Aišku,kad eiti pas psichiatrą...
Sveikos, uzsiregistravau penktadieni pas psichoterapeute :/ nes nebegaliu su tokia savim kovot.. Vakar privačiai buvau nuejusi šlapimo ir kraujo tyrimu pasidaryt, slapimas geras, o vat mano hemoglobinas kyla kažko, kas neduoda man ramybes praeita savaite buvo 146, dabar 152, norma nuo 130iki170, ir rūgštus skonis burnoje ir beveik seiliu nera, labai sausa. Nebežinau ka bedaryt ir begalvot:(((
Sveikos, uzsiregistravau penktadieni pas psichoterapeute :/ nes nebegaliu su tokia savim kovot.. Vakar privačiai buvau nuejusi šlapimo ir kraujo tyrimu pasidaryt, slapimas geras, o vat mano hemoglobinas kyla kažko, kas neduoda man ramybes
praeita savaite buvo 146, dabar 152, norma nuo 130iki170, ir rūgštus skonis burnoje ir beveik seiliu nera, labai sausa. Nebežinau ka bedaryt ir begalvot:(((
O ka daktaras del hemoglobino sake?
As gavau atsakyma del bakterijos. Teigiamas... Pradejau gerti kazkoki antibiotiku mixa
Vakar laborante sako iskiskit liežuvį kai pasakiau, kad nera seiliu ir liežuvis rūgštus visas, parodžiau, sako labai apsineses, labai panasu, kad turetumet bakterija ta pylori, gerai sakau padarom is kraujo, nes jau pavargau nuo visko, ryt turetu but ats. O tu jautei ka nors? Tau rūgštu buna burnoje? Seiles normalios?
butu norma iki 150, butu ko sunerimti, o dabar tikrai ne, gi per pati viduri, kas blogai, nesuprantu...
hemoglobinas nebuna kaip ikaltas, toks svyravimas cia niekinis.
Na as išvis esu pasidarius grynai kazkokia DURNA, nebezinau kaip beapibudint kitaip, siausiu penktadieni pas psichoterapeute, tegu skiria kazkokiu AD, nes aš išprotėsiu nuo tokios saves, nebemoku suimt išvis.. Ar čia po gimdymo depresija islindo uzsislepusi ar ka.. Nebežinau