QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 04 26, 01:34)
Pavakariam/vakarienei buna salotos vel darzoviu su tunu, vistiena dar kazkuo arba varskes 200 gr.
As siandien buvau pas daktara del galvos svaigimo tai jis atliko kazkoki testa ir pasake kad mano organizmas tiek i maza tiek i dideli stresa reaguoja taip pat, kas yra blogai. Vaistu nera:joga, grudinimasis, sportas.
Prie GERLo tokia vakarienė-peilis

ŽALIOS daržovės vakare netinkamos, man buvo pasiūliusi dietologė vakarienei valgyti troškintas dažoves su troškinta žuvimi/mėsa. Jokiu būdu ne žalias, jokiu būdu ne pieno/varškės produktus

Jie tinkami pirmai dienos pusei, jei kyla rūgštis, bent negulim horizontaliai. Aš jei suvalgau vakare šaltibarščių-tai visą naktį kankinuosi nuo skendimo pojūčio, o ryte atsikeliu ligonis: kosėju, krenkščiu, sloguoju

Tai vakarienei ėmiau rinktis arba virtus varškės produktus(sakykim, virtinukus), arba virtas sriubas daržovių su vištiena, mmm, pilvo sriuba vadinu
Skeptiškai aš žiūriu į visokius testus, galvos svaigimo priežasčiai nustatyti

Kaip taisyklė, nurašo nervams

O tiesa gali būti ir kiek kitokia: ir kraujagyslės susiaurėję, ir gerybinis paroksizminis vertigas, ir vestibiulinis neuronitas, ir dar daugybė ligų, kurias nustato tik MRT aparatas, o ne testai ir ne virgulės.
Svaigsta galva, pabandykit vaistinėj nusipirkti
Betaserc
http://www.vaistai.l...
nereceptinis jis, bet daro stebuklus prie galvos svaigimų. Ir jei padės, o jis tikrai padės, nebent galvoj būtų koks navikas, tfu, tfu, tfu, pasakysit man ačiū