Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknejam kas virs 100...

Labas rytas. Kokie planai siandien? As namus prasivaliau biski, vakarop vaziuosim vaikui karnavalini kostiuma nauja pirkti, ketvirtadieni bus svente mokykloj. Bet dar pats nesugalvojo, kaip nori apsirengti.

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 25, 17:05)

Kaip faina dėl kačiuko, bevale  wub.gif

Labai dziaugiuosi pati smile.gif

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 25, 20:07)

Aš jau po vakarienės, apsiėdžiau salotų su tunu, kiaušais ir halumi sūriu keptu wub.gif  jaučiu padauginau, aij bet bala nematė, vistiek salotos  rolleyes.gif

Sito surio nezinau, bet labai megstu ir as salotas su tunu, kiausiniais, pomidoriukais ir mocarela wub.gif

QUOTE(jolitamaria @ 2016 01 26, 10:48)

oi kaip faina smile.gif visai seima suartins sitas mazylis smile.gif

man irgi taip atrodo, kad daug dziaugsmo atnes wub.gif

Airise, laikau kumscius!!! thumbup.gif
Atsakyti
Gavau darba. Pradedu nuo pirmadienio. yahoo.gif clap.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 01 26, 16:05)

Valio thumbup.gif drinks_cheers.gif naujas etapas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 26, 16:08)
Valio thumbup.gif  drinks_cheers.gif  naujas etapas thumbup.gif
Visiskai naujas. Ir dziaugiuosi, ir bijau. rolleyes.gif Na bet viskas bus gerai. thumbup.gif Aisku pasiilgsiu tu pasivartymu lovoj iki pietu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Airise, sveikinu thumbup.gif Labai dziaugiuosi ir linkiu, kad butum patenkinta nauju darbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bevale @ 2016 01 26, 16:13)
Airise, sveikinu thumbup.gif Labai dziaugiuosi ir linkiu, kad butum patenkinta nauju darbu 4u.gif

Aciu. wub.gif

Pergyvenu tik del to, kad kai nervinuosi - valgau. unsure.gif Praeita karta pastrigau panasaus svorio ir vel pradejau priaugineti, kai keitesi mano darbai. Dabar irgi to bijau. unsure.gif Stengsiuos, kad tai nepasikartotu. pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 01 26, 16:51)
Aciu. wub.gif

Pergyvenu tik del to, kad kai nervinuosi - valgau. unsure.gif Praeita karta pastrigau panasaus svorio ir vel pradejau priaugineti, kai keitesi mano darbai. Dabar irgi to bijau. unsure.gif Stengsiuos, kad tai nepasikartotu. pioneer.gif

Tai jau kai zinai ko tikėtis ruoskis iskart,susideliok meniu ir pan,kad netektu valgyt kas papuole ir kada papuole ax.gif as manau kad sikart atsilaikysi,na gal savaite pagrybausi ir paskui grisi I vezes! thumbup.gif
Atsakyti
Woooohooo, sveikinimai, Airise 4u.gif bigsmile.gif super naujas etapas wub.gif thumbup.gif tu mum čia jei ką pasibėdavok su stresais, mes neleisim tau jų suvalgyt biggrin.gif

Pas mus šiandien kugelio vakaras, tai uch, reiks ryt ar poryt kokį pasninką pasidaryt, labai jau atsipalaidavau šią savaitę blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 26, 17:04)
Tai jau kai zinai ko tikėtis ruoskis iskart,susideliok meniu ir pan,kad netektu valgyt kas papuole ir kada papuole ax.gif as manau kad sikart atsilaikysi,na gal savaite pagrybausi ir paskui grisi I vezes!  thumbup.gif
As tikiuosi, kad viskas bus gerai. wub.gif Rytoj varau apsipirkti. Reik batu ir dar kokiu smutkiu gal prigriebsiu. Tarp zmoniu gi teks but didziaja dienos dali. lotuliukas.gif
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 26, 19:13)
Woooohooo, sveikinimai, Airise 4u.gif  bigsmile.gif  super naujas etapas wub.gif  thumbup.gif  tu mum čia jei ką pasibėdavok su stresais, mes neleisim tau jų suvalgyt biggrin.gif

Pas mus šiandien kugelio vakaras, tai uch, reiks ryt ar poryt kokį pasninką pasidaryt, labai jau atsipalaidavau šią savaitę blush2.gif  doh.gif
Aciu, Caramelia. wub.gif Butinai ateisiu pasibedavoti! Lenteles irgi ikelinesiu, nebijokit. Tik ar bus gerai, jei jos bus apie 19 val. penktadieniais? Ar tiktu? rolleyes.gif

Mano pasnikas siandien kaip ir pavyko, isskyrus kelis mazus keptos duonos su cesnaku gabaliukus ir gabaliuka picos. Vaikai valge, tai tiesiog lydziausi nuo kvapo. doh.gif

Rytoj yomayo. Gal i filma koki nulekt reiks. g.gif Gundo 5-oji banga ir Setono vaikas. Neprisimenu kada be vaiko kine buvau, tai visiai siaubiaka pamatyt noreciau. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 26 sausio 2016 - 20:56
Sveikos merginos na ir priplepejot thumbup.gif Sveikinimai nestukem 4u.gif Sveikinimai Airisei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 01 26, 16:05)

sveikinam !!! Katino dienos baigesi , bet rasideda nauji nuotykiai !

na tikiuosi ,kad cia daznai pasirodysi

Man tai praejusia savaite taip gerai buvo susidelioja valgymai ,kad be jokiu iskrovis dienu gerai numeciau , na bet sia , tai schmoll.gif ... noriu valgyt nuo pat ryto iki vakaro ... ax.gif Noriu tik valgyt , siuti ir miegoti . Na kas man cia sia savaite ?

Kokie jusu planai siandien ?

as tai noriu sukelt autokedutes nuotraukas - pardavimui .

Taigai musu mazyliui vakar 6 metukai suejo smile.gif !!!! Vkara tik su seima azymejom ,o su sveciais gal sekmadieni gimtadieni suruosiu .

19 kg sveria ,o kedute maxi cosi iki 18 kg. Ka jus keiciat po kedutes ? pasoste gal ?

Bevale , prasau placiau apie tuos italiskus karnavalus ? Cia tas Uzgaveniu ? Kada bus ?

Papildyta:
QUOTE(Airisė @ 2016 01 26, 20:52)
Tarp zmoniu gi teks but didziaja dienos dali. lotuliukas.gif

Mano pasnikas siandien kaip ir pavyko, isskyrus kelis mazus keptos duonos su cesnaku gabaliukus ir gabaliuka picos. Vaikai valge, tai tiesiog lydziausi nuo kvapo. doh.gif

Saunuole del pasniko !!! thumbup.gif

Beja kurioj vietoj dirbsi ? toli nuo namu ?
Atsakyti
Labas rytas.

Mano mergina nori sirgti. doh.gif Buciau siandien jau neleidus, bet temperaturos nera, o siandien vyks pamokele saugaus eismo ir elgesio su pirotechnika, tai labai norejo nueiti. Rytoj jauciu sedes namie. g.gif Ir MB sirguliuoja. Matau, kad blogai jauciasi. Tikiuosi neisisirgsim. unsure.gif
Vaziuosiu siandien i Akropoli, o veliau i darboviete dokumentus uzpildyti. Vakar vakare sunkiai sekesi uzmigti. Vis galvojau kaip ten bus viskas. Bet jus teisios - baigesi katino dienos. Siek tiek gaila. blush2.gif
QUOTE(estrejaa @ 2016 01 26, 21:18)
Sveikos merginos na ir priplepejot thumbup.gif  Sveikinimai nestukem 4u.gif  Sveikinimai Airisei 4u.gif
Aciu. wub.gif
QUOTE(jolitamaria @ 2016 01 27, 07:58)
19 kg sveria ,o kedute maxi cosi iki 18 kg.  Ka jus keiciat po kedutes ? pasoste gal ?

Saunuole  del pasniko !!! thumbup.gif

Beja kurioj vietoj dirbsi ? toli nuo namu ?
Sveikinam su gimtadieniu. 4u.gif
Mes vienoj masinoj turim tik pasoste (mes pasikniuku vadinam biggrin.gif), o kitoj didele kedute. Ten iki 36 kg berods. Galima nuimti ta virsutine dali ir irgi tada bus tik pasikniukas, o galima su virsutine dalim. Ta dalis labai pravercia ilgesnese kelionese, nes vaikas gali patogiau miegoti - nenukara taip galva, nes cia yra soniniai tie borteliai. Va tokia mazdaug:
user posted image

Jo, dziaugiausi siandien uzlipus ant svarstykliu, nes pagaliau pakrito svoris. Turejau eit sportuot, bet siandien man sporta atstos shopingas. lotuliukas.gif

15 minuciu vaziavimo nuo namu. Nezinau kaip rytais bus, bet pradedu 8:30, tai gal jau nebus kamsciu. thumbup.gif
Atsakyti