Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknejam kas virs 100...

QUOTE(mamuke68 @ 2016 02 09, 20:23)
nusipirkau ebay šį buteliuką
gaunasi 10 eurų ačiū už reklamą 4u.gif Bus skanaus vandenuko į klubą neštis - sportuojant reikia gerti biggrin.gif

Sveika. O tu cia jungtis prie musu nori? Kazkaip nepamenu tokio nick'o. ax.gif

Koki buteliuka pirkai? Ju daug ivairiu yra. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 09 vasario 2016 - 21:19
Pažiūrinėjau butelius, reiks būtinai įsigyti,kai atšils orai ir daugiau būsim lauke, ypač pravers thumbup.gif

Na ką, labai savim džiaugiuosi,kad atlaikiau šiandieną tvarkingai, nors buvo daug pagundų simboliškai tradiciškai prisikimšt užgavėnių proga (sako, reikia daug ir riebiai per jas valgyt) biggrin.gif net blyno nė vieno nenugriebiau nuo vaikų bigsmile.gif
Tai ką, išvijom žiemą ir pavasariui toliau ruošiamės, kad neužtiktų netikėtai, riebalinio sluoksnio jau šilumai laikyt kaip ir nereikia cool.gif gal pagaliau pagausėe mūsų gretos unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

As tuoj jau darban leksiu.

Jo, buteliai sitie super dalykas. Padeda jis ir daugiau vandens gerti. Darbe vakar neliko nepastebetas. lotuliukas.gif Daviau kolegei paragaut, tai sake, kad kaip limonadas tik be burbuliuku. Siandien irgi nesuosi, braskes/laimas/meta. Reiks kada koki kita derini pabandyt. Man atrodo apelsinas ir rozmarinas turetu but nieko. g.gif

Siandien svarstykles rode mano naudai. Tikiuosi nekils vel svoris, kiek galima toj pacioj vietoj trypcioti, nors ir nuodemiu jokiu nedarau.

Geros dienos, o tos kur kemsa pasislepusios. nono.gif VASARA NE UZ KALNU!!! Reiks sia savaite nueit i sporto kluba. Jauciuosi zymiai geriau, tik sloga dar kankina.

Caramelia, saunuole. thumbup.gif Peremei Frolkos estafete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 10 vasario 2016 - 07:41
QUOTE(Airisė @ 2016 02 10, 08:40)
Labas rytas. 4u.gif

Siandien svarstykles rode mano naudai. Tikiuosi nekils vel svoris, kiek galima toj pacioj vietoj trypcioti, nors ir nuodemiu jokiu nedarau.

Geros dienos, o tos kur kemsa pasislepusios. nono.gif VASARA NE UZ KALNU!!! Reiks sia savaite nueit i sporto kluba. Jauciuosi zymiai geriau, tik sloga dar kankina.

Caramelia, saunuole. thumbup.gif Peremei Frolkos estafete.

Laba ryta 4u.gif super, kad svarstyklės juda gera kryptim mirksiukas.gif aš tai sveriuos tik kartą į savaitę, kitaip mane apima kažkokia psichozė dėl svorio ir svėrimosi lotuliukas.gif pradedu vien tom mintim gyvent... ir liuks, kad sveiksti 4u.gif

Aij stengiuos, mes su frolka vis vietom keičiamės bigsmile.gif aš iš nestuke.gif atostogų, ji į wub.gif nors tiesą pasakius, jau pareina lomkės ar kaip čia išsireikšt, kai noris žiauriai nugybaut doh.gif kažoks liūdesys neaiškus ima ir noris maistu užvalgyt. Gal čia prieš gintadienį koks slogutis pareina. Bet stengsiuos nenutrūkt, nes paskui dar labiau savęs gaila doh.gif
Atsakyti
Sveikos grazuoles, stai ir as smile.gif Grizau vakar is savo trumpos keliones. Buvo super faina pakeisti aplinka,pravedinti galva, pasimegauti didelio miesto chaosu ir paskui grizus namo suprasti, kad vistik home sweet home wub.gif Siaip labai gerai praleidau laika, daug vaiksciojom, kojas vakarais skaudejo. Oras pasitaike neblogas, lijo tik vakare, bet labai didelis vejas pute visa laika. Turistu daug kaip visada, kazkaip tikejausi, kad vasaris - ne sezonas, ale jauciu ju vienodai pilna istisus metus. Siandien namuose reikalu turiu, ryt is ryto vel islekiam su vyru, grisim penktadieni vakare, tai nepasisversiu. Bet aisku pliusiukas yra blush2.gif Kavas skanias Starbucks'e geriau, valgiau nesamones visokias blush2.gif , vakar dar blynu su obuoliais iskepiau vaikui Uzgaveniu proga, dabar prie kavos likusius suvalgiau. Siandien jau laikysiuos, nes pati jauciuosi prastai, apsunkus, uztinus, kai toks valgymas be tvarkos ir belekoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bevale @ 2016 02 10, 12:39)
Sveikos grazuoles, stai ir as smile.gif Grizau vakar is savo trumpos keliones. Buvo super faina pakeisti aplinka,pravedinti galva, pasimegauti didelio miesto chaosu ir paskui grizus namo suprasti, kad vistik home sweet home wub.gif Siaip labai gerai praleidau laika, daug vaiksciojom, kojas vakarais skaudejo. Oras pasitaike neblogas, lijo tik vakare, bet labai didelis vejas pute visa laika. Turistu daug kaip visada, kazkaip tikejausi, kad vasaris - ne sezonas, ale jauciu ju vienodai pilna istisus metus. Siandien namuose reikalu turiu, ryt is ryto vel islekiam su vyru, grisim penktadieni vakare, tai nepasisversiu. Bet aisku pliusiukas yra blush2.gif Kavas skanias Starbucks'e geriau, valgiau nesamones visokias blush2.gif , vakar dar blynu su obuoliais iskepiau vaikui Uzgaveniu proga, dabar prie kavos likusius suvalgiau. Siandien jau laikysiuos, nes pati jauciuosi prastai, apsunkus, uztinus, kai toks valgymas be tvarkos ir belekoks doh.gif

Sveika sugrįžus, smagu kad gerai laiką praleidot wub.gif o vėjas tai jooo, ypač pirmadienį, galvojau man vaikus nuneš biggrin.gif turistų tai tikrai ištisus metus košė, užtai į centrą niekad nesinori grūstis, net kai visai netoli gyvenom aš vengdavau tos makalynės ax.gif niu ką, lauksim toliau grįžtant mirksiukas.gif jaučiu penktadienį tik dviese su Airise ir prisiduosim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 02 10, 12:01)
Jaučiu penktadienį tik dviese su Airise ir prisiduosim lotuliukas.gif
Nu! Taip ir bus. lotuliukas.gif Net nebus ko i trecia vieta irasyt. lotuliukas.gif

Bevale, smagu, kad grizai. group.gif: As ziauriai noreciau Paryziu aplankyt. Jau kokie 5 metai kliedziu. Vis atidelioju. doh.gif

Pas mane pietus siandien prie kompo, nes atsinesiau sau kokteili. Nereik eit i virtuve valgyt. rolleyes.gif
Atsakyti
Aš ką tik po savo sporto, eina sau, net pasišūkauju kaip sunku biggrin.gif doh.gif gerai, taip po truputį sustiprėsiu, tada galėsiu eit į gym'ą, nes dabar su svoriais jaučiu dar nieko nepadaryčiau, su savo svoriu vos išstenu lotuliukas.gif aš šį penktadienį ne tik sversiuos, bet ir matuosiuosi apimtis, prieš dvi sav matavaus, įdomu kokie bus pokyčiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 02 10, 11:01)
Sveika sugrįžus, smagu kad gerai laiką praleidot wub.gif  o vėjas tai jooo, ypač pirmadienį, galvojau man vaikus nuneš biggrin.gif  turistų tai tikrai ištisus metus košė, užtai į centrą niekad nesinori grūstis, net kai visai netoli gyvenom aš vengdavau tos makalynės  ax.gif  niu ką, lauksim toliau grįžtant  mirksiukas.gif  jaučiu penktadienį tik dviese su Airise ir prisiduosim lotuliukas.gif

tikejausi kokiu ispardavimu geru rasti, uzejau i Next, galvojau vaikui ka gero paimsiu, bet nei vienos nuolaideles nebuvo g.gif Tik sau bliuska viena vasarine paprasta pasiemiau ir vsio. Galvojau, kad kaip Amerikoj parduotuvese kam nors nuolaidos visada buna bigsmile.gif

QUOTE(Airisė @ 2016 02 10, 12:07)

Bevale, smagu, kad grizai. group.gif: As ziauriai noreciau Paryziu aplankyt. Jau kokie 5 metai kliedziu. Vis atidelioju.  doh.gif

aciu 4u.gif I Paryziu ir as visai noreciau. Kazkada seniai esu buvus su mokykla. Su vyru butu faina dviese, arba jei ir su vaiku, tai tada Disneylanda aplankyt reiketu bigsmile.gif Bet mes Orlande jau buve wub.gif , sitam europiniam jauciu ner tokios amerikietiskos dvasios jame
Atsakyti
Taip taip, Disneylendas "is a must" pas mus. Viena diena jam skirtume. Kaip tik draugai balandzio pabaigoj varo, galvojau prie ju su dukra prisisliesiu, bet MB nenori varyt ir musu nepaleidzia. unsure.gif Butume susipyke tai nupirkciau bilietus ir fsio, o dabar nenoriu musu santykiu gadint. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 02 10, 12:35)
Taip taip, Disneylendas "is a must" pas mus. Viena diena jam skirtume. Kaip tik draugai balandzio pabaigoj varo, galvojau prie ju su dukra prisisliesiu, bet MB nenori varyt ir musu nepaleidzia.  unsure.gif Butume susipyke tai nupirkciau bilietus ir fsio, o dabar nenoriu musu santykiu gadint. blush2.gif

o kodel jis cia taip idomiai nei pats nori, nei jus isleidzia? unsure.gif Tai vaziuokit visi kartu su draugais, jei gera kompanija, tai smagu 4u.gif Plauk jam smegenis, ikalbinek, gi mes, moterys mokam biggrin.gif
Papildyta:
As tai labai megstu bilietus ziurinetis, svajoti. Cia kaip su paskutine musu kelione i Jav buvo. Ziurinejau bilietus ir gera akcija radau i Majami, ir nors Mb spardesi, as jam ikalbejau, kad tiesiog nuodeme nepirkti tokiu geru bilietu, kur gal daugiau gyvenime nepasitaikys biggrin.gif Tikrai pigus tada papuole. Aisku, o jau viesbuciai, parkai ir kitos islaidos, ir susidare vistiek didele pinigu suma. Tai ant galo as kalta buvau, kad sitiek pinigu isleidom, bet ispudziai atperka viska wub.gif
Atsakyti
Neseniai čia buvo išpardavimai, jau baigėsi, dabar dideli bus tik vasarą smile.gif online visad išpardavinų yra, o parduotuvės tam savo vietos pagaili, geriau naujas kolekcijas išsikabina smile.gif)
Kaip fainai jūs pakeliaujat, mes su savo šutve visas atostogas tik Lietuvoj leidžiam ir nesinori kol kas niekur kitur. Mano vyras iš viso ne keliauninkas, tai gal kai vaikai paaugs aš su jais kur pakeliausiu, jei finansai leis. Nes su 4 tai blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 10 vasario 2016 - 13:56