QUOTE(sena pažįstama @ 2016 04 29, 10:55)
Be abejo, gerti

Jei jau vartojate vaistus, tai taip, kaip išrašė gydytojas, o ne savarankiškai. Vaistai efektą duoda, kai geriami -ozoliai ryte+ranitidinas vakare. Ir geriau taip gerti dvi savaites, nei kelis mėnesius truputį to, truputį ano, o rezultate-sveikatos nėr.
Gydytoja man rašo tik raminamuosius ir leidžiamą vit.B. Nors kaip niekad esu rami, nei darbas, nei ką. Ramiai sau su vaiku sėdžiu namie. Todėl ir klausiu jūsų nuo ko čia geriau pradėt gydytis
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 04 29, 13:40)
As dariausi privaciai tai man atsakymas per para atejo del bakterijos. Ja sake naikinti reikia jei geri rugstinguma mazinancius vaistus nes abu jie nedraugauja. O as negeriu nieko jau geras menuo su virs.
Siaip buvau pas savo seimos gydytoja tai sake cia socialine liga:maistas, stresas. Sako, jei jautiesi blogai- gerk raniberla, tuos omoprozolius ir nesikankink, neuzleisk.
Geriausia manau visgi stebeti savo organzima ir nuo ko jautiesi blogai:as pvz nuo bulku visokiu, cipsu ir pan. Tiesiog reikia save pazaboti, ju nevalgyti ir busiu sveika. Tas pats buvo ana pavasari kai ejau pas lor ieskoti refliukso, nerado nieko. Bet as buvau pradejus intensyviai sportuoti, nevalgiau visisiskai nesamoniu, 3 val iki miego irgi grieztai. Dbr rudeni vel itare refliuksa bet as tada ziauriai nervavausi, pykausi su draugu ilgameciu, pirkau buta, nu zodziu problema ant problemos. Geriau vaistus, saltalankio alieju, isiskyriau su draugu, buto reikalai isisprende, isvariau i kelione, atsigavau, pradejau sportuoti, graziai valgyti ir va vel neranda nieko.
Mano atvejis grynai socialinis kaip jis ir sake. O as esu jauna. Man dar ne 30 nera (nedaug liko) ir net vaikysteje nebuvau is tu kur gali valgyti akmenis. Bet mano laikais prasidejo limonadai, cipsai visokie, va ir rezultatai.
Aš ir privačiai dariausi. Praeitą ketvirtadienį. Tulžies fermentų atsakymai atėjo seniausiai, o bakterijos dar nėra. Reiks skambint.