Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir panašios bėdos

QUOTE(Pasimetusi24 @ 2018 01 14, 18:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Guote35" data-cid="71960124" data-time="1515948275"><div><p>Zinok man jau pora dienu kai yra apetitas. Dar nlb normalus, bet jau geriau. As manau, kad man nuo antidepresantu pagerejo, nes jau trys savaites kai geriu. Man tikrai viskas nerviskai  doh.gif​ </p></div></blockquote><p>Aš dar turiu xanax kelias tableciukes raminamuju, ju kai išgeriu ir yra apetitas, tai yraaantroje dienos puseje, o taip ne:( tu buvai pas psichiatrą, kad AD paskyre?  Nebezinau ka daryt </p>

Aišku,kad eiti pas psichiatrą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 14 sausio 2018 - 23:56

Sveikos, uzsiregistravau penktadieni pas psichoterapeute :/ nes nebegaliu su tokia savim kovot..  Vakar privačiai buvau nuejusi šlapimo ir kraujo tyrimu pasidaryt, slapimas geras, o vat mano hemoglobinas kyla kažko, kas neduoda man ramybes :( praeita savaite buvo 146, dabar 152, norma nuo 130iki170, ir rūgštus skonis burnoje ir beveik seiliu nera, labai sausa. Nebežinau ka bedaryt ir begalvot:(((

Atsakyti

Sveikos, uzsiregistravau penktadieni pas psichoterapeute :/ nes nebegaliu su tokia savim kovot..  Vakar privačiai buvau nuejusi šlapimo ir kraujo tyrimu pasidaryt, slapimas geras, o vat mano hemoglobinas kyla kažko, kas neduoda man ramybes :( praeita savaite buvo 146, dabar 152, norma nuo 130iki170, ir rūgštus skonis burnoje ir beveik seiliu nera, labai sausa. Nebežinau ka bedaryt ir begalvot:(((

O ka daktaras del hemoglobino sake?

Atsakyti

O ka daktaras del hemoglobino sake?
  pagal jy norma..  Labai geras jusu kraujas sako
Atsakyti

pagal jy norma..  Labai geras jusu kraujas sako

Tai tada nustok del jo nerimauti... Jei sako, kad geras, tai reiskia geras...  :4u:​ 

Atsakyti

As gavau atsakyma del bakterijos. Teigiamas... Pradejau gerti kazkoki antibiotiku mixa  :blink:​  

Atsakyti

Tai tada nustok del jo nerimauti... Jei sako, kad geras, tai reiskia geras...  :4u:​ 

Na aš juo kažkaip nepasitikiu..  Jaunas..  Bet visi jy labai giria.. 

Atsakyti

Na aš juo kažkaip nepasitikiu..  Jaunas..  Bet visi jy labai giria.. 

Na nebuk tokia itari... Jei sako, kad gerai, reiskia gerai... Pagerk daugiau skysciu... Mano sunui buvo 150, tai sake viskas gerai, tik skysciu, grynai vandens, pagerti daugiau  :)​ 

Atsakyti

As gavau atsakyma del bakterijos. Teigiamas... Pradejau gerti kazkoki antibiotiku mixa  :blink:​  

Vakar laborante sako iskiskit liežuvį kai pasakiau, kad nera seiliu ir liežuvis rūgštus visas, parodžiau, sako labai apsineses, labai panasu, kad turetumet bakterija ta pylori, gerai sakau padarom is kraujo, nes jau pavargau nuo visko, ryt turetu but ats.  O tu jautei ka nors?  Tau rūgštu buna burnoje?  Seiles normalios? 

Atsakyti
QUOTE(Guote35 @ 2018 01 17, 17:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pasimetusi24" data-cid="71963636" data-time="1516172252"><div><p>Sveikos, uzsiregistravau penktadieni pas psichoterapeute :/ nes nebegaliu su tokia savim kovot..  Vakar privačiai buvau nuejusi šlapimo ir kraujo tyrimu pasidaryt, slapimas geras, o vat mano hemoglobinas kyla kažko, kas neduoda man ramybes verysad.gif praeita savaite buvo 146, dabar 152, norma nuo 130iki170, ir rūgštus skonis burnoje ir beveik seiliu nera, labai sausa. Nebežinau ka bedaryt ir begalvot:(((</p></div></blockquote><p>O ka daktaras del hemoglobino sake?</p>

butu norma iki 150, butu ko sunerimti, o dabar tikrai ne, gi per pati viduri, kas blogai, nesuprantu... unsure.gif

hemoglobinas nebuna kaip ikaltas, toks svyravimas cia niekinis.
Atsakyti

butu norma iki 150, butu ko sunerimti, o dabar tikrai ne, gi per pati viduri, kas blogai, nesuprantu... unsure.gif

hemoglobinas nebuna kaip ikaltas, toks svyravimas cia niekinis.

Na as išvis esu pasidarius grynai kazkokia DURNA,  nebezinau kaip beapibudint kitaip, siausiu penktadieni pas psichoterapeute, tegu skiria kazkokiu AD, nes aš išprotėsiu nuo tokios saves, nebemoku suimt išvis..  Ar čia po gimdymo depresija islindo uzsislepusi ar ka..  Nebežinau 

Atsakyti
QUOTE(Pasimetusi24 @ 2018 01 17, 18:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ramce" data-cid="71964409" data-time="1516203439"><div><p>butu norma iki 150, butu ko sunerimti, o dabar tikrai ne, gi per pati viduri, kas blogai, nesuprantu... vartotojo įkelta nuotrauka

hemoglobinas nebuna kaip ikaltas, toks svyravimas cia niekinis.</p></div></blockquote><p>Na as išvis esu pasidarius grynai kazkokia DURNA,  nebezinau kaip beapibudint kitaip, siausiu penktadieni pas psichoterapeute, tegu skiria kazkokiu AD, nes aš išprotėsiu nuo tokios saves, nebemoku suimt išvis..  Ar čia po gimdymo depresija islindo uzsislepusi ar ka..  Nebežinau </p>

Suprantu, jus saunuole, kad kreipiates pagalbos. 4u.gif
Atsakyti