grizau. 4u.gif

Zo, pokalbis praejo gerai. Dave dar isversti kelis sakinukus i rusu ir anglu kalbas. Pasijutau kaip per egzamina. biggrin.gif
Aciu jums uz palinkejimus ir uz patarimus. biggrin.gif Bandysiu siandien pasitaisyti. 4u.gif
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 12, 11:30)
Uch, iki mano datos dar geri mėn  blush2.gif  biggrin.gif  net persiskaičiavau kai parašei. Tai jei iš lėto kryptingai eisiu link tikslo,tai jį pasieksiu nesismaugdama labai bigsmile.gif  thumbup.gif
Iki kokios datos? smile.gif
Atsakyti
As jau po pietu ax.gif idomu sniego kasimas nuo kiemo skaitosi sportu lotuliukas.gif nes vaziavom I kaima,o ten prisnigta pas babule vos ne iki keliu,tai ejom su vyru atkasinet ax.gif oras fantastika thumbup.gif maze sniege issivoliojo,4 poras pirstiniu teko pakeisti, bet uztat laimes pilnos kelnes thumbup.gif pamiegos pietu, reiks eit vel I lauka ax.gif
Atsakyti
Sveikos.
Frolka, kaip sniego pavyzdziu, uch kaip kasti noreciau dabar ji smagiai mosuodama kastuvu biggrin.gif Vaziuosim roges pirkti, vaziuojam savaitgali i kalnus, tai vaikas gales duotis wub.gif

Airise,linkiu gauti sita darba! Ar noretum? Tai jau rimtai apsisprendei grizti i darbo rinka? Atsibodo namuose sedet?

Siandien saule sviecia, danguj nei debeselio,iskart nuotaika gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 12, 13:05)
As jau po pietu ax.gif  idomu sniego kasimas nuo kiemo skaitosi sportu lotuliukas.gif

skaitosi , dar ir kaip thumbup.gif

mano pasnikas vakar toks labai pusiau buvo , vakare pauzkandziavau , tai siandien is naujo bandau blush2.gif

Atsakyti