Ohoho kiek cia sucitavo😄😅😆
Kiek perskaiciau neradau info su pavardemis pas kokius gastro lankotes? Turiu bedu jau kuris laikas, bet vis su naminem priemonem ir dieta issisukdavau, bet dabar panasu, kad jau rimtai mane prigriebe... pilvo organu echo jau pasidariau, bet reikia ryti zarna ir rimto daktaro Vilniuje skubiai. As nesu chemijos megeja, tai jei butu imanoma noreciau rasti toki gydytoja, kuris ir diagnozuotu gerai ir jei yra galimybe leistu pabandyti gydytis. Sikart prasidejo umiai... dege visas pilvas (daugiau kaire puse). Dabar jau viskas perejo auksciau-krutine ir net gerkle ar lipa i ausi keistas jausmas. Turiu temperaturos

Man siandien ziauriai blogai...raugeju supuvusiu kiausiniu visa diena, nors iki pietu nieko nevalgiau, per pietus banana...skaiciau, kad supuves kiausinis lyg ir sumazejusi rugstinguma rodo, o as gi ryte nexium geriu, vakare-raniberla...galva plysta, jegu nera, vaikai aplink zuja, o as visai be sveikatos...
kas tau skyre sios vaistus?
nexium tai protono pompos blokatorius
o antras prepartas h2 gistamino receptoriu blokatorius.
nexium blokoja kad skrandis negamintu rugsti, antras nuima rugsti, kaikuriems geriau antras, tai tu nevartok abu iskart, pasirink viena arba kita, kas tau israse iskart 2??
Daktare patare... ok, paliksiu tik nexium, bet ir ta mazinsiu, 4 men ant vaistu. uzteks. meginsiu naturaliai😎
Tik staigiai nenutraukit Nexium vartojimo. Gali būti atkritis.
kaip konkreciai jinai patare vartoti?
Ryte nexium 40, raniberl 150 (bet cia forume kazkas minejo, kad vaikiska doze, tai pradejau 300 gerti). tada nexium po biski mazinti, pirma doze (ka ir padariau, dabar geriu 20) ir tada retinti dienas...del raniberlo nieko daugiau nesake.
Vakar kas tris valandas valgiau mini porciju lengva maista, siandien siek tiek geriau....

Nepirkite tokio maisto kokio negalima. Nebus ir nereikes. Opoms gydyti labai gerai kopustu sultys 1-2 kartus dienoje. Semenu nuoviras 30min pries valgi. Saltalankiu aliejus irgi labai gerai. Pasistenkite ji uzimti kokia aktyvia veikla, kad nestovetu istisai prie saldytuvo (mano vaikams padeda, nes kartais ir pagalvoju kur jiems telpa. Amziaus kaip jusiskis mano sunaus, dar dvi dukros -5 ir 1 metu). O opos turbut nuo bakterijos, bet jei antibijotikus geriat tai ir isnaikinsi. Butu neblogai apskritai visa seimos mityba keisti, sveikai maitintis nei vienam nepakenke😉 ir nesijaudinkit labai, mazytis jis dar, tikrai pasveiks, tik matyt skrandis bus jo silpnoji vieta ir tiesiog reiks prisiziureti mityba😊 sekmes!
Kol kas labai sunku visai atsisakyti netinkamo maisto, nes vyro įprotis į darbą neštis sumuštinius, vadinasi perka dešrą. Reikės ją slėpti. Mano mažasis labai nevalgo mano gaminto maisto, būdavo geriau pasiima batoną ir valgo, tada ir kiti išpaskos. Dabar ir batoną reikės slėpti arba beveik nepirkti, nes koks čia maistas, kai sausai prikemša. Šiaip jau pas mus labai žiauri situacija su maistu, nes beveik visi išrankūs ir neįmanoma pagamint bendro produkto. Jei verdu daržovių sriubą, tai vienas nevalgo, nes joje yra pupelių, kitas, kad yra burokėlių, trečias, kad yra kopūstų, viena dukra dėl to, kad yra mėsos, o kita dukra dėl to, kad apskritai sriubos nevalgo. Ir beveik su visu maistu taip. Šis vaikas, kuris susirgo, vienas daugmaž normaliai valgydavo mano visas daržovienes ir še tau, kad nori... O ir su ta bakterija, jei jis ją turėjo, vadinasi ir kiti ją gali turėti ir net ir vėl užkrėsti šį vaiką. Pati kažkada esu gėrusi antibiotikus, nes ir man buvo rasta. Gastroeneterologė sakė, kad reikia tiesiog vienam po kito nevalgyt ir negert iš to paties puodelio, bet kartais net neįmanoma sužiūrėti, vienas prakando, kitas perėmė tą patį maistą, ypač mažiausiam vienodai šviečia.
O kopūstų sultys, tai kiek jų reikėtų išgerti? Atrodo kaip tik toks įdomus produktas, jos turėtų būti aitrokos. Ir sako, kad žalių, neišvirtų produktų negalima?