Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknejam kas virs 100...

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 02 05, 13:07)
gal visai padėtų surašyti vis ką per dieną suvalgom, būtų kaip ir ne kažką pridavinėt nuodėmes, tai gal padėtų juo jų susilaikyt ax.gif

drinks_cheers.gif galim pabandyt; nors siandien mano visai neteisinga diena doh.gif nors ir planavau taip papramogaut, svarbu nepratest daugiadieniu. Nuejom siandien su drauge i kina, tada papietaut, zodziu smagiai praleidom laika, pailsejom nuo darbu ir seimynu biggrin.gif
Zodziu meniu siandien:
Grudeta varske su braskiu uog.
Spragesiu (puse mazo indelio), sprite - cia kine
Susiai (12) ir tiramisu ledu desertas kavinej
Lekste sriubos, salotos is pomidoru trupucio ryziu ir kons. tuno, puse sauksto grietines
Salotos is burokeliu, silkes, svoguno su majonezu; duonos juodos rieke
Dar veliau obuoli suvalgysiu
Atsakyti
Bevale geros tau keliones 4u.gif as tik syki buvau Londone pries 3 metus. Savaite darbiniai mokymai buvo - vasara, tai oras buvo nuostabus wub.gif gaila kad laiko bubo mazokapasivaiksciot
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 02 05, 13:47)
Grizau is ligonines...
Vaje, isivaizduoju. console.gif Man per visa nestuma tik 3 kartus echo dare. 4, 18, 2? (nepamenu tikslios savaites) savaite. Pati ekrane maciau tik 18 sav. Tada ir nuotrauka gavau. Vienintele. Kitus kartus ekranas buvo nusuktas ir labai bjaurios bobos dare, tai nenorejau velniu gaut. Dar vaikas pati tada buvau. doh.gif
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 02 05, 13:54)
Man skaniausia kava Mocha...
O taip, Mocha man patinka metine. Niaaam... wub.gif

Bevale, geros keliones. 4u.gif

O mano meniu siandien:
Du sumustiniai su slapenka ir kava su pienu;
Bananas;
Salotu indelis;
Latte;
ir dabar tuoj vakarienei suvalgysiu rageli su kava ir sureli. Jeigu edamoji neuzpuls. doh.gif

Tuoj bus lentute. 4u.gif
Papildyta:
user posted image

Saunuoles merginos! 4u.gif
first.gif Caramelia30
second.gif eglutyte
third.gif Airisė

bevale nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 05 vasario 2016 - 19:00
mano meniu siandien:
vanduo su citrina
kava su bananu
savo keptos duonos dvi riekes su varskes uztepele: liesa varske+liesas jogurtas+cesnakas+zoleles su dviem pomidorais
trecdalis pomelo
inka kava su ryziu pienu
jautienos steikas su kepintais: saldzia bulve, svogunu, grybais+salotos su garstyciu ir medaus uzpilu(lapai, pomidoras, biski agurgo, biski paprikos, svoguno ). viskas kepta be riebalu, slakelis tik salotose.

doh.gif sprogsiu, bet gavos bene pietus su vakariene sujungti, per vaikus nespejau kitaip ir isbadejau... bet dar tik sesios beveik, tao spesiu apvirskint, daugiau nevalgysiu smile.gif

aciu uz lentele, kaip faina pirmaut biggrin.gif wub.gif#

Airise, uzsikabinau as tuos seminarus ziuret, kazkaip visus jau leidzia. nu tai plauna man smegenis gerai, tuoj pradesiu prie jusu kabinetis kas cia per sureliai, rageliai ir majonezai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 05 vasario 2016 - 20:28
Labas rytas. As dar lovoj vartaus, bet reikia jau suni vest.
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 02 05, 20:25)
Airise, uzsikabinau as tuos seminarus ziuret, kazkaip visus jau leidzia. nu tai plauna man smegenis gerai, tuoj pradesiu prie jusu kabinetis kas cia per sureliai, rageliai ir majonezai  lotuliukas.gif
Jo jo, seminarai tie jega. thumbup.gif Ir kabinekis, mums nuo to tik geriau. O del sureliu tai ziauriai man patinka pasaka su belgisko sokolado gabaliukais. Visada vakare su kava suvalgau viena, tai jau nuo ryto laukiu nesulaukiu. Zinau, sudas tie sureliai. Pasitaisysiu. blush2.gif O rageli is dukros viena paemiau, nes saldytuvas tuscias. Reiks sian i parde eit. Taip truksta man to laisvo laiko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 02 06, 09:11)
Labas rytas. As dar lovoj vartaus, bet reikia jau suni vest.
Jo jo, seminarai tie jega. thumbup.gif Ir kabinekis, mums nuo to tik geriau. O del sureliu tai ziauriai man patinka pasaka su belgisko sokolado gabaliukais. Visada vakare su kava suvalgau viena, tai jau nuo ryto laukiu nesulaukiu. Zinau, sudas tie sureliai. Pasitaisysiu. blush2.gif O rageli is dukros viena paemiau, nes saldytuvas tuscias. Reiks sian i parde eit. Taip truksta man to laisvo laiko. doh.gif

Aš ir Pasakos sūrelius perku saviškėms tuos su belgišku šokoladu, bet sau neleidžiu, tik per cheat day, žiauriai jie skanūs, jau ne vienoj grupėj pastebėjau, kad visi juos giria, o vietinėj Lt pardoj tik jų šviežių ir yra, kiti šaldyti, varysiu šiandien užpirkt thumbup.gif šūds tie sūreliai šiaip, bet aš galvouu vistiek geriau nei kokie saldainiai vaikam g.gif bet tu tą sūrelį gal geriau rytais su kava mirksiukas.gif nes viskas saldaus vakare suvalgyta kaupias čia nestuke.gif(ant juosmens), kaip Andrius iš kilo sako lotuliukas.gif įsivaizduoju kaip laiko tau trūksta, bet įsivažiuosi į naują rutiną ir bus liuks mirksiukas.gif

Aš jau po rytinės stiklinės vamdens su citrina ir kavos su bananu, mano ritualas bigsmile.gif vakar vakare kovojau dėl to banano su maže, nes paskutinį ruošėsi suvalgyt prieš miegą, tai į tą patį sūrelį iškeičiau ir pasislėpiau bananą sau lotuliukas.gif labas rytas 4u.gif varysim šiandien valgyt savaitei užsipirkt, paskui reikėtų plaukus nusidažyt, atsišviežint galvą ax.gif su mergaitėm žiūrim filmukus,o visi trys šeimos vyrai uždaryti miegamajam miega wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 06 vasario 2016 - 10:56
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 02 06, 10:55)
Aš ir Pasakos sūrelius perku saviškėms tuos su belgišku šokoladu, bet sau neleidžiu, tik per cheat day, žiauriai jie skanūs, jau ne vienoj grupėj pastebėjau, kad visi juos giria, o vietinėj Lt pardoj tik jų šviežių ir yra, kiti šaldyti, varysiu šiandien užpirkt thumbup.gif šūds tie sūreliai šiaip, bet aš galvouu vistiek geriau  nei kokie saldainiai vaikam g.gif  bet tu tą sūrelį gal geriau rytais su kava  mirksiukas.gif  nes viskas saldaus vakare suvalgyta kaupias čia nestuke.gif(ant juosmens), kaip Andrius iš kilo sako lotuliukas.gif  įsivaizduoju kaip laiko tau trūksta, bet įsivažiuosi į naują rutiną ir bus liuks mirksiukas.gif

Aš jau po rytinės stiklinės vamdens su citrina ir kavos su bananu, mano ritualas  bigsmile.gif vakar vakare kovojau dėl to banano su maže, nes paskutinį ruošėsi suvalgyt prieš miegą, tai į tą patį sūrelį iškeičiau ir pasislėpiau bananą sau lotuliukas.gif  labas rytas  4u.gif  varysim šiandien valgyt savaitei užsipirkt, paskui reikėtų plaukus nusidažyt, atsišviežint galvą  ax.gif  su mergaitėm žiūrim filmukus,o visi trys šeimos vyrai uždaryti miegamajam miega  wub.gif
Tep tep, reik man isvis tu sureliu nebevalgyt. doh.gif O tu is vaiko banana atemei, ot motina. lotuliukas.gif As tai suni isvedziau, einu pusrycius pasidarysiu. essen.gif: Siandien pasisveriau, tai pajudejo mano svoris is mirties tasko. Reikia tik to nesugadinti. thumbup.gif
Atsakyti
kokios jūs šaunuolės, kad sverdamos virš 100 sugebat kažkiek numest savarankiškai...Aš taip negalėdavau - nė 1 kg žemyn - tik aukštyn būdavo...Sėkmės Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2016 02 06, 15:36)
kokios jūs šaunuolės, kad sverdamos virš 100 sugebat kažkiek numest savarankiškai...Aš taip negalėdavau - nė 1 kg žemyn - tik aukštyn būdavo...Sėkmės Jums 4u.gif

O ko čia negalėt? biggrin.gif ar 100 ar 150 ar 60 sveriant, visos meta tuo pačiu būdu, tik vienoms greičiau gaunas, kitoms lėčiau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif kaip sekmadieniaujat? Aš vakar aptingau plaukus dažyt, tai dabar vonioj sėdžiu nusitepus šaknis ir antakius biggrin.gif šiandien cheat day, bet kažkaip nėra noro pult viską iš eilės, vakar vyras pagyrė, kad jau aptirpus akivaizdžiai, tai taip nuotaiką pakėlė bigsmile.gif oras gražus, varysim pasivaikščiot, pasiimsiu Costa kavos wub.gif pusryčiams buvo blyneliai su obuoliais, mergaitėms kepiau, tai ir pati pasmaližiavau keletą, pasiruošimas užgavėnėms biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

As jau tuoj leksiu darban. Siandien bandysiu daryt pasnika, tai pusryciam buvo bananas su kava, o darban susiplakiau kokteili (bananas ir kefyras), paemiau viena Corny batoneli, dar banana paimt norejau, bet vaikui neliks. lotuliukas.gif

Geros dienos visoms. smile.gif
Atsakyti