QUOTE(Airisė @ 2016 02 06, 09:11)
Labas rytas. As dar lovoj vartaus, bet reikia jau suni vest.
Jo jo, seminarai tie jega.

Ir kabinekis, mums nuo to tik geriau. O del sureliu tai ziauriai man patinka pasaka su belgisko sokolado gabaliukais. Visada vakare su kava suvalgau viena, tai jau nuo ryto laukiu nesulaukiu. Zinau, sudas tie sureliai. Pasitaisysiu.

O rageli is dukros viena paemiau, nes saldytuvas tuscias. Reiks sian i parde eit. Taip truksta man to laisvo laiko.
Aš ir Pasakos sūrelius perku saviškėms tuos su belgišku šokoladu, bet sau neleidžiu, tik per cheat day, žiauriai jie skanūs, jau ne vienoj grupėj pastebėjau, kad visi juos giria, o vietinėj Lt pardoj tik jų šviežių ir yra, kiti šaldyti, varysiu šiandien užpirkt

šūds tie sūreliai šiaip, bet aš galvouu vistiek geriau nei kokie saldainiai vaikam

bet tu tą sūrelį gal geriau rytais su kava

nes viskas saldaus vakare suvalgyta kaupias čia

(ant juosmens), kaip Andrius iš kilo sako

įsivaizduoju kaip laiko tau trūksta, bet įsivažiuosi į naują rutiną ir bus liuks
Aš jau po rytinės stiklinės vamdens su citrina ir kavos su bananu, mano ritualas

vakar vakare kovojau dėl to banano su maže, nes paskutinį ruošėsi suvalgyt prieš miegą, tai į tą patį sūrelį iškeičiau ir pasislėpiau bananą sau

labas rytas

varysim šiandien valgyt savaitei užsipirkt, paskui reikėtų plaukus nusidažyt, atsišviežint galvą

su mergaitėm žiūrim filmukus,o visi trys šeimos vyrai uždaryti miegamajam miega