Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknejam kas virs 100...

QUOTE(frolka25 @ 2016 01 27, 19:18)
Na tikiu,kai 4 jau aplink zuja thumbup.gif

Tai jau tikrai biggrin.gif gana man tų stebuklingų laukimų... super dėl tavęs džiaugiuos, kasdien pagalvoju kaip jautiesi, nerealus tas laukimas vistik wub.gif
Atsakyti
Labas rytas ,

Airise , kaip gerai ,kad mamai nieko rimciau nenutiko . Per radija tik ir girdziu, kad priimamieji pilni , daug traumu ant ledo. Bet koks apsurdas - prie vieno didziausiu iejimu - ledas , Akras visiskai nepasiruoses lankytojams.

Bevale , oi kaip ilgai jus ten svenciate Uzgavenes, ir del uosvio faina , taip ir isivaizduoju kaip jus ten abu parla italiano prie kapucino puodelio. Grazi man italu kalba smile.gif seniau kai vykom ten atostogu , tai truputi buvau pasimokius .

Bevale, rasei sunui 6 , o kaip pas jus mokykla jau ar darzelis ? Mes planavom siemet dar nevest i mokykla - bus 6,5 , o vest 7.5 . Bet iskart po gmtadienio jis taip susidomejo mokslais - turim pratybas ikimokyklinukmas , tai visa diena nori tas uzduotis atlikineti , ne multikai , nei laukas neberupi . Idomu ar ilgam cia smile.gif

Airise , gal pasirodyk mums tuos batus ! as ir noriu graziu , nauju , bet nerandu patogiu , tai siuo metu su zieminiais croksais vaikstau .

Kaip dukros sveikata ?

Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 27, 23:38)
Tai jau tikrai biggrin.gif  gana man tų stebuklingų laukimų... super dėl tavęs džiaugiuos, kasdien pagalvoju kaip jautiesi, nerealus tas laukimas vistik wub.gif

4u.gif jauciuos tai gerai, rytais tik silpnoka buna,o siaip viskas tvarkoj 4u.gif

labas rytas. Gal kokia pilnatis?nes kazkaip prastai miegu nakti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frolka25: 28 sausio 2016 - 09:17
Labas rytas, aš vakar visiškai nutrūkau, kažkoks ėdimo priepuolis ištiko, fui kaip šiandien savęs už tai nekenčiu verysad.gif laukiu kilo plano... o pilnatis miegą lb veikia, aš ir vartaus ir vaikai visi neramiau miega.
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 28, 13:47)
Labas rytas, aš vakar visiškai nutrūkau, kažkoks ėdimo priepuolis ištiko, fui kaip šiandien savęs už tai nekenčiu verysad.gif  laukiu kilo plano... o pilnatis miegą lb veikia, aš ir vartaus ir vaikai visi neramiau miega.

Tai ko cia taip? Del drauges isvykimo nuliudai?
as tai siandien lauke pasivaiksciojau su maze,paskui drauge sutikau su suneliu,tai pakalbejom.grizau namo issiviriau agurkines sriubos wub.gif privalgiau,uzmigdziau maze,pati isokau nusimaudyt ir db sedziu kojas istiesus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 01 28, 15:12)
Tai ko cia taip? Del drauges isvykimo nuliudai?
as tai siandien lauke pasivaiksciojau su maze,paskui drauge sutikau su suneliu,tai pakalbejom.grizau namo issiviriau agurkines sriubos wub.gif privalgiau,uzmigdziau maze,pati isokau nusimaudyt ir db sedziu kojas istiesus ax.gif

Aha, liūdna kažkaip+nieko vakarienei suplanavus nebuvau,tai taip ir gavos.. bet šiandien prasivėdinau,išėjau tik su vežimu,tai pavarinėjau po pardas, pasivaikščiojau kokius 7 km,galvą pravėdinau wub.gif

gavau kilo.lt planą, tai ryt apsipirksiu pagal juos produktus ir bandysiu maitintis. O kažin ten rašo kad tipo galima kažką kitą pasirinkt, bet man su telefu nerodo. Gal tik per kompą rodo? g.gif Airise, ar gavai kokį bonusą už mano narystę??
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas ,

as ir nekaip miegu , bet kaltinu velyvas vakarienes.

Siandien penktadienis ! visai buvau pamirsus smile.gif
clap.gif yahoo.gif assa.gif

Kas zinot ? si vakar rodys Mama ?

Vakar radau tokia audiniu patduotuve , kur parduodamus audinius sveria smile.gif tai nusipirkau keleta , labai maga pradeti . planuoju dzinsini sijonuka siutis , toks fainas tamsus dzinsas , gerai besitampantis .

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2016 01 29, 09:00)
Labas rytas ,

as ir nekaip miegu , bet kaltinu velyvas vakarienes.
Siandien penktadienis ! visai buvau pamirsus smile.gif
clap.gif  yahoo.gif  assa.gif

Kas zinot  ? si vakar rodys Mama ?

Vakar radau tokia audiniu patduotuve , kur parduodamus audinius sveria smile.gif tai nusipirkau keleta , labai maga pradeti . planuoju dzinsini sijonuka siutis , toks fainas tamsus dzinsas , gerai besitampantis .

Tai pasisvert reiktu ta proga ax.gif
o tu siuveja gal? Na as galvoju kad as tai nelabai zinociau nuo ko pradet siut ta sijona lotuliukas.gif paskui pasirodyk fb thumbup.gif uzmaciau fb seminaras kazkoks vyksta vilniuj siuvimo pradmenys ar kazkas pan,tik kad vietu neber ax.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif As jau po sporto. Siandien visus treniruoklius radau. Patiko. thumbup.gif Tiesa, ejau iki sporto klubo su naujais tais zieminiais batais, tai vienos kojo kulksni pritryniau. doh.gif Tikiuosi prasitampys. unsure.gif Atgal su kedais parejau.
QUOTE(jolitamaria @ 2016 01 28, 07:52)
Airise , gal pasirodyk  mums tuos batus ! as ir noriu graziu , nauju  , bet nerandu patogiu , tai siuo metu su zieminiais  croksais vaikstau .
Kaip dukros sveikata ?
Parodysiu butinai, kai nufotkinsiu. rolleyes.gif O maze taip pat. Ryte tempos nebuna, veliau uzkyla iki 37. Siek tiek kosti, nosis uzgulta labai. Bijau, kad nebutu sinusitas vel. Siandien eisiu sveikatos patikrinimui darbui, tai ir ja su savim paimsiu, gal gydytoja paziures.
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 28, 13:47)
Labas rytas, aš vakar visiškai nutrūkau, kažkoks ėdimo priepuolis ištiko, fui kaip šiandien savęs už tai nekenčiu verysad.gif  laukiu kilo plano... o pilnatis miegą lb veikia, aš ir vartaus ir vaikai visi neramiau miega.
As irgi prastai miegojau. Ir uzmigt sunku kazkaip, vis mintys galvon lenda. Jaudinuosi del darbo. Siokiu tokiu baimiu yra... unsure.gif
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 01 28, 18:08)
gavau kilo.lt planą, tai ryt apsipirksiu pagal juos produktus ir bandysiu maitintis. O kažin ten rašo kad tipo galima kažką kitą pasirinkt, bet man su telefu nerodo. Gal tik per kompą rodo?  g.gif  Airise, ar gavai kokį bonusą už mano narystę??
Taip taip, ten gali keisti. Man per kompa patogiau ziureti. O bonusa gavau - 10€, kuriuos galiu isleisti kilo parduotuvej arba panaudoti narystei. Pardej nieko gero ner, o ar tesiu nezinau. Mielai tau perleisciau, ale funkcijos tokios ner. doh.gif O kaip tau planas? Ka gavai? Kaip sportas?
Man va pakeite siek tiek sporto programa pagal mano pastabas.
O tu gavai koki bonusa? Kaip man ten rase, kad ilgiau galioja...

Tiesa, siandien 93,9. Ir as jauciu, kad pasiekiau ta riba kai "siek tiek prisilaikant" svoris nebekrenta. Turiu labiau susiimti. Pamenu praeita karta ties sia riba vel priaugineti pradejau. Ufff sunkus laikai laukia. unsure.gif
Mergaites, laukiu visu skaiciuku. Vakare ikelsiu lentele. Visos turbut mato, kad Frolka neprisiduoda, tai ir jos galvoja, kad siandien ne penktadienis. lotuliukas.gif
Einu veida nusipiest, eisiu veliau nuotrauku dokumentams darytis. flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 29 sausio 2016 - 10:51
Labas rytas 4u.gif niu tas kilo, tai bais nesužavėjo, nes žiūrėjau tik per telefoną, sporto daug neprašiau, nes nelabai laiko man gaunas ištaikyt kad vaikai ant galvos nesuliptų,tai dvi dienas tik sportuosiu namie, bet jaučiu bus ten ką veikt. Serijos 3-20 😀 O bunusas mano turėtų būti ilgesnė narystė, ėmiau 3 mėn, tai topo gaut turėčiau 4, bet to ir per telefą nerodo.labai griežtai aš ten pagal juos nesilaikysiu, bet man gerai bus orientuotis su kiekiais ir produktais thumbup.gif reiktų išsimatuot ir nusifotkint jiems blush2.gif bet vyras namie tai pagalvos visai kūkū, o dar kad kur keliu į internetą tai išvis lotuliukas.gif tai padarysiu tai pirmadienį biggrin.gif aij vakar dar kebabų prikirtau vakare, tiesa namų gamybos. Prisiduodu 93.4 kg. Tikiuos kitą savaitę didesnio minuso. Labai noriu išlipt iš tų 9 doh.gif
Atsakyti
Kas čia dabar, tai tik dviese mes su Airise likom blink.gif unsure.gif kur kitos dingę? Kur naujokės???

Pasportavau šiandien pagal kilo, eina sau plerza kokia, rankos kojos dreba nuo savo svorio vien biggrin.gif ir apimtis pasimatavau, verkt noris. Vien šlaunis ~+13cm, palyginus su prieš nėštumą blink.gif verysad.gif
Atsakyti