Labas rytas.

As jau po sporto. Siandien visus treniruoklius radau. Patiko.

Tiesa, ejau iki sporto klubo su naujais tais zieminiais batais, tai vienos kojo kulksni pritryniau.

Tikiuosi prasitampys.

Atgal su kedais parejau.
QUOTE(jolitamaria @ 2016 01 28, 07:52)
Airise , gal pasirodyk mums tuos batus ! as ir noriu graziu , nauju , bet nerandu patogiu , tai siuo metu su zieminiais croksais vaikstau .
Kaip dukros sveikata ?
Parodysiu butinai, kai nufotkinsiu.

O maze taip pat. Ryte tempos nebuna, veliau uzkyla iki 37. Siek tiek kosti, nosis uzgulta labai. Bijau, kad nebutu sinusitas vel. Siandien eisiu sveikatos patikrinimui darbui, tai ir ja su savim paimsiu, gal gydytoja paziures.
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 28, 13:47)
Labas rytas, aš vakar visiškai nutrūkau, kažkoks ėdimo priepuolis ištiko, fui kaip šiandien savęs už tai nekenčiu

laukiu kilo plano... o pilnatis miegą lb veikia, aš ir vartaus ir vaikai visi neramiau miega.
As irgi prastai miegojau. Ir uzmigt sunku kazkaip, vis mintys galvon lenda. Jaudinuosi del darbo. Siokiu tokiu baimiu yra...
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 28, 18:08)
gavau kilo.lt planą, tai ryt apsipirksiu pagal juos produktus ir bandysiu maitintis. O kažin ten rašo kad tipo galima kažką kitą pasirinkt, bet man su telefu nerodo. Gal tik per kompą rodo?

Airise, ar gavai kokį bonusą už mano narystę??
Taip taip, ten gali keisti. Man per kompa patogiau ziureti. O bonusa gavau - 10, kuriuos galiu isleisti kilo parduotuvej arba panaudoti narystei. Pardej nieko gero ner, o ar tesiu nezinau. Mielai tau perleisciau, ale funkcijos tokios ner.

O kaip tau planas? Ka gavai? Kaip sportas?
Man va pakeite siek tiek sporto programa pagal mano pastabas.
O tu gavai koki bonusa? Kaip man ten rase, kad ilgiau galioja...
Tiesa, siandien 93,9. Ir as jauciu, kad pasiekiau ta riba kai "siek tiek prisilaikant" svoris nebekrenta. Turiu labiau susiimti. Pamenu praeita karta ties sia riba vel priaugineti pradejau. Ufff sunkus laikai laukia.
Mergaites, laukiu visu skaiciuku. Vakare ikelsiu lentele. Visos turbut mato, kad Frolka neprisiduoda, tai ir jos galvoja, kad siandien ne penktadienis.
Einu veida nusipiest, eisiu veliau nuotrauku dokumentams darytis.