Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir panašios bėdos

QUOTE(Pasimetusi24 @ 2018 01 06, 16:27)
<p>Sveikos, ar yra merginu is Klaipedos?  Esat kuri ejusi pas Vidmanta Žindziu  endoskopijai?  Papasakokit kaip viskas praejo </p>

Pati nebuvau, bet man irgi labai įdomu, kiek skaičiau kitur tai labai geri atsiliepimai.
Atsakyti

Pati nebuvau, bet man irgi labai įdomu, kiek skaičiau kitur tai labai geri atsiliepimai.

Aš pas jy sausio 12d keliausiu privačiai 

Atsakyti

Mane tai ziauriai pykina  :unsure:  :unsure:  jau neatsimenu, kada valgyt noras buvo... Pastovus sleikstulys... Valgau per prievarta...

Atsakyti
QUOTE(Guote35 @ 2018 01 07, 15:24)
<p>Mane tai ziauriai pykina  unsure.gif  unsure.gif  jau neatsimenu, kada valgyt noras buvo... Pastovus sleikstulys... Valgau per prievarta...</p>

Prieš tai nebuvo kokio viruso(viduriavimas, vėmimas?).Ir kiek laiko jau pykina? Sūnui buvo virusas, po jo dvi savaites vis pykino iki vėmimo. Atliko visus tyrimus-sveikas, daktarai nurašė povirusiniam sindromui, išrašė Kreono(virškinimo fermentų). Jį toliau pykino, vėl ėjo pas daktarus, pakartotinai endoskopiją darė, skrandį tyrė. Sveikas. Tik gydytojas patarė stebėti, ką rytais geria. Sūnus prasitarė, kad kavą, patarė nutraukti. Nutraukė. Ir pasveiko. Jokio pykinimo. bigsmile.gif Po ilgo laiko pabandė vėl kavą gerti, vėl ėmė pykinti, tąsyti. Vadinasi, tikrai daktaras buvo teisus, pasakęs, kad kažkas pasižeidė organizme, jog ėmė kavos netoleruoti.
Štai ir pati pasinagrinėkite, kada jus ima pykinti-ryte, vakare, per pietus. Ką prieš tai valgėte, ką valgėte prieš kelias valandas? Gal atrasite seką? Ir jums reiktų pagerti Kreono 4u.gif
Atsakyti

Mane tai ziauriai pykina  :unsure:  :unsure:  jau neatsimenu, kada valgyt noras buvo... Pastovus sleikstulys... Valgau per prievarta...

Man taipogi nera apetito,valgau, kad pavalgyt 

Atsakyti

Man taipogi nera apetito,valgau, kad pavalgyt 

Atsakyti

Prieš tai nebuvo kokio viruso(viduriavimas, vėmimas?).Ir kiek laiko jau pykina? Sūnui buvo virusas, po jo dvi savaites vis pykino iki vėmimo. Atliko visus tyrimus-sveikas, daktarai nurašė povirusiniam sindromui, išrašė Kreono(virškinimo fermentų). Jį toliau pykino, vėl ėjo pas daktarus, pakartotinai endoskopiją darė, skrandį tyrė. Sveikas. Tik gydytojas patarė stebėti, ką rytais geria. Sūnus prasitarė, kad kavą, patarė nutraukti. Nutraukė. Ir pasveiko. Jokio pykinimo. bigsmile.gifPo ilgo laiko pabandė vėl kavą gerti, vėl ėmė pykinti, tąsyti. Vadinasi, tikrai daktaras buvo teisus, pasakęs, kad kažkas pasižeidė organizme, jog ėmė kavos netoleruoti.
Štai ir pati pasinagrinėkite, kada jus ima pykinti-ryte, vakare, per pietus. Ką prieš tai valgėte, ką valgėte prieš kelias valandas? Gal atrasite seką? Ir jums reiktų pagerti Kreono 4u.gif

Na lyg ir nebuvo jokio viruso... Labiausiai mane pykina tik atsikelus, dar nei gerus nei valgius. Pykina jau gal 2 sav, buvo kelios dienos geresnes, jau net apetitas buvo pagerejes ir nuo vakar vel pykina... Bet kazkaip manau mane nerviskai cia... Pradejau gerti AD, tai gal dar cia koks salutinis. Vakare kazkaip truputi geriau buna. AD geriu jau 10 d, tai gal prades gereti  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Pasimetusi24 @ 2018 01 07, 14:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Klaudijaaa" data-cid="71950294" data-time="1515255884"><div><p>Pati nebuvau, bet man irgi labai įdomu, kiek skaičiau kitur tai labai geri atsiliepimai.</p></div></blockquote><p>Aš pas jy sausio 12d keliausiu privačiai </p>

Pasidalinti patirtimi po vizito jeigu nesunku, ketinu irgi pas jį endoskopijos darytis, bet dar morališkai neprisiruošiau šiai procedūrai biggrin.gif Ir aišku norisi tikrai pas gerą gydytoją.
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Kaip laikotes? Siandien gavau kraujo atsakymus del kepenu ir kasos fermentu.. jie geri. Dabar dar laukiu atsakymo del tos bakterijos skrandyje... 

Atsakyti
QUOTE(Guote35 @ 2018 01 10, 15:18)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Kaip laikotes? Siandien gavau kraujo atsakymus del kepenu ir kasos fermentu.. jie geri. Dabar dar laukiu atsakymo del tos bakterijos skrandyje... </p>

Darei tyrimą iš kraujo? Kiek kainavo?
Atsakyti

Kaip merginos laikotes?  Aš nuo vakar perejau iš Nexium y naturalias Frutin tableciukes. Pavalgau ir išgeriu po viena, na tikrai geriau,  nors negaliu dar labai dziaugtis. Laukiu penktadienio pas gydytoja Žindziu. 

Atsakyti

Darei tyrimą iš kraujo? Kiek kainavo?

Aga is kraujo. As Norvegijoj gyvenu, tai skiriasi kainos turbut  :) 

Atsakyti